Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
boticelina spune:
Kimmy cum sa nu se agite printesa ta daca-i servesti povesti de groaza despre nastere? Nu mai zice de hainutze ca balesc ca un dulau, abia astept sa ajung acolo. Si eu am testat pana acum 4 tipuri de detergent, pina acum castigatorul e tot Persil Sensitive si mai am un Teo Bebe pe care nu l-am deschis inca
Las' ca intru io in concediu si-ti fac concurenta la bucatareala
Monica 31+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
catilin2008 spune:
buna ziua fetele,
acum am aterizat de la spital..am facut analizele...maine iau rezultatele..la ecograf..grasunicul meu tot asa e mai mare cu 2 saptamani decat varsta calendaristica..si doctorul de la ecograf..nu i-am retinut numele..arab oricum, aa...ai diabet..altfel nu se explica..i-am zis si eu..care diabet cu glicemia 70...oricum..grasunicul are 1,150 kg...restul masuratorilor nu le stiu..ca mi le-a pus in fisa..a trebuit sa imi faca internare
deci spitalul cantacuzino este foarte curat, nu am dat spaga nici la doamna de la pijamale..nici la asistente..si totusi s-au purtat frumos..am stat un pic in salon..curat, liniste, asa ca e bine..
vapup, mai citesc din urma ce ati mai scris..si revin
26 + cu
Bebicu Andrei
boticelina spune:
Didi Am furat si eu ideea de la fetele de mai-iunie, oricum toata lumea boceste din cauza reclamei buclucase, deja nu mai puteam face nimic din cauza ei.
Uite-asa determina ei oamenii sa cumpere de la concurenta
Monica 31+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Catilin, ma bucur sa aud de bine despre spitalul Cantacuzino, ca acolo o sa nasc si eu . Si mie mi-a lasat o impresie buna pana acum; doctorul meu mi-a zis ca singura parte nasoala sunt asistentele care se poarta cam urat, dar asa e cam peste tot in spitalele din romania; a zis ca pana si sotia lui, cand a nascut a avut batai de cap cu asistentele de acolo. In rest, i-am povestit ca am auzit ceva de niste camere in regim hotelier la Cantacuzino si a zis ca el n-a auzit nimic de asa ceva .
Didi 31+
SunSmile spune:
Biri ma gandesc la voi! Da' tu stii asta!
Boti super-truper ca termini si tu cu nebunia! Abia astept sa vaz camera Gargaritei gata!
Catilin bravo pt voinicel! Acum, nu vreau sa te sperii pt ca nu asta mi-e intentia, dar diabetul gestational nu se vede din simpla glicemie, care de cele mai multe ori este in regula. Dar eu zic ca bebe e doar maricel si voinicel!
Gini finutza ca mami a ei aia mica!
Am terminat prima runda de treburi...acush beau o bere si ma indrept spre runda 2!
Pup
SUN 34+
catilin2008 spune:
didi, intr-adevar, e spital bun..am o rugaminte..daca stii cam care sunt preturile pentru nastere in spital...ca nu am reusit sa aflu..am aflat doar ca nu sunt asa mari dar..sa stiu si eu cam de cati bani sa ma pregatesc..
sun, stiu de problema cu diabetul gestational...dar a fost nesuferit medicul de la ecograf..cum s-a comportat..daca era una mai slaba de inger..ingheta...
oricum..maine vedem cum stam..si daca mai trebuie alte analize, dar multumesc de grija..
26 + cu
Bebicu Andrei
mcoca spune:
CAtilin, Sun are dreptate. Diabetul gestational nu se vede la glicemia pe nemencate ci la glicemia provocata. Cum 2 saptamani de decalaj inseamna destul de mult, poatre nu ar fi rau sa faci testul asta. Eu am diabet gestational si cand mananc ce nu trebuie imi super creste glicemia. In rest sunt ok.
Mi-a venit carutzul , si are toate piesele :). SUnt ultra happy.
Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
SunSmile spune:
Bravooo Vic! Asteptam poze si cu el si cu achizitiile pt Maya si cu burtica! Stii ca pot fi nesuferita tare cu pozele astea!
Sa le stapaniti pe toate sanatosi si voiosi!
SUN 34+
MissJJ spune:
Gata si tavanul gata si peretii prima tura de vopsea, cum am prezis mai trebuia una. no pb zice ca sa las minim 2 ore intre straturi deci numai bine dormim de pranz ma mai invart prin casa si pregatesc de papa si apoi trec la stratul nr 2.
Boti nu ca ma laud da dau ceata la multi eu is genul daca ma apuc apai fac treaba nu iau pauze de cafea, de mers la toaleta, de intins de scarpinat in cap etc. Iar de meseriasi is satula noi 20 de ani am stat in santier si cati am vazut si ce stiluri au mai bine faci tu sg cateoadata, genul ala nu se poate doamna asa ceva si pun eu mana si ii arat ca se poate daca vrei. Na asa is meseriasii astia.
Eu ma pun pe treaba calculez ce si cum vreau sa fac cam cat imi ia si se face rapid. Si is gravida si deja la 12 am terminat treaba si m-am apucat la 10 fara ceva.
Cand nu eram gravida si renovam la casa ma miscam mai cu talent acuma mai ca babele imi ia 5 minute sa ma indrept de spate etc. Da merge treaba, acu astept tura de doi de rufe sa se termine sa le arunc pe atza si pe alea si papam si eu si fata niste spaghete cu sos si apoi bagam nani si dupa ce ne trezim tura doi de treburi.
Tecky ms. Mai de obosit obosesc normal da nu ma pun la odihnit mult timp ca daca ma opresc si stau si ma lungesc nu imi mai vine sa ma apuc asa ca bag pana termin si pe urma stiu ca pot stau cat vreau eu. Se simte seara cand ma pun in pat si ma dor toate celea in rest nu prea simt oboseala.
Catilin ma bucur sa aud ca totul este ok si ca esti multumita de spital.
Gata sorry ca nu am nominalizat pe toata lumea da bipaie masina de spalat ca e gata tura doi si microundele ca e gata papitza, asa ca fugim ne auzim mai dupa amiaza. Multi pupici la toate fetele si burticile si bebeii.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani
catilin2008 spune:
mcoca, ai dreptate, o sa mai discut cu doctorul meu maine..azi imi era deja rau..nu mancasem nimic si era 12 deja..si mi se facuse si dimineata rau, pana sa ajung la spital..nu mai suportam sa stau..incepuse sa miroasa pe holuri de la cantina...de ma lua cu lesin.....
26 + cu
Bebicu Andrei