Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by diana21

quote:
Diana pai noi vorbim din pozitii diferite.Avantaj tu. Copil,mama, sot duminica -tu.
catei (adevarat 2 la nr), sot luni -eu.

Da, depinde din ce unghi privesti! Cateii tai, cred, nu plang ca nu te joci ACUM cu ei ...si nu-ti toarna o galetusa plina ochi cu jucarii din alea mici din oua Kinder in cap ca sa te convinga!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Draga de ea....Si las ca-ti place ca altfel nu erai acum aici.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna mamici, am fost si noi azi la eco, BB era bine, colul s-a mai scurtat un pic, dar nesemnificativ.Sper sa nu se mai scurteze.

Cat despre doctori, eu il recomand cu caldura pe Dr.Badiu de la Municipal, am nascut-o pe Ilinca la el, datorita lui am depistat anul trecut problema cu BB cu Sindrom Down, pt ca el trimite toate mamicile la TT, indiferent de varsta si istoric, etc.Imi place ca raspunde la telefon, bineinteles mai putin cand e in operatii si ca isi gaseste intotdeauna 2 min sa stea de vorba cu mine.Si sa imi explice ce si cum.Tot el ma trimite la cei mai buni ecografisti si la cele mai bune aparate, cand a fost cazul mi-a spus ce clinici din afara sunt f. competente, etc.

Despre eco, eu am fost intotdeeauna cu sotul meu la eco, a intrat intotdeauna cu mine, fie ca e vorba despre CMU, fie ca e vorba de Medsana, cred ca asta depinde mult de conditiile din fiecare clinica.

Si sa va mai spun ceva despre dr Badiu: cand am nascut-o pe Ilinca mi-a facut o surpriza f . mare. Sotul era pe hol si astepta sa intru in sala ( eu am facut cezariana), dr. Badiu l-a vazut si l-a intrebat dc vrea sa filmeze nasterea, si, desi nu era nimic programat, sotul a filmat nasterea Ilincai si primele ei momente de viata, prima masuratoare, prima baita...niste momente minunate.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetele la sfitsitul lui mai vin in tara imi dati si mie un nr de tel de la filantropia sa imi fac si eu o programare?

http://community.webshots.com/user/c
15+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Maryb Ma bucur tare mult de rezulatatul tau la TT, am citit cu sufletul la gura capitolul trecut sa vad ce ai facut. Ce bine ca ai scapat de amniocenteza. Nu ma indoiam ca va fi bine!
Hera Deci e FETITA, inca o confirmare. Felicitari si sa-ti traiasca! sa fiti sanatoase amandoua! In legatura cu colul, eu zic sa nu-ti faci probleme, mi-e nu mi l-a masurat nimeni..dar e mai bine asa, prefer sa nu fiu deranjata acolo, la un consult. la echo mi-a spus ca arata normal. Am o cunostiinta care a dus pana la capat 2 sarcini cu colul intredeschis, fara cerclaj. Si nastera a fost superusoara. Deci un col mai scurt, chiar nu e un motiv de panica.
Loren@ pt contractii e fffff bun Magne b6, chiar 6 pe zi. Ti-l recomand cu caldura. In plus are si alte beneficii.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Nici eu nu pot. Cred ca inca nu exista. Si m-am gandit mai bine. Pt. urmatoarele 4 ore(nu intrebati de ce 4 pt ca habar nu am) sunt suparata pe voi. Am zis si eu pe aici ca am analizele foarte bune si nu s-a bucurat nimeni cu mine si pt mine. Gata azi si maine nu mai exteriorizez nici o bucurie pt nimeni.Ma bucur in sinea mea voi sa nu stiti. Na. Uite asa. Si va mai pedepsesc intr-un fel. Nu plec de aici nici de a naibii. Sa fiti terorizate inaca 5-6 luni de o femeie purtatoare de gemeni plictisita aflata la orizontala. Ha! Ce poate fi mai rau pt voi???

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

De cand ai scris poate au trecut 4 ore ca sa iti fi trecut supararea. Felicitari pt. analizele bune. Din pacate ne-am invatat sa reactionam numai la vesti proste din cauza socului. La vesti bune e ceva de genul" Ah! Ce bine ca nu sunt probleme!" si trecem mai departe si vorbim de altele. Nu stiu de ce se intampla asa dar asta este. Pana una alta . Te-am sufocat?

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

VonHelen eu inca iau acid folic.

Ank

I_Fotache am citi de problema ta cu coloana(sacralizare L5) si ca te-ai operat de hernie de disc. Si la mie sacralizarea L5 e in floare, dar mi s-a spus ca e lombosciatica. Cumva hernia de disc si lombosciatica inseamna acelasi lucru? Si inca o intrebare, daca poti sa ma ajutio cu un raspuns: in cazul meu, nefiind operata, dar avand dureri destul de puternice, o sa trebuiasca sa nasc prin cezariana?

Maria_K multumim pentru noul capitol

Catalina cunosc sentimentul de a sta singura mai tot timpul acasa. Sotul meu are un program de munca asa de aiurea ca abia daca-l vad 3-4 ore pe sapt. Si asta mai mult pe la 2-3 dimineata cand ajunge acasa.

Mnarcisa Nature ma bucura vestile bune aduse de voi!

Maryb eu am programare la echo miercuri. Abia astept.

Anes Otiliav Toriceli Mav Leeloo

De Spiridus chiar nu mai stie nimeni nimic?

Si acum mai am si eu niste nelamuriri: analizele la toxo, listerie, clamidya la refaceti daca la analizele trecute va reiesit ca nu le-ati avut? Si in ce sapt se face morfo de trimestru II?

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

mamiseli ai vrea tu. nu uita ca suntem 3.asta inseamna 6 obrajori.(asta e pluralul nu? ; la dracu' chiar nu mai stiu. care e pluralul?

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by mnarcisa

Buna dragele mele,

Vin si eu cu vesti bune.

De putin timp am venit de la control si totul este bine.
De data aceasta am fost la Bucur la dr Sandra Marinescu de care mia placut foarte mult.
Mia povest multe chestii si sincer dupa ce am vb cu ea am decis sa nu fac DT.

Stiati ca 40% din rezultatele DT ies fals pozitive si din acestea doar 1%sunt pozitive?

am sa va trec si valorile de la eco. Eco a facut-o dr care era de garda si dupa nu am mai reusit sa vb cu ea ptr ca a venit o pacienta la urgente si ar fi trebuit sa mai astept si nu mai aveam timp.
CRL- 48mm (11 sapt+4 zile)
DBT-16,5 mm (12sapt+ 2 zile)

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 11+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Felicitari! Rezultatele sunt asemanatoare cu ale mele tot la 12 sapt. Cel putin parca asa imi aduc aminte ca nu am hartia cu datele la mine. Te pup.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ginye pupicii multi si dulci se intorc la tine!

Leeloo
14 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

ginye la prima parte a intrebarii iti pot raspunde eu. Din cate stiu se repeta daca IGg -urile (anticorpi)sunt negative.Daca Igg sunt pozitive nu se repeta pt ca inseamna ca nu-i bai daca te intersectezi cu virusul, tu ai deja anticorpi. Daca sunt negative inseamna ca nu ai anticorpi si trebuiesc repetate sa nu cumva sa te intalnesti cu virusul.
Pup

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput