Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
bujo spune:
Da, clar rectal se ia temperatura, ne-a zis la curs. A zis sa luam ce termometru vrem, si ne-a aratat unele cu varfu elastic care sa nu raneasca daca bb se agita prea tare.
bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Mai fetelor nu e concurs cum zice si Sorelix. Exact cum a zis si ea eu sarcina trecuta abia ridicam un pai, eram toata lenesa si nu aveam chef de facut in afara ca na mai stergeam praful ceva de papa chestii marunte. Sarcina asta is atata de plina de energie de numa, zici ca is bagata la 220.
Poate si din cauza ca sunt multe de facut si cum nu pot lenevi dupa bunul plac ca tre sa am si grija de Ari si is si treaza in fiecare zi de la 6, 6 jumate normal ca ma apuc si eu de facut ba una ba alta, am si zile cand mi-e lene sa merg si la baie, da asta nu inseamna ca tre sa va deprimati sau mai stiu eu ce.
Nici noi cum stam nu e ideal abia ne-am mutat anul trecut si na am facut curatenie si asa si a trecut un an si tot nu e gata si nici macar nu e casa noastra e altuia, pana ne permitem noi casa noastra mai e mult si bine, da nu ma deprim asta e am stat si pe saltea toti intr-o camera cu un copil mic si numai un cuptor cu microunde da trece, toate trec se rezolva, apare si soarele.
Sper ca nu v-am suparat eu v-am zis ce fac si etc ca pe voi va am sa vorbesc, nu va zic toate astea ca vai vreau sa fac in ciuda ca uite ce activa is eu. Eu aici is sg cuc toata ziua ma refer la adulti, cand vine Flo seara mai am si eu cu cine schimba o vb o opinie etc, nu zic ca na vb cu Ari ma joc unu alta da na simt si eu nevoia sa vb cu cineva de aia va innebunesc pe voi. Cui altcuiva sa zic?
Deci inca o data sorry daca v-am suparat cu treburile mele, va las acuma merg sa fac papitza.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani
bujo spune:
Stai fata linistita si du-te la treaba ta Io una asa nu ma agit cand vad cate faci. Te admir, da sa ma pui pe mine sa fac cate faci tu... ti-as zice ca visezi fetito
bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Salut fetele!
Ce faceti?
Am reusit sa recuperez paginile necitite din urma, am vazut toate pozele noi, gata sunt la curent cu noutatile!
Mada imi place foarte mult rochia ta si iti vine tare bine!
Bujo ti-am vazut burtica - e la fel de mare ca a mea, sau cel putin asa mi se pare bine. In legatura cu durerile de degete, sa stii ca nu esti singura, pe mine ma dor asa de vreo 2 luni, cel putin noaptea cand nu le misc abia pot sa le mai indoi. Deci nu cred ca are vreo legatura cu calciul, pt ca si eu iau acum calciu si mainile ma dor de mai demult. E din cauza ca sunt un pic umflate si apasa pe nervi etc.
Diarux am descoperit chiar in weekend-ul asta un magazin cu hainute ge de care nu stiam - la piata nord, la standurile de sus. Eu nu am intrat niciodata pana acum acolo, dar sambata am descoperit din greseala magazinul si am ramas placut surprinsa ca are destul de multe hainute, in comparatie cu celelalte din oras. Poate gasesti acolo bluzita pe care o cauti.
In legatura cu colul si dimensiunea lui, nici mie nu mi-a spus dr niciodata nimic, in afara de o singura data pe la sfarsitul primului trim cand am intrebat-o eu - si atunicmi-a facut un control pe masa ca a zis ca la eco nu poate vedea, ca stii ca nu e prea performant. Oricum nu a zis decat ca era lung si inchis, fara dimensiuni, iar de atunci nimic. Iar cu elevitul si maltoferul si mie mi-a zis exact acelasi lucru, sa le alternez, insa eu am continuat sa le iau zilnic pe amandoua, pe principiul ca n-au ce sa strice. Acum insa le-am intrerupt sa sunt in perioada de calciu.
Anna 31+ cu Ioana Maria
AMR 9
vinebarza
bebe
poze
bujo spune:
Anna m-am lamurit cu degetele, mi-a zis dr ca n-are ce sa-mi faca, mai ales ca n-am tensiunea mare ca sa fie vreun pericol sau ceva. E adevarat sa sunt mai gogoshele si poate de asta. Cu vitaminele si io la fel. Mie mi-a zis dr sa opresc Materna cat iau calciu si atat, in rest iau Materna si fier.
Colu si la mine lung si inchis, da dimensiuni habar n-am si nici nu ma stresez.
Acu a vazut si maica-mea pozele cu burta goala si s-a crizat: "sper ca nu iesi asa pe strada". Mda, nici nu ma asteptam sa zica du-te asa ca-ti sta bine, ce-o sa zica lumea?
bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
mariana_1976 spune:
Mada cum sa ne superi ca esti activa?? Se poate asa ceva?!!
Cind ai un copilas mic acasa si sunteti fara tati multe ore binenteles ca sunt o multime de chestii de facut, eu te inteleg foarte bine...La noi tati este de asemenea foarte ocupat si copilasii mai mari au si activitati extrascolare...
Biri ma gindesc la tine si sper din suflet sa fie totul bine cu bebelusul vostru.
Map m-am decis pentru rucsacul de purtat copilasul marca Deuter Kid si inca o data iti multumesc pentru informatii!
Sun asa este, unii copii nu folosesc niciodata suzeta (de exemplu baietii mei nu au suportat-o niciodata),dar eu am din ala de pus in ureche.Aici e foarte folosit de ureche, chiar la spital la copiii de citeva luni este utilizat.Nu mi-a dat niciodata rezultate eronate dar a si costat de mai bine nu scriu eu cit...
Boti iti multumesc pentru raspunsul referitor la supozitoare.Aici dupa cezariana mi s-a dat doar un amarat de Panadol de 500 mg si un Ibuprofen la fiecare 6 ore...
Ma scuzi daca intreb, dar la ce anume te refereai cind ai scris de cezariana complicata si VBAC sau nu am inteles bine mesajul anterior?(eu sper sa reusesc si de data asta VBAC).
Mariana 32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
bujo spune:
Mariana am o curiozitate, si pe sotul tau il cheama cu M?
bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Didi81 spune:
Mada, cum sa ne superi? nu superi pe nimeni . Eu una nu ma omor cu treburile, mai am si eu momente cand fac o gramada de chestii, dar si momente cand stau ca o planta , ca oricum nu ma prea lasa Cristi sa fac prea multe. Dar nu sunt deloc complexata de gravidute ca tine care misuna toata ziua; fiecare face cum poate si cum se simte, nu trebuie nici sa ne fortam, nici sa ne simtim vinovate ca nu facem suficient.
Didi 31+
SunSmile spune:
Bai Mada stai linistita ca ti-o iei si tu! Ce atatea scuze si alte alea. Poti sa ne povestesti orice....ia vezi ca ti-o iei! Fiecare face cat si cum si ce poate....nu e vreun concurs la odiseea de iulie-august de harnicie. Da??? Sa nu va mai aud!
Anna ma bucur ca ai revenit pe baricade!
Mariana chiar super intrebare a pus Bujo...pe sotul tau il cheama cu M?
Sar'na de raspunsurile privind termometrul...io vroiam doar rectal dar ta-su vrea si de ureche. O caruta de bani dar nah, poti sa-i iei omului placerea???
Bujolinux nu te mai supara pe mami a ta. Lasa, tu iesi la plimbare imbracata asha, pt ca esti tare frumusica! Si lumea n-o sa spuna nimic iar daca spune, asta e, ghinionul lor! Hihihi...sa stii ca si eu vreau sa-mi creasca burta si mai si mai si mai mare! Desi la fel, ma dor coastele, gleznisoarele saracele se resimt...dar asa-mi place de ea ca se face mare. Oricum, ma complexati...sunteti cateva burticele mai mici ca nr de sapt decat mine si cu burticile mai mari...ntzzzzzz, ma roade invidia
Narcis iar ai disparut? Cand mergi la Mr Lechito si la eco?
SUN 34+
vias spune:
gata...am ajuns acasa...am niste picioare imense (a se intelege umflate)....si abia l-am putut muta pe sot putin de la calculator....face proiecte baiatu'....si ma enerveaza ca nu pot sta mai mult pe net...
maine merg la dr...sa vad ce si cum...sapt trecuta mi-am facut urocultura si a iesit ca am infectie urinara, dr mea mi-a zis sa repet analiza la un alt laborator...am repetat..si de data asta a iesit negativ...naiba mai inteloege ce si cum...pana la urma am sau nu infectie urinara????
Dar ma gandesc ca sunt in RO (de 1000 de ori ..si felicit fetele care au plecat din tara)...si acest lucru este PERFECT NORMAL!!!!
Merg sa ma intind...
Cami 31s+, cu Timeea Cristina
pustai