Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

alt stres si cu colul asta! Mie nici nu mi-a pomenit nimik doctoreasa pana acum, si vad ca pentru altele deja e problema la 17 sapt. Alinushca-sper sa fie bine pentru tine si pentru bebela tau.Eu nici nu mi-am pus problema de asa ceva...adik...ma gandeam ca daca doctorul nu mi-a zis nimic, chiar nu or fi probleme..asa ca de ce sa mi le mai creez si eu. Nu ca nu as fi maestra la asa ceva!!!!
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu apilatul. M-am mai linistiti asa ca...o sa imi trag o programare.
acum lansez alta intrebare de baraj.(v-am avertizat cand m-ati primit aici ca o sa fiu tare enervanta cu intrebari....)Deci la ultimul control, doctoresa mi-a zis sa nu iau si elevit si maltofer in aceeasi zi, ci una si una. Medicinista de familie a zis sa le iau pe ambele. Nici Iliev nu parea foarte incantat de a lua maltofer, daca va mai aduceti aminte. Deci, iar m-au dat peste cap. eu pe cine sa ascult? si pana la urma cum naiba sa le iau??????
ma duc sa prestez niste clatite ca sotzul meu pofteste. Are sarcina empatica. si de vreo saprtamana se straduieste sa se apuce de slabit. Nuy pot sa rad decat copios la asemenea idee!!!!Bineinteles ca facem treaba jumi-juma, adik el le intoarce si sta sa se coaca langa aragaz. Eu fac treaba usoara.
pe toata lumea!

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujoreatzo mai ai un pic
Ce face burtoiul? Creste?
Mie asa mi de dor de burtica....dar la vremea respectiva abia asteptam sa scap de ea
Sa profiti de timpul ramas ca dupa aia ciu-ciu

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, uite sfat de ne-doctor: ia numai fierul ca acum ala e imp. Elevitul e bun in primele luni (si nici macar nu toti doctorii il recomanda, daca te hranesti cum trebuie nu ai nevoie de vitamine), acum te ingrasa de geaba; pe cand fierul e imp la sfarsit.

Eu nu mai iau vitamine din luna a 5-a. In luna a7-a mi-a dat fier, o luna, iar acum cand am fost nu mi-a mai dat nimic.

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, m-am uitat la rochie.Esti frumoasa si rochia e frumoasa, eu zic ca fara floare mai ales daca iti pui si alte bijuterii, acum vezi si tu cum se vede sutienul fara...
Anaxena cum esti cu contractiile?
Tecky, ne place sau nu ajungem si noi la contractii, la nastere si la altele...Ne-am asumat-o, acum mergem inainte.Hai ca n-o fii asa de rau.
Ma duc sa decongelez frigiderul
PS- Si pe mine ma enerveaza reclama
Pup fetele

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor
am reaparut si noi dupa cateva zile bune.nu am mai intrat pana acum ptr ca nu m ai am net acasa si de nervi am renuntat la firma cu pricina si acum sunt in cautare de ceva mai bun in privinta netului.
bebelina mea creste pe zi ce trece si in sfarsit burtica mea se mareste pe zi ce trece.eu am inceput sa am ceva dureri de burta si asta din cauza ca acum ceva timp mi am scos fierea si ma doare taietura de la burta,as putea spune ca durerile sunt cam insuportabile si nici nu mai pot dormi noaptea.daca tot continua asa durerile cred ca am sa cer cezariana de urgenta pe la inceputul lunii iunie.voi ce mai faceti?vad ca incepeti sa va pregatiti cu nasterea,sunteti pe ultima suta de metri//unele dintre voi//.
34sapt

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kitzy ce faci mamico? Chiar ma uitam dupa tine pe la clipe si la odiseea ta dar n-am gasit vreun mesaj, bine ca nici n-am cautat pagina cu pagina. Ia zi cum a fost nasterea? Poate pui un link cu povestea daca ai scris-o. Noi suntem bine, ne plangem de durere de coaste si de muschi iar cu respiratu stau nasol. In rest e ok.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Didi foare funny visul tau

33+ AMR 6+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete dragi,

Am citit repede, am vazut ca totul e in regula si m-am linistit. Raspund si eu la subiectele pe care le-am retinut.

Narcisu dap, e inglesina zipy system. Vazut ca-ti raspunsese Mada (saru'mana).

Vio multumim de aprecieri. Am vazut ca a fost Tecky pe faza si ti-a raspuns cu abtibildurile. Eu le comandasem pe internet oricum, dar e adevarat ca am vazut si in librarii. Si sunt frumoase. Patutul l-am luat de la o firma de aici, baby-design. Au site si poti vedea acolo ce modele au. Ar fi culmea sa ma supar...auzi tu, mai puiule, eu ma bucur cand vad la toata lumea lucrusoare so locusoare minunate pregatite pt cei mai frumosi bebei.

Epilat - ceara pana la nastere. Creste mai greu, doare mai tare dar merge.

Scos bebe din spital (ca tot fusera piticii mei subiect de alergii pt unii)...mi-am ascultat dr ginecolog si pediatrul cu care ne-a pus in legatura si o vom scoate in scoica. (si nu in landou cum vroiam eu). Nu exista bratze sau asa ceva...

Anka foarte frumos gestul colegilor tai! Bravo! Tu cand ziceai ca iei concediu?

Sorelix esti o frumoasa in rochita!!! Imi place tare si nu cred ca e prea decoltata. Eu n-as mai incarca-o cu nimic...niste bijuterii finute si un buchetel mititel de floricele (ceva care sa contrasteze) si gata! O sa fiti 3 frumosi...4, ma scuzati, ca Ami e si ea protagonista!

Vic sa stii ca eu citesc ce scrii tu si ma bucur ca exista si in ro cativa doctori care dau aceleasi indicatii. Asa ca scrie, te rog! E reconfortant! Ca mie si cu alaptatul mi s-a spus la fel (sa mananc orice si elimin din alimentatie ce-mi face rau, pt ca sigur ii va face rau si la bebe), cu mersul la spital dr mea cel putin e maniax...sa stau cat mai mult acasa, pt ca vin mai odihnita si mai pregatita sa cooperez iar cu sotul e perfect...va sta langa mine tot travaliul...la nastere nu-l vreau pt ca mi-ar fi mila sa-l vad leshinat pe jos. Oricum stiu cate milioane de emotii il vor trece stand in fatza usii de la sala de nasteri...

reclama asta...si mie imi vine sa arunc laptoapa de pereti, desi nu-i vina ei. In fine, poate se sesizeaza cineva si ne ajuta si pe noi! Multumim in avans!

Ana esti mai bine? Hai dom'le nu mai fi tu asa grabita cu contractii dureroase &stuff...ai rabdare macar 2 sapt acolo. Ntzzzz:)

Asa...noi ne-am intors de la ai mei. Am plecat ieri dimineata si am avut un weekend minunat...super plin, cu rasete si voie buna dar la final cu tristete...tristetea ca ne-am lasat bestiuta acolo. Dar lui ii este muuuult mai bine si n-as fi avut inima sa-l chinui in infernul de aici. O sa vina inapoi s-o cunoasca pe Galu. Si am mancat ieri sus, pe hotelul nasilor (au o terasa privata chiar pe acoperis) de unde se vede toata faleza, o crema de papaya (Narcis m-am gandit la tine) cu frisca si sirop de lime....iamiiii. Si acum la intoarcere ne-a zis fratele tatalui sa trecem obligatoriu prin Medgidia si ne-a incarcat cu pepeni, piersici, caise, cirese, struguri...nici nu au incaput in frigider toate. Da' e bine...e bine sa fii gravid alintat:).

Si acum ne-am intors de la terasa, ca m-a scos iubi sa bem o bere (unii cu alcool, altii fara) si asa ne-am si plimbat prin parc.

Hmmmm...frumos...

Ma'c sa-mi fac un dush si mai vin...

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am mai pus niste poze cumine aratand ca o balena esuata si cu o masuta-dulapas pentru camera Aidei, facuta de Cristi weekendul asta.

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Apoi, DIDI draga, daca si tu esti balena.....Eu arat asa la 25 de sapt...mai incolo... E drept ca panaa cum eram stresat ca nu prea se vede, iaca de acum incolo...se vede! uite acum mai pun niste pictures cu moi in varianta....stearsa.... Sper ca urmatoarele sa iasa mai bine.
Inca mai mumcesc cu clatitele alea....

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput