Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Pt ca noi de dimineata plecam la Ploiesti si ne intoarcem duminica, vreau sa urez inca de acum La multi ani ! cu muuulta sanatate, fericire, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi pentru Gabitz
Primeste te rog un maaare
, un buchet de 

si www.flickr.com/photos/septoct2007/2498070962/sizes/o/" target="_blank">un cadoutz
Imi pare foarte rau de otita Elizucai si de planurile voaste stricate. Sanatate multa si incercati sa transformati consemnul intr-o mini-petrecere !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
alinus_25 spune:
Rox, multumesc pt consultatie.
Am admirat pe "domnu' doctor" cu stetoscopul Alexandrei, artistele plastice si relaxarea din balansoar... ce diastractie pe capul lor. 
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
myral spune:
Rox, care dezordine??? Daca aia e dezordine la mine ce e? dezastru
Ai doi pui tare dragalasi si cred ca ne-ai cam pacalit ca nu sta Andrei in fundulet
Am inteles operatiunea aia dar a mea nici gand sa stea la asa ceva, e tare nervoasa, eu am incercat sa fac cu ea niste exercitii simple cu piciorusele dar nu suporta, isi arunca picioarele si pana la urma plange.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si eu am vazut-o pe Erika, vorbareata, miscareata, desteapta si frumoasa!Si am vazut si trandafirasul Carpatinei, ce mare s-a facut, o dulcica care sta deja in picioruse!Alinus ieri l-am vazut si pe barbatushul tau scump la 5 luni.S-a trezit.Of, a dormit prea mult de la 11.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Ana,
Mirunei cu o mica intarziere.
Rox, bine ca te-ai linistit in privinta statului in fund. Ce de par are Andrei! Eu ma gandesc serios sa bag maine masina de tuns in freza lui Stefan, mi se pare ca transpira mereu din cauza parului.
Gabitz

Imi pare tare rau sa aud de otita, sper sa scape repede, iar voi sa va distrati chiar si acasa. 
Marta, drum bun maine, chiar imi pare rau ca nu ne vedem pe la Alexandria.
Maine (ma rog, azi) la 9 tre sa fim pe Valea Cascadelor sa luam gresia si faianta, asa ca ma bag la nani. Noapte buna.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
myral spune:
GABITZ
sarbatoritilor de azi
pt Mihnea de Teodora si Tudor de Urmy.Ma bag si eu la somn ca Elisuca a adormit.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxali spune:
Gabit la cat mai multi!
Sanatate multa si puiutilor bolnavioari!
La noi toate bune si frumoase papam,dormim destul, gangurim si stam in fundulet binisor.
Rox frumusei foc pungasi.
avem de recuperat mult cu cititul,dar nu cred ca voi reusi...
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Nana trimite-mi un mail cu regimul disociat...poate,poate cap de un kg macar.
Alinus "in strainataturi" sant tot felul de iaurtele ptr copii incepand cu 6 luni:plasmon si mio sau danito si fructolo ptr juniori...deci e recomandat.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
gabitz78 spune:
neata. azi e randul meu sa va servesc cu cate ceva...

.
multumesc mult de urari, pe care le intorc inzecit!
pentru luy, un pup mare, mi-ai facut un cadou minunat!

noi vroiam sa mergem la tara, dar nu se pune problema. asa ca stam cuminti pe coada, daca o veni cineva la noi e bine, daca nu...asta e!
eliza a dormit bine azinoapte, nu a mai facut febra...asa ca sper sa scapam repede.
pupici dulci tuturor si o zi minunata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slippers76 spune:
Gabitz, sa ne traiesti! La multi ani, fericiti si impliniti. 

Sanatate Elizei.
Nana, Sim 

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts