Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 5
alinus_25 spune:
Rox, cu scuzele de rigoare, pt ca-ti rapesc din timp, ce vreau eu e un fel de 'consultatie la mana a2a'
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Urez insanatosire grabnica dulcetzurilor bolnavioare, Mirunica si Eliza, si cate 1 de la Teo.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
myral spune:
Si pe mine m-ar interesa consultatia la mana a doua Oricum trebuie sa-l bat si eu la cap pe tati sa ne duca si la neurolog si la un ortoped, a mea si acum tine piciorusele cam indoite la glezne si dreptul parca mai mult ca stangul. Sper sa ajungem pe la toti ca la 8 luni nici la pediatra nu am mai fostMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Gata, am pus si ultimele poze, adica cele mai recente poze cu copiii mei, in albumul Mai 2008.
Dintre nenumaratele poze cred ca trebuie sa vedeti ce frumos sed , ce
ocupatie am eu in ultima vreme, si mai ales sa va conving ca stiu si sa zambesc .
Stiu sa ma si stramb , sa ma ascund , dar cel mai bine ma distrez cu sora mea. Sa nu uit, sunt mare triciclist .
Uite ce bine e cand sunt 2 copii !
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Va rog nu va speriati de dezordinea din poze, cam asa e cand misuna amandoi prin casa. Si ca sa nu va mirati, rafturile din sufragerie au devenit expozitie pentru lucrarile Alexandrei cea talentata
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Buuun, deci revenim la consultatia la mana a2a. Din pozitia de mers de-a busilea, se aduce un picior in fata flexat, ca si cum l-ai asezat in fund, se intinde celalalt, si cu sustinere de subsoara el se va ridica pe celalalt. Ma rog, operatiunea se face pe rand cu fiecare picior. La noi a mers cam greu ca Andrei deja o zbughise.
Despre mersul sustinut nici nu poate fi vorba, dr a zis sa nu il fortez eu sa stea in picioare, nici nu s-a gandit mai departe ca l-as pune sa mearga. Si eu am zis nu premergatorului, am supravietuit fara el si la Alex. Nu stiu cat e de daunator sau nu, dar nu am luat pentru ca am observat ca s-a putut si fara.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sustinerea se face de fapt nu de subsoara, ci de piept cumva, nu stiu cum sa explic. Vine o mana pe piept, in dreptul subsorilor. Sper ca a fost cat de cat clar.
Gata, ma duc la somn. Pupici. Noapte buna!
Rox ,
Poze
myral spune:
Andrei eram sigura ca e ok, bine ca te-ai linistit Roxana.Prisi imi pare rau de Mirunica, sa scape repede si definitiv de infectia asta.Gabitz imi pare rau si de voi ca v-a stricat otita asta planurile. Sanatate Elizei!Ana, la multi ani pt Miruna ta! Si spor la treaba, la curatenie si pregatiri!Maria spor la treaba si tie, ca vad ca te asteapta o zi plina! Brrrr teze, asta ne asteapta si pe noi la anu!Si eu am fost ff ocupata azi, se cerea putina ordine si curatenie neaparat. Asta mica nu ma lasa deloc, aia mare nu prea ma ajuta, offf.Acum am si eu putina liniste.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Roxana, m-au topit puii tai¬! ce frumos se joaca ei! si nu e deloc dezordine, te poftesc la mine cand e sesiunea de joaca in toi....plus ca eu sunt mult mai delasatoare ca tine
Gabitz, ufff, otita? moaaa. Pup Elizuca, sa-i treaca repede.
prisi, pai de-acuma esti mai slaba ca mine. te invidiez
mai, 7 kile e f mult. nu-i bine sa slabesti prea brusc, sa stii.
Ana, burtica va fi ok la anu, sa stii. asta e....p[ustoaicele cu burta plata n-au gustat din bucuriile maternitatii
noi am fi vrut peste 2 sapt la mare, dar unde sta,m noi de obicei se renoveaza, speram ca peste o luna sa fie gata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
devylla, superbe creatiile tale ! Iar de Erika ce sa zic ? E duuulce tare de tot, vorbareata mamei ! M-a amuzat mult ca am pus filmuletul cu sonor si Maria se uita foarte concentrata, iar din cand in cand se uita la mine zambind. Parca imi zicea "mami, ce fetita draguta acolo, imi place !" Ah, avea o mutrita asa dragalasa cand imi zambea, parca intelegea ce zicea Erika ...
Prisi, imi pare tare rau de problemele cu Mirunica. Offf, cred ca te-ai cam speriat azi noapte, mai ales ca ai zis ca erai singura. Pupam fata bolnavioara si pe mamica ei obosita ( dar slabita ! )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts