Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Sar'na de raspuns, asta am intrebat Pai nici mie nu mi-a zis ca e obligatoriu, m-a intrebat daca vreau sa fac.
bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
diarux spune:
si deci pana la urma il faci? ma gandesc ca nu are ce sa strice. desi...la cat m-am intepat sarcina asta...
apropo, cine mai are RH-?ca vreau sa schimb impresii...gata!chiar ma duc la culcare!
mi s-au umflat picioarele iar desi nu am mancat nimic sarat de 2 zile....si suferinta...si picioare umflate. pai asta e treaba?
pupiiiiici
bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor
Kimmy spune:
Buna seara!
Am revenit si eu de la ai mei,am si citit deja din urma,asa ca sunt la zi
Ana superba ca intotdeauna.Imi place tare mult curtea parintilor tai.De aceea imi doresc si eu casa,si nu apartament.Cu putina rabdare sper sa avem si noi casuta noastra
Bujo in legatura cu antitetanosu,sincer mie nici nu mi-a spus ca am optiunea de a refuza ,asa ca l-am facut la 32 de saptamani.Mai fac unu la 36 cica.Presupun ca nu e idioata dr mea sa-mi faca ceva rau mie sau la bebe ca o spanzur!!!
Fetelor care aveti contractii dureroase sau curgeri mai ciudate,sau colul scurtuc,sa aveti grija de voi ,eu va doresc sa duceti cat mai mult,sa rezistati,pentru ca degeaba zice lumea ca e ok si la 28,ba la 32,ba la nush cat,tot mai bine e dupa 37 saptamani.Va si hang on!
Nici eu nu ma prea pot lauda ca vai sunt in forma maxima,adica tot contarctii dese am,dar tot nedureroase.Sunt ciudate rau,adica mi se strange uterul pe bebe de se vede clar unde are fundelul.Voi cand aveti contractii,vi se manifesta la fel?Adica mie mi se urca tot sangele in cap,respir foarte greu,mi se deformeaza burtica si ma trece pishu.E normal?
Mada rochita e superba si-ti vine foarte bine.Si eu asa lasa-o cat mai simpla,mai ales ca ai cea mai pretioasa si frumoasa podoaba deja expusa ,pe bebe Amira
Va pup pe toate si ne vedem dimineata la cafea
Kimmy34+Erika AMR 6 saptamani
Bebele familiei
Alina Maria spune:
Seara buna fetelor , tin sa spun ca am citit si eu tot , am vazut pozele si pe multe dintre voi sunt putin geloasa , unele cu hainele ,altele cu camerele , altele cu burticile si tot asa . Eu nu am putere si timp sichef sinu stiu cum sa ii mai spun de a face nimic bun , trebuie sa ma fortez sa fac ceva .
De exemplu am facut poze la gratar si trebuia sa lepun de mult am sa ma fortez un pic si le pun acusi pe webshots la semnatura .
Vad ca plecati la culcare , foarte bine faceti eu nu pot sa dorm asa devreme mai rau ma chinui in pat asa ca ma duc cand sunt super obosita sastiu sigur ca adorm repede .
Gata am pus pozele .
Pe curand !
Alina 35 si Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
mcoca spune:
Sunny ce ma bucur ca sotul tau poate sa stea cu tine in timpul travaliului. Al meu sotz, desi o sa stea pana la sfarsit nu o sa stea cu nasu in kiki sa vada cum iese copilul, o sa stea la capul meu pentru incurajari :).
Cum de te-au convins sa scoti bble din spital in cosi? Eu azi tocmai ma hotarasem sa-l scot in landou :)) si acum ma perturbi.
Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
Chuny spune:
Buna seara si de la mine !
Eu nu v-am uitat, va citesc destul de des.
Noi ne-am mutat, adica sotzul, iar eu locuiesc deocamdata la socrii ... e nasol rau si sunt cumplit de deprimata. Adica ma deprima soacra . Casa inca nu e locuibila si mai trebuie sa astept cel putin o saptamana pana ma pot muta.
Vicky, si sotzul meu s stat cu mine la nastere. L-au scos afara doar cand mi-au facut peridurala ... masura de precautie pt ca cica majoritatea taticilor lesina cand vad acul ... iar la impins m-a ajutat si el ... adica ma incuraja si ma tinea de gat.
Diarux, eu am RH negativ.
Nici nu mai stiu in ce saptamana de sarcina sunt. Si mi-e lene sa calculez. Poate maine ...
Sibylle saptamana 34
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Biribu spune:
buna fete, revin si eu sa va urez o saptamina buna!
nu prea am somn si bintui pe net, sper sa fie bine si pt noi la consult, sa-mi tineti pumnii.
madutz esti o frumusica si rochita e tare draguta! ca sa ma dau si eu cu parerea eu as pune o brosa ceva, nu mi se pare prea decoltata dar eu nu m-as simti confortabil daca mi s-ar vedea sutienul, dar stii cum e fiecare cu piticii lui. pupam fata si sper sa nu te stresezi prea tare sapt asta.
sunule drag ce ma distrezi cum precizezi tu ca bei bere fara alcool de fiecare data aidi mai ca noi stim adevarul apropo de nastere sa-ti spun ceva, eu pun pariu cu tine ca va sta iubi al tau cu tine pina la final, nu e pacat sa rateze intrarea Galustii pe lume??!! sa stii ca si eu ziceam la fel, ca ii spun sotului sa iasa ca asta e f fricos, nu suporta singe samd, dar a trecut cu brio testul, nici nu m-am asteptat, a zis pe urma ca nu si-ar fi iertat daca pierdea ceva.
alinushca pot sa iti spun si eu ca aici de ex dimensiunea colului nu se presupune nicidecum ca ar fi fixa si daca scade e vreo problema, toate variatiile astea de citiva mm in sus sau in jos sunt normale. probleme sunt cind scade sub 2cm, altfel e considerat ok. si depinde si de virsta sarcinii, evident, la prima la mine am avut colul intredeschis de 1 cm si scurtat de prin sapt 36 si nu s-a intimplat nimica.
dia acelasi sfat ca vicky, cred ca fierul te ajuta la ceva dar vitaminele nu prea, nu te mai stresa atita cu ele.
micky nu prea e in ordine cu taietura aia sa te doara asa rau, si eu am colecistul scos si nu ma doare nici o cicatrice. ce-ar fi sa te duci la un control?
bujo se poate face antitetanosul in sarcina caci nu e vaccin viu, insa nu ai in general nevoie de buster decit daca nu ai avut nici unul in ultimii 10 ani, in care caz te poti decide sa-l faci. e drept ca nu vei naste pe cimp si ca nu e chiar un mare risc sa se contamineze ceva la nastere cu spori de bacili tetanic.
kimmy e normal sa fie asa cum descrii tu, nu-ti face griji din pricina contractiilor. astia pe aici zic ca ... cu cit ai contractii BH mai eficiente cu atit vei naste mai usor, uterul se pregateste in felul asta.
narci ce ma bucur sa te vad pe aici si de faptul ca sunteti bine si tu si micuta sirena! imi lipseau postarile tale asa ca fa bine si scrie mai des
va pup si ma duc la nani!
34+ AMR 5+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Sursula
Ana superbe pozele.....ce sa mai zic...o mostenesti pe mama ta in frumusetze! Gradina e de vis! Nu esti deloc grasa, doar putin implinita!
Eu am plecat sa duc concediul, va doresc o zi buna !
Cine zicea ca au scos reclama?????
Flory mami de Alex si 33+ cu
AMR 7 saptamani
bebe 2
pozele mele
Kimmy spune:
Neatza!Pai vad ca tot slaba miscarea pe aici .Eu deja savurez cafeluta cu mult laptic.
Am bagat hainitele bebelinei la spalat.Sper sa fie bine asa,pana la urma le spal cu Persil Sensitive,la 60 grade,fara balsam si cu extra clatire.
In legatura cu bagajul de spital,eu sunt la prima sarcina,dar mi s-a recomandat sa duc si hainite mai marisoare,nu numai de nou-nascut,ca de ex prietena mea care a nascut acuma in 13 bebe de 4150 si 56 cm,nu-i erau bune,a trebuit taticu sa mearga acasa sa-i duca mai mari.
Ps: Trezireaaaaaa!!!Ca ma plictisesc fara voi
Kimmy34+Erika AMR 6 saptamani
Bebele familiei