Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Boti,multumesc.Cand citesc de de voi,care mai de care face curatenie si reamenajeaza si face de mancare,ma apuca isteriile.Eu nu mai sunt in stare de nimic.Tati m-a ajutat extraordinar in perioada asta,dar eu m-am dezobisnuit de treaba.Si de obicei,cand eu nu am chef sau rabdare el face de mancare pt theo si se mai ocupa de ea,o scoate afara,etc.De aceea,parca sunt acum atat de neajutorata si a nimanui.
Acum cred ca ma simt asa si pt ca sunt hormonata din cauza sarcinii,dar trecem noi si peste asta.Si parca abia astept sa il tin in brate pe bb,desi mai bine mai sta o tzara acolo,in cuptor,macar pt vreo 2-3 sapt.Fii-mea s-a nascut la 41 de sapt si o zi,oare de data asta cum va fi???

Andreea 35+ si Theona (27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Andreea, cred ca foecare dintre noi are ritmul sau !!! Si eu obosesc destul de repede cand fac curat, dar nu imi place sa ma las invinsa...Nu stiu cat va mai merge asa,,,si 2 saptamani trec repede si vei fi din nou cu sotiorul tau.
Boti, doar m-am menajat!!! Oricum, imi lipseste serviciu, dar sa stii ca , nici acasa nu m-am plictisit spre surprinderea mea...
Bujo, frumoasa burtica, dar si mamica.
Mada, m-ai innebunit!!! Spor in continuare la trebaluit!!!

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Hai terminati-va cu istereala, ce-i aici, bar de negri? Doar nu suntem la concurenta cu treaba, asta-i buna. Daca sunt fete mai energice ca Mada sau Nati nu inseamna ca tre sa fim toate la fel. Bravo lor ca le mai tin balamalele, restu... dupa mine incetisor ca bunik. Stergeti un raft de praf apoi la somn. Si nu va mai simtiti vinovate ca nu mai suntem generatia de mame eroine.
Camy fata ma ingrijorezi, ce-ai de ti-e asa rau? Pune mana si intra in concediu daca nu mai rezisti ca nu te imbogatesti cu banii de pe inca 2 sapt de serviciu.
Boti zici ca-s shukara asa gipsy? Ce zici, sa ies cu burta la interval pe afara? Sau ma exileaza astia in padure? Cu preturile si io ma gandeam ca tre sa dai la medic vreo 10 mil, acu depinde si de oras, nu crek e cazu sa te compari cu bucurestiu. Io sper sa nasc la termen ca sa ma primeasca la clinica si sa nu ma mai stresez. Acolo am tarif fix fara alte spagi si gata.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Se pare ca azi toate fetele dau cu mopul si/sau bocesc. Mai eu va cert, nu mai fii mai Camy asa disperata ca le faceti voi incet, incet. Uite la mine renovez 2 camere, o bucatarie, un hol si-o baie de la inceputul lui martie si abia azi, 17 mai, terminai. De maine abia ma apuc de curatenie si sigur imi ia alte 2-3 saptamani, ca la cat praf s-a produs sigur tre sa spal toate textilele din casa si sa desprafalesc fiecare carte in parte... da' si cand or fi toate gata...

Daca-ti sti cateodata cand deschid pozele voastre ma uit cu atata invidie la ce curatenie e in jurul vostru... abia astept sa fie si la mine asa

Monica 31+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Ce-am sarit amandoua cu gura pe ele Io chiar nu ma crizez cu curatenia, mai ales ca stam cu mama si e cu ochiu critic si ma enervez. Mai multe face ea ca si asa, daca fac io vine din urma si retuseaza si sa vezi atunci orgoliu ranit.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Pentru Bujo www.youtube.com/watch?v=PhXU9POaR5A" target="_blank">fara numar

Si io ma gandeam sa dau vreo 250 de Euroi la doc ca am totusi o cezariana complicata (VBAC), 150 de lei la anestezist, tot atat la mana a 2-a si la neonatolog si maruntis de 5 si 10 la personalul auxiliar. Vi se pare putin? Sincer sa-mi ziceti va rog ca nu vreau sa fiu abandonata...

Ufff, mama ei de treaba, cat e Cta de mare, cica al 2-lea oras din tara, si noi n-avem o maternitate privata. Pe bune, ma duceam intins, mie-mi place sa dau banii cu chitanta. La Cluj am avut o experienta foarte pozitiva anul trecut la operatie, dar Ardealul-i alta tara, nene, aici mori si nu te baga nimeni in seama. Ma bazez la greu pe rubedenii si prieteni care-s parte din sistem, va zic sincer...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Ce nebuna esti cu clipu asta Acusi iti aratam si un dans ca la miscari din astea ma pricep numa ca acu park am saci de nisip legati de glezne.
cu bani io personal, care is la fel de "pe langa" ca si tine, zic ca e ok. Mare dreptate ai cu spaga, si la mine asta e principalu motiv pt care am ales clinica privata, vreau dom'le totu pe fata fara sa alerg ca nebuna prin spital dupa dr si sa-l prind singur sau sa-i palmez plicu. Cahhhhhhhhh.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cuscriii place la mine garsonu lu' gineri-miu. Si purtatoarea de garson si hainutele! Esti o mumushica fara egal...si fara buletin, as zice, daca nu te-as cunoaste!

Iuuuui Boti, azi e 19 mai mami. Se vede treaba ca praful ala te-a zapacit di tot, bre! Hai ca incet-incet le pui tu la punct pe toate.

Andreea fruntea sus...vine tati inapoi la voi si o sa fie bine! Si dupa nastere o sa va descurcati voi. Eu chiar cred ca o atitudine pozitiva rezolva 50% din treburi...oi fi io mai optimistu' incurabil asha...Felicitari pt achizitii!

Camy tie ti-e rau cam mereu si eu nu inteleg de ce nu mergi la medic. Ziceai ca esti anemica...iei si tu suplimente? Nu stiu, vor trece toate, cu optimism, curaj si incredere in voi si in DD!

Madutz spor la trebi in continuare!

Asa fetelor, certati-le pe cele care merita certate.:) Auzi dom'le la ele...fiecare face cat poate! Nu mai demult de sapt trecuta ne zicea Mada ca la sarcina cu Ari si ea era tare lenoasa. Ete ca acum e bagata in priza, nah. Suntem diferite si reactionam diferit! Cel mai bine e sa facem cat putem, pt ca nu suntem in competitie cu nimeni. Ok?

Ma'c sa mai sorb din berea aia rece, ca e o caldura in casaaaaaa...am dat drumul la ambele Ac-uri, sa mai racorim nitel atmosfera. Saraca Galu in ce calduroshenie de apartament o aducem...

Ahhh, nush daca am mai intrebat ca neuronii nu mai functioneaza...mamici si viitoare mamici, voi ce termometru recomandati? (de ureche, gen suzeta, alea alea) Thx!

SUN 34+

Mergi la inceput

Sun 19 mai??????? sunt totala, iertati nebuna, io daca n-ar fi Laura cred ca as fi inca in aprilie ca si saptamana trecuta mi-a adus aminte sa nu vin si sambata la munca, ca io eram cu o zi in urma

Eu am luat un termometru digital care seamana cu cele clasice, adica cu varf subtire, si afisare a temperaturii in 10 secunde, am dat vreo 40 de lei pe el, firma parca e Scala, dar nu bag mina-n foc ca am tinut bine minte. L-am luat asa pentru ca nu toti bebelonii rezista cu suzi in bot 15 sec, alea de ureche si de frunte dau erori grase, la copii temperatura se masoara rectal. Punct. Plus ca daca garga o semana cu mine sigur il folosim si pe post de laxativ

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Sar'na Cuscra de complement M-am pus de-am scos de la naftalina ce ma mai incape, si cel mai bine mi se potrivesc astea cu deschidere la abdomen Da mai am si vreo 2 rochite din jerse care se muleaza pe burtoi. Io acu sunt opositu lu Anaxena, zic ca nu-i asa mare burta si ca as vrea si mai mare desi ma plang de coaste si ligamente. Da cine ma vede ma intreaba daca nasc sapt asta sau daca am gemeni.
Io crek Boti a scris mesaju de pe 17, de asta e in urma cu data

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput