Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 4

diana21 spune:
Catalina, hai mai taie si tu din alea patru ore! Ca eu stau in pat si dau refreshuri!
Maryb, nu am zis ca nu mai imi place de Popa Mirela, ea e ok ca om, insa nu mai am incredere ca stie si e capabila sa ia o decizie ATUNCI cand trebuie. Pai daca eu pierdeam sarcina pana la urmatorul control? Ce-ar fi zis? ca ii pare rau, ca se mai intampla, bla, bla, bla...
Eu cu atat am ramas din sarcina trecuta! Iti dai seama ca un doctor e bun atunci cand ai probleme. Intr-o sarcina fara nici o pb., nu ai cum sa pui verdictul asta. Poti cel mult sa spui ca e OM, dar nu ca e bun ca dr. Dr. bun este Badiu, e renumit ca lupta si face ORICE sa salveze sarcini carora altii nu le dau nici o sansa! Dar nici macar el nu-ti raspunde la tel oricand. Pai cand e in cezariana, cum sa raspunda? Si de obicei au cate trei, patru ceza pe zi!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

catalina2307 spune:
Diana dar eu ce crezi ca fac? Exact acelasi lucru. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

i_fotache spune:
Pe mine ar trebui sa ma injure Catalina
Din cauza mea nimeni nu i-a mai dat atentie, pt ca monopolizat toate discutiile cu problema mea!
Mii de scuze Catalina...le dau voie micutzilor sa ma ia de motz cu prima ocazie! Felicitari pentru rezultatele bune!
Gata, eu una termin cu discutia despre doctori, deja e tardiv, hotararea e luata. Deja s-a creat o prapastie in sufletul meu si daca am hotarat sa schimb mdicul , asta fac si raman cu speranta ca ma mut la mai bine!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag, va multumesc din sufletel pentru cuvintele voastre frumase si suport!11+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/11-weeks-pregnant.html

diana21 spune:
Catalina, si al meu sot a plecat acum si vine duminica Doar ca eu nu sunt singurica cuc, ci cu strumfita mea de aproape 4 ani care scoate untul din mine! Noroc ca e mama la mine ca nu stiu cum reuseam eu sa stau in pat zilele astea!
_
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

mnarcisa spune:
Buna dragele mele,
Vin si eu cu vesti bune.
De putin timp am venit de la control si totul este bine.
De data aceasta am fost la Bucur la dr Sandra Marinescu de care mia placut foarte mult.
Mia povest multe chestii si sincer dupa ce am vb cu ea am decis sa nu fac DT.
Stiati ca 40% din rezultatele DT ies fals pozitive si din acestea doar 1%sunt pozitive?
am sa va trec si valorile de la eco. Eco a facut-o dr care era de garda si dupa nu am mai reusit sa vb cu ea ptr ca a venit o pacienta la urgente si ar fi trebuit sa mai astept si nu mai aveam timp.
CRL- 48mm (11 sapt+4 zile)
DBT-16,5 mm (12sapt+ 2 zile)
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 11+
http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

bebecris spune:
burtica, intr-adevar un medic bun este cekl care se agita pentru tine atunci cand ai problema...pai eu nu am mai vazut in fata ochilor cand mi-a zis ca trebuie sa fac injectii pana nasc si dupa...m-am schimbat la fsata....nu mai stia cum sa ma linisteasca...asta este un dr bun...
quote:
Originally posted by i_fotache
Pe mine ar trebui sa ma injure Catalina
Din cauza mea nimeni nu i-a mai dat atentie, pt ca monopolizat toate discutiile cu problema mea!
Mii de scuze Catalina...le dau voie micutzilor sa ma ia de motz cu prima ocazie! Felicitari pentru rezultatele bune!
Gata, eu una termin cu discutia despre doctori, deja e tardiv, hotararea e luata. Deja s-a creat o prapastie in sufletul meu si daca am hotarat sa schimb mdicul , asta fac si raman cu speranta ca ma mut la mai bine!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag, va multumesc din sufletel pentru cuvintele voastre frumase si suport!11+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/11-weeks-pregnant.html

http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

catalina2307 spune:
i_fotache ....draga mea nu exagera. Noi iti multumim ca de abia asteptam un subiect sa ne bage putin in priza. Daca ai decis sa schimbi medicul, schimba-l fara sa mai meditezi.Dar repede ca ai nevoie de cineva sa te supravegheze.
Diana pai noi vorbim din pozitii diferite.Avantaj tu. Copil,mama, sot duminica -tu.
catei (adevarat 2 la nr), sot luni -eu. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

diana21 spune:
Mnarcisa, ma bucur ca vii cu vesti bune!!!
Isabela, sper ca nu te-am suparat! Sper sa gasesti un doctor care sa fie pe gustul tau, iti tin pumnii! Incearca la Medlife la Mirela Popa, poate tie o sa-ti placa
! E prietenoasa, disponibila, amabila, etc.
_
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

diana21 spune:
quote:
Diana pai noi vorbim din pozitii diferite.Avantaj tu. Copil,mama, sot duminica -tu.
catei (adevarat 2 la nr), sot luni -eu.

Da, depinde din ce unghi privesti! Cateii tai, cred, nu plang ca nu te joci ACUM cu ei

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel

Dialoguri strumfesti