Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
am ajuns si eu acasa..ca am fost la mama si am facut plaja si m-am super pozat!!
ma duc sa vad ce poze au ieshit si poate pun una 2 sa vedeti si voi un monstru!
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 33 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Didi tu balena??? Glumesti, desigur! Esti foarte frumusica si arati super bine! Lasa-le pe altele sa-si pastreze titlul de balenschi
...nu mai atenta tu la el, ca n-ai de ce! E super faina masuta-comoda facuta de Cristi!
Mai au disparut Corinuk si Tiberica...
SUN
34+ 

anaxena spune:
doamne ce HUGE sunt!!!deci chiar m-am ingrashat!sa nu ziceti ca nu ca fac spume!
asha, www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">poze " la mama acasa"
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 33 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bujo spune:
Baaaaai, voi va faceti ca nu vedeti ce scriu io?
Ia faceti un pustiu de bine si lamuriti-ma cu antitetanosu ala.
Ana ce bine iti sta cu fusta aia gipsy.
Parca nu-mi vine sa cred ca maine nu merg la servici, e ciudat. Ma duc sa-mi iau medicalu, apoi la gineco sa duc rezultatu de la analize si apoi mai vad io, imi gasesc de lucru![]()
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
diarux spune:
BUJO-eu nu am vaut ce ai intrebat de antitetanos. dar m-a intrebat o coega recent. Am intrebat si eu medicinista mea de familie si zice ca sde face la 32 de sapt. dar nu ca ar fi musai si obligaotiu. Acuma...fiecar hotaraste. ea s-a exprimat asa:am avut si mamici care nu l-au facut. deci...pana la urma colega mea l-a facut. previne infectiile de la nastere. asa am inteles. daca nu era asta intrebarea...scuze...Nu gasesc unde ai scris...![]()
cred ca pe azi imi ajunge.
va pup de noapte buna

bebe Andrei
Ruxandra
25+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
acum am vazut ce analfabetic am scris din nou...I'll try harder next time! sunt repezita ....
bebe Andrei
Ruxandra
25+ si
Andrei Tudor
Didi81 spune:
Ruxandra, pai eu ma vad cat o balena, dar nu ma refer la burtica (asta mi se pare si mie ca nu prea creste dar m-a linistit mama ca si ea era la fel, nu avea cine stie ce burtica), ci ma refer in rest ca m-am ingrasat cu nesimtire
, mi-e si frica sa ma cantaresc.
Sun, pai am zis balena, nu balenschi; a doua varianta suna mai mult a diminutiv
. Dar daca ti se pare ca atentez la titlul tau, lasa ca gasesc eu alt cuvant care sa ma descrie
: butoias e bine?
Didi
31+ 
dana81 spune:
buna seara burtici!!!
Se pare ca ne-a auzit cineva cu cea reclama...ca a disparut!!!
Azi am stat in soare cam mult si ma doare capul rau, oare am facut insolatie sau doar m-a obosit caldura asta...
VIOLETA eu cred ca nasc la maternitate, inca nu m-am hotarat, adik maternitate sau alt oras, dr mea este la maternitate ( CALIN) nu ea ar fi cauza pt care as vrea in alta parte, ci povestile astea despre conditiile din spitalele noastre...sa vedem, pe de alta parte mi-am spus ca nu sunt decat cateva zile nu am sa mor...Sa fim noi si bebeii sanatosi!!!
Stai ca mi a mai sarit un pitic...e posibil ca sa ma doara capul de la TARDYFERON, abia am inceput sa-l iau????
Ma duc in pat sa fac ce stiu cel mai bine...NANI!!!
Mai am 2 sapt si gata cu serviciul
, va invidiez pe cele care stati deja acasa...ODIHNITI-VA muult, eu am sa incerc sa mi iau medicalul de la 31 de s daca dr nu poate sa-mi dea sa inventeze ceva pt o sapt...
hai puici si noapte buna!!!!
29 si CLARA ANDREEA
sursula spune:
FLO,farmacia Ilioara e vis a vis de piata Ambrozie (statia metrou Nicolae Grigorescu).Am intrebat azi din nou pt tine si mi-au spus ca ,da,au papaverina.
Sursula
27+bebe Tudor
SunSmile spune:
Ana tu ma enervezi pe mine uneori FOARTE tare, dar ma rog. Poti sa faci si clabuci nu doar spume...dar nu,nu te-ai ingrasat. Esti mai bumfli la fatza, dar la corp esti chiar la fel cum te stiam...cu burtica mai mare, normal! Asa ca....
Bujolinux scuzati! Mie nu mi-a zis nimeni de vaccinul ala, asa ca nush ce sa-ti spun. Hihi...de maine concediu...sa vezi cate gasesti de facut...ohohooo...
Gata! Ma'c langa tati de Galu, sa ma alint!
SUN
34+