Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ola gagici
Io am fost tare ocupata in prima zi de concediu Am fost si mi-am luat hartia de concediu, apoi am fost la gineco sa vad ce rezultat am la analize (candida ofcors din abundenta) si apoi la farmacie sa-mi iau ovulele. Am facut o vizita la vara-mea si apoi acasa sa fac parada modei ca sa am si io ce pune la semnatura. APROPO, UITATI-VA LA POZE CU BURTIK!!
Si talentatu meu sot a instalat zilele trecute un blocker ca ma calca pe nervi reclama, sa le fie invatatura de minte la cine merg sa le faca reclamele ca raman fara clienti.
Kimmy exact asa sunt si la mine contractiile: ma trec toate caldurile si abia mai respir, burta se face beton si ma trece un pipi de zici ca m-am abtinut vreo 3 zile.
Sarumana fetele de raspunsurile cu antitetanosu.
Kitzy sa-ti traisca Dienuta, am vazut poze. Stai linistita ca n-ai cum sa ma sperii. Masochista de mine abia asteapta nasterea.
Bai consoarte, daca va zic ce-am visat azi noapte faceti pe voi de ras. Eram la o intrunire (noi toate) si ne-a pus mentoru in cerc si stateam toate cracanate si nasteam deodata
Diarux relax ca nu esti singura care n-are casuta. Noi stam cu mama si ne certam de fiecare data cand vrem sa mutam ceva Asa ca se poate si mai rau.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo am vazut si poze cu burtoiul, foarte mumoase
Eu zic sa te bucuri de burtica cat mai poti ca dupa-aia gata cu binele relaxeaza-te, dormi, plimba-te cat mai poti ca dupa ce vine bb iti ocupa tot timpul.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina de ce stai acasa de o luna?Esti in concediu medical?
Catilin eu stiu ca preturile la nastere variaza de la spital la spital:pt dr se dau cam 300-400E,anestezist 200Ron,moasa 100-150 Ron si la asistente 10 Ron.
Bujo ce vis haios ai avut.Foarte frumoasa burtica ta!

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky da, sunt in concediu medical ...

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Hello,hello!
Apar si eu prin zona cu bune si rele,ca de obicei .So,am fost la buk in weekend si am luat si eu in sfarsit hainute pt bb,so m-am linistit acum,are tot ce-i trebuie pt spital.A fost super cald si mi s-au umflat picioarele ingrozitor,m-am speriat,nu am mai patit asa niciodata.Chiar,ce se poate intampla?Stiu ca toata lumea zice ca nu e bine,dar eu nu stiu explicatia.Si daca tot am ajuns acolo am vizitat si muzeul Antipa si Cotroeniul.A fost fain,dar eu nu cred ca as rezista sa traiesc acolo.
Asta a fo' partea buna.Acu partea rea: a plecat tati la Timisoara pt urm 2 sapt si eu am ramas singura cu Theo si imi vine sa urlu(de bocit am bocit si dim si o sa mai).Nu ma simt bine fara el,mai ales aici in Sb.Partea mai nasoala e ca dupa ce vine,plecam acasa in Piatra ca avem nunta si apoi eu raman acolo pana dupa ce se naste bb,adica vreo 3 sapt.Si tb sa stau la mama sau la soacra si nici asta nu-mi place.Vreau acasa la mine
Si pt mine a fost prima zi de stat acasa,si am reusit si eu cu ffff mare efort sa mai strang una alta,dar ma doare spatele daca dau cu aspiratorul,nu ma pot apleca sa spal sau sa sterg si eu ceva pe jos,imi e o ciuda ca ma simt atat de greoaie si vreau si eu sa fac atat de multe si nu poooot!
Ruxandra,eu am rh negativ si sunt la a 2 a sarcina.Ultima prezenta mi-am facut-o acum 2 sapt.Teoretic,se face in jur de 28 de sapt si daca sunt prezenti tot at se poate face si vaccinul.Eu sper ca de data asta bb sa mosteneasca rh-ul meu,ca theo il are pozitiv si e mai bine pt ea :).Cat despre garsoniera,si noi am stat in primul an cu Theo in garsoniera noastra,apoi ne-am mutat in cam de camin in Iasi,deci tot o sg camera,dar ne-am simtit extraordinar,eram numai noi 3 si ATAT.Abia de un an jum ne-am mutat la 2 cam si are si fii-mea cam ei.Mai satm un an doi,si apoi tb sa marim si no spatiul.
Gata,ca m-am intins cat o placinta si v-am si plictisit.

la toata lumea si sper sa scriu mai putin si mai des

Andreea 35+ si Theona (27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo am vazut pozele...faine...faine!!!!
Eu in continuare ma simt rau...adica si azi am dat la rate...vad ca pe fiecare zi acum...

...asta este fetele....eu am visat ca am castigat la loto...am visat si numerele....bineanteles ca am jucat numerele...degeaba....dezamagire mare...tot saraca am ramas.....

Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor ce mai stiti despre Irda si Mona?

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo e T-O-T-A-L-A burtica si mamica, asa usor gipsy Imi place bluza de mor Iar de vis ce sa mai zic Facusem o spirala gen MISA si expulzam in acelasi timp cu toatele?

Cristina tu esti in CM? ai avut brobleme sau doar ai menajat burtik?

Andreule hai nu mai boci, vor trece si astea 2 saptamani si vine din nou hubby acasa, te descurci tu, pe masura ce stai acasa se va mai duce si din stresul acumulat pana acum cu serviciul, treburi prin casa poti sa faci si tu ca melcul ca nu te vede nimeni si nu tre sa dai raportul. Oricum Mada sau Nati sunt un standard imposibil de atins pentru noi, muritorii de rand

Tecky, te rog io, nu ma speria, ce scoruri sunt alea? 400 Euroi doar la doc? Pun de-o coma in urmatoarele 5 minute, fetele voi tot asa stiti?

Monica 31+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu am problema cu casa...noi avem ap cu 3 camere....este mare ap, dar din pacate nu mai dispunem de bani ca-l si aranjam...numai ca eu si al meu sot am fost si mai tampiti decat toti oamenii pe lumea asta si ne-am apucat sa jupuim peretii...si acum am vrea sa zugravim....dar nu avem cu ce........as vrea sa fac macar cate ceva prin casa...dar din pacate, starea mea nu-mi prea permite...asa ca...tot ca naiba este...:(((...si eu sunt necajita si suparata...dar nu am ce face....si cand ma gandesc ca o sa vina bebelina...si noi nici frigider nu avem...si se pare ca nici prea curand nu vom avea...pt ca situatia financiara este la pamant!!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ne-am trezit si noi, pregatite de tura doi de treaba eu si Amira ca Ari e busy cu jucariile si little einsteins.
tre sa pun acuma perdelele de pe hol la spalat si sa pun lustra la loc si apoi ma apuc de tura doi de vopsea ca trebuie si sa curat dupa geamurile si usa de la intrare si sa pun sa fac papitza pe cand bine Flo.
Bujo am vazut pozele. F frumoase.
Ella si noi cand am fost in ro am luat pampersi de aici. Is mai ieftini si plus is di diferiti la calitate, mie mi-a zis o mamica de la piersicutze care a fost odata aici in vizita si a zis ca aia din ro depinde cum ii nimeresti sunt seturi mai bune seturi mai putin bune cu toate ca e aceeasi marca si aceeasi marime, e in fct de unde sunt produse. Asa ca am preferat sa iau de aici decat sa ma trezesc ca nu ii sunt buni la fata sau ca se irita sau ceva. Ca sunt copii la care daca le schimbi marca se pot irita.
Gata fug la treburi ca deja e 3 jumate si la 6 vine Flo si vreau sa termin totul pana atunci sa vad ce reactie are cand intra pe usa.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput