Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
...eu as vrea sa plec acasa azi...ma simt foarte rau..nu stiu ce sa fac....dar pe aici sigur nu voi mai putea sta...ma simt rau deja..:((
pustai
Tecky spune:
Acum am intrat si eu in casa,am fost la cumparaturi si am platit facturile.Vreau sa mananc ceva si sa ma bag la un somnic ca dupa-amiaza ma vad cu o prietena si nu vreau sa fiu obosita.
Cristina,Boti,Didi mersi de incurajari.Eu cred ca fiecarei femei un pic in sufletul ei ii este teama de nastere pt ca nu stim cum va rezista organismul durerilor.
Kimmy pofta buna la clatite!
Camy dar ce ai de nu te simti bine?Ce simptome ai?
Caitlin este foarte bine ca esti multumita de spital si de personal!Mai in toate spitalele toata lumea asteapta sa le dam!Chiar am si eu o nelamurire:inafara de dr,moasa,anestezist,asistente,neonantolog cui tb sa mai dam bani?Persoanei care ne va face clisma,eventual si celei care ne va face toaleta?Abia acum m-am gandit si la ele,cum sunt mai putin importante.
Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt
catilin2008 spune:
tecky, din cate stiu..se da incepand cu infirmierele..pana la medici..eu sunt curioasa cam care mai e pretul la o nastere...ca trebuie sa strang bani...si sa stiu cam cat am de strans...
26 + cu
Bebicu Andrei
kitzy spune:
Bujo n-am apucat inca sa scriu povestea nasterii, dar promit c-o s-o fac cand am timp, ca Diana ma acapareaza cu totul
De nastere, ce pot sa zic, nu vreau sa te speriu, dar a fost destul de nasol, contractiile au aparut pe la 7.20 dimineata ca niste dureri de ciclu, suportabile si pe la ora 13-14 deja imi venea sa musc din ciment
La ora 15 am intrat la cezariana. Totul s-a petrecut exact in ziua cand implineam 40 de saptamani
Travaliul meu a durat cam 8 ore, dar totul a trecut, uiti repede prin ce treci cand iti vezi puiul.
Ma duc ca plange...
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
M&M spune:
Se pare ca azi pentru mai toate burticile e zi de dat cu aspiratoru/mopu, de spalat si gatit!!! Nici eu nu fac exceptie....Eu stau acasa de vreo luna...inca nu am avut timp sa ma plictisesc, la cate am de facut !!!
Biri, tinem pumnii sa fie totul bine cu bebe!!!
Catilin, poate ca ai un ciclu menstrual neregulat si ai oavulat mai devreme . Ar fi si asta o explicatie ca bebe este mai mare cu 2 sapt!!!
Vicky, sa stapaniti sanatosi caruciorul !!!! Cat mai multe plimbari placute Mayiei in el.
Camy, cred ca ai muncit prea mult sambata!!! Ai grija ..nu te mai solicita asa mult!!
Ma duc si eu sa ma odihnesc putin...Pup toate -utele!!!
Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mishuc spune:
quote:
Originally posted by catilin2008
buna ziua fetele,
acum am aterizat de la spital..deci spitalul cantacuzino este foarte curat, nu am dat spaga nici la doamna de la pijamale..nici la asistente..si totusi s-au purtat frumos..am stat un pic in salon..curat, liniste, asa ca e bine..
vapup, mai citesc din urma ce ati mai scris..si revin
26 + cu
ce veste buna pe ziua de azi! ma bucur ca nu a trebuit sa dai nicio spaga pentru ca lumea sa se poarte frumos, asa cum ar trebui si cum e normal, de fapt. Inseamna ca s-a schimbat ceva de acum 2 ani jumate de cand am fost eu internata acolo. mie mi-a cerut de la obraz tipa care facea internarile o ciocolata ca "doar nu muncesc pe degeaba"...
se vede ca ma apropii de finish ca incep sa ma trezesc noaptea din cauza cosmarurilor....ba ma cert cu asistentele, ba nu mai am bb in burtica . voi visati asa ceva?
ieri am primit o pereche de cercei cadou pt fetita, dar din pacate sunt cu surub. sunt asa frumosi!!!! i-am probat si eu asa putin si mi-au placut asa muuuult...dar promit ca-i pastrez fetitei
v-am pupat si o zi buna tuturor!
Mishuc 32+
Didi81 spune:
catilin, nu stiu care sunt preturile la Cantacuzino, iar doctorul meu prefera sa nu discutam inca prea multe detalii despre nastere ca nu vrea sa ma gandesc de pe acuma la asta . A zis ca o fi el mai superstitios, dar mai bine sa ma concentrez sa stea BB cat mai mult in burtica si sa nu discutam de pe acum ce si cum o sa fie la nastere.
Dar daca unele dintre voi stiu mai multe detalii zice-ti-mi si mie
Didi 31+
ella81it spune:
Buna ziua !
MADA ai grija sa ne te obosesti prea tare!
VICKY sa stapaneasca Maya sanatoasa caruciorul
SUN de cateva sapatamani vreau sa cumpar si eu bere fara alcool!Nu stiu de ce dar toata sarcina am avut pofta de bauturi alcoolice!Mai beau cate o gurita de bere dar ma simt vinovata apoi.
Vorbeati de cat costa o nastere....
In clinici particulare sau in spitale de stat?
La spitalele de stat trebuie sa dai banii la toata lumea la nastere?
Si cele care nu au banii ce fac ?
Aici nu dau nici macar 1 euro si toata lumea se poarta frumos!
Am si eu o intrebare ce pret au pampersii in tara?
Ca tot ma dispera reclama aia de cateva zile!Vreau sa fac comparatie cu pretul de aici sa stiu daca ma car in august cu ei sau nu!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA34+
mariana_1976 spune:
Ella, in Romania cind am fost anul trecut pampersii erau mai scumpi decit aici. Am calculat ca tipul de "scutece" pe care il folosim noi ne costa 0,14 centi per bucata, in timp ce in Romania e mai mult.
Eu m-am carat cu diappersurile fiidca oricum nu am stat decit foarte putin.
Am mai gasit un nume de fetita (ca baiat de va fi, e Maxim ): MELIDA! LOL
Oare suna aiurea de tot?
Mariana 32+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
diarux spune:
salutare din nou!
de data asta sunt acasa, astept un dromader la pregatire (apun asa pentru ca e simpatic!)si am zis sa vad ce mai ziceti. Vad ca lumea are tot felul de probleme de ridicat. Nu am inteles eu cu diabetul gestational cum sta treaba, ce anume l-ar putea declansa? masuratorile in cazul nostru stau destul de bine, deci ar trebui sa nu fie probleme, dar e bine de stiut cu ce se mananca.
Am avut o discutie ieri cu mama despre nastere. Si tare imi doresc sa ii seman. E de invidiat. Pe mine m-a nascut intr-o ora jumate, natural, fara prea mult stres, iar pe sora'mea era sa o piarda prin salvare ca se tot ruga de ea sa mai astepte pana la spital. Se vede treaba ca era grabita si sor'mea! Deci...daca as avea norocul sa ii seman....tare bine ar mai fi.
aseara am mai citit de la mamicile de mai-iunie si m-au impresionat bebeii de acolo! sunt asa de mici! si asa de dragalasi...
BB Andrei face tumbe de azi dimineata incontinuu, mai scapa cate un sut...dar ma bucur ca il simt....
gata ma duc la treburi. O zi buna pentru mamici si pentru bebelici!
bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor