Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns si eu acasa..ca am fost la mama si am facut plaja si m-am super pozat!!
ma duc sa vad ce poze au ieshit si poate pun una 2 sa vedeti si voi un monstru!

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 33 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Didi tu balena??? Glumesti, desigur! Esti foarte frumusica si arati super bine! Lasa-le pe altele sa-si pastreze titlul de balenschi...nu mai atenta tu la el, ca n-ai de ce! E super faina masuta-comoda facuta de Cristi!

Mai au disparut Corinuk si Tiberica...

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

doamne ce HUGE sunt!!!deci chiar m-am ingrashat!sa nu ziceti ca nu ca fac spume!
asha, www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">poze " la mama acasa"

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 33 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Baaaaai, voi va faceti ca nu vedeti ce scriu io? Ia faceti un pustiu de bine si lamuriti-ma cu antitetanosu ala.
Ana ce bine iti sta cu fusta aia gipsy.
Parca nu-mi vine sa cred ca maine nu merg la servici, e ciudat. Ma duc sa-mi iau medicalu, apoi la gineco sa duc rezultatu de la analize si apoi mai vad io, imi gasesc de lucru

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUJO-eu nu am vaut ce ai intrebat de antitetanos. dar m-a intrebat o coega recent. Am intrebat si eu medicinista mea de familie si zice ca sde face la 32 de sapt. dar nu ca ar fi musai si obligaotiu. Acuma...fiecar hotaraste. ea s-a exprimat asa:am avut si mamici care nu l-au facut. deci...pana la urma colega mea l-a facut. previne infectiile de la nastere. asa am inteles. daca nu era asta intrebarea...scuze...Nu gasesc unde ai scris...
cred ca pe azi imi ajunge.
va pup de noapte buna

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

acum am vazut ce analfabetic am scris din nou...I'll try harder next time! sunt repezita ....

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxandra, pai eu ma vad cat o balena, dar nu ma refer la burtica (asta mi se pare si mie ca nu prea creste dar m-a linistit mama ca si ea era la fel, nu avea cine stie ce burtica), ci ma refer in rest ca m-am ingrasat cu nesimtire , mi-e si frica sa ma cantaresc.

Sun, pai am zis balena, nu balenschi; a doua varianta suna mai mult a diminutiv . Dar daca ti se pare ca atentez la titlul tau, lasa ca gasesc eu alt cuvant care sa ma descrie : butoias e bine?

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna seara burtici!!!

Se pare ca ne-a auzit cineva cu cea reclama...ca a disparut!!!
Azi am stat in soare cam mult si ma doare capul rau, oare am facut insolatie sau doar m-a obosit caldura asta...

VIOLETA eu cred ca nasc la maternitate, inca nu m-am hotarat, adik maternitate sau alt oras, dr mea este la maternitate ( CALIN) nu ea ar fi cauza pt care as vrea in alta parte, ci povestile astea despre conditiile din spitalele noastre...sa vedem, pe de alta parte mi-am spus ca nu sunt decat cateva zile nu am sa mor...Sa fim noi si bebeii sanatosi!!!

Stai ca mi a mai sarit un pitic...e posibil ca sa ma doara capul de la TARDYFERON, abia am inceput sa-l iau????

Ma duc in pat sa fac ce stiu cel mai bine...NANI!!!

Mai am 2 sapt si gata cu serviciul, va invidiez pe cele care stati deja acasa...ODIHNITI-VA muult, eu am sa incerc sa mi iau medicalul de la 31 de s daca dr nu poate sa-mi dea sa inventeze ceva pt o sapt...

hai puici si noapte buna!!!!

29 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

FLO,farmacia Ilioara e vis a vis de piata Ambrozie (statia metrou Nicolae Grigorescu).Am intrebat azi din nou pt tine si mi-au spus ca ,da,au papaverina.

Sursula27+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana tu ma enervezi pe mine uneori FOARTE tare, dar ma rog. Poti sa faci si clabuci nu doar spume...dar nu,nu te-ai ingrasat. Esti mai bumfli la fatza, dar la corp esti chiar la fel cum te stiam...cu burtica mai mare, normal! Asa ca....

Bujolinux scuzati! Mie nu mi-a zis nimeni de vaccinul ala, asa ca nush ce sa-ti spun. Hihi...de maine concediu...sa vezi cate gasesti de facut...ohohooo...

Gata! Ma'c langa tati de Galu, sa ma alint!

SUN 34+

Mergi la inceput