Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 3

flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Floricico deci tu ai deja programul stabilit pt noaptea dintre ani. Si nu iti trebuie decat o camasa de noapte draguta.

Deci,noi ne-am obisnuit aici sa mergem amandoi la fiecare consultatie.Ma gandesc cu groaza ca sper sa nu dau acasa peste vreun doctor care sa-i interzica sotului sa intre cu mine la eco(mai ales ca el e ochi si urechi la tot ce se intampla

Cat despre medicul tau,i_fotache,am ramas socata...Cata lipsa de diplomatie!!Cred ca fost cumplit pentru tine sa-ti spuna "vezi daca sarcina e viabila".As schimba-o fara niciun regret sa fiu in locul tau.
Flori

catalina2307 spune:
Nici eu nu pot. Cred ca inca nu exista. Si m-am gandit mai bine. Pt. urmatoarele 4 ore(nu intrebati de ce 4 pt ca habar nu am) sunt suparata pe voi. Am zis si eu pe aici ca am analizele foarte bune si nu s-a bucurat nimeni cu mine si pt mine. Gata azi si maine nu mai exteriorizez nici o bucurie pt nimeni.Ma bucur in sinea mea voi sa nu stiti. Na. Uite asa. Si va mai pedepsesc intr-un fel. Nu plec de aici nici de a naibii. Sa fiti terorizate inaca 5-6 luni de o femeie purtatoare de gemeni plictisita aflata la orizontala. Ha! Ce poate fi mai rau pt voi??? 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

diana21 spune:
quote:
Iar pana in saptamana 12 sa nu recomande nici o analiza unei femei insarcinate cu pierderi de sange mie personal imi demonstreaza plafonare si plictis de meserie nu profesionalism.
Catalina, pai am inteles ca Isabelei i s-au recomandat toate analizele in afara de secretie si PAP. Probabil ca ii recomanda si secretia data viitoare, am inteles ca a fost la ea cand avea sase sapt. de sarcina si atat! Uite, vezi tu, si eu consider ca dr. asta a mea are aproape toate calitatile, dar eu o vad cu alti ochi decat Isabela, e clar! Cred ca nu are nici un rost sa va mai zic ca mie mi-a recomadat inclusiv analizele de hepatite, ceea ce alti doctori nu fac. In fine...fiecare cu parerea lui, insa eu zic ca nu putem sa aruncam cu pietre intr-un dr. pe care l-am vazut doar o data, de doua ori!
Cat am stat eu in sala de nasteri, adica vreo doua ore, a nascut o tipa cu dr. asta! S-a purtat super cu ea, a stat numai acolo, ea ii facea tuseul sa vada ce dilatatie are, sincer, eu ma gandeam cat de rasfatata e acea graviduta si ce bine trebuie sa fie sa ai asa doctor atent si finut!
Inca ceva si inchei subiectul. Ce mi-a placut mie la aceasta dr. a fost faptul ca nu a mai stat pe ganduri cu cerclajul. A actionat rapid si a facut ce trebuia facut. Mi s-a confirmat in spital de catre un alt dr. ca am colul scurt si intredeschis. Deci, daca stateam dupa prima mea dr, cea de la Medlife, stateam ca fraiera si riscam sa pierd copilul. Ca ea, desi a zis ca un col de 29 mm e cam mic, nu a facut nimic!!! A zis sa asteptam, sa vedem...Trageti si voi concluziile. Pana in 27 mai, cand aveam iar porgramare la ea, riscam sa pierd sarcina!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel

Dialoguri strumfesti

maryb spune:
mai fetelor, eu de azi dimineata mananc intruna....si pana acum am reusit sa ma abtin, am pus doar 1 kg pe mine ca si asa am plecat la drum cu multe....dar pana la 20 de saptamani dr mi-a zis sa am grija cu kg ca dupa aia o sa tot iau....
maryb 15+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

cata_myky spune:
buna fetele.mi se pare aiurea sa nu ii lase pe tatini sa asiste la echo.
eu sunt fericita ca al meu va asista la nastere indiferent daca va fi naturala sau prin cezariana.
el va fi cel care va taia cordonul,el ii va face prima baita si tot el mi-l va pune in brate pentru prima oara.
imi pare rau ca in romania inca nu se poate asa ceva,decit la spitalele particulare sau daca impingi bani multi
http://community.webshots.com/user/c15+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg

maryb spune:
catalina, hai ca mi-ai placut....uite eu ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, tine-o tot asa...si nici sa nu pleci de aici...
maryb 15+ cu
pozele mele

diana21 spune:
quote:
Nici eu nu pot. Cred ca inca nu exista. Si m-am gandit mai bine. Pt. urmatoarele 4 ore(nu intrebati de ce 4 pt ca habar nu am) sunt suparata pe voi. Am zis si eu pe aici ca am analizele foarte bune si nu s-a bucurat nimeni cu mine si pt mine. Gata azi si maine nu mai exteriorizez nici o bucurie pt nimeni.Ma bucur in sinea mea voi sa nu stiti. Na. Uite asa. Si va mai pedepsesc intr-un fel. Nu plec de aici nici de a naibii. Sa fiti terorizate inaca 5-6 luni de o femeie purtatoare de gemeni plictisita aflata la orizontala. Ha! Ce poate fi mai rau pt voi???

Eu ma bucur ca ti-au iesit bine analizele

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel

Dialoguri strumfesti

maryb spune:
fetelor, subiectul asta cu dr-ii e....cum sa zic, sunt unele fete care sunt multumite de un dr, altele nemultumiten de acelasi dr...nu are cum sa fie pe plac tuturor un dr....uite de ex. dianei nu-i mai place de popa mirela ca i-a zis sa astepte pana la urmatorul control cu colul...eu insa pana la proba contrarie merg pe mana ei....asta este, nu se poate ca toate pacientele sa fie multumite de un dr.
maryb 15+ cu
pozele mele

bebecris spune:
CATA + 2 LOULOUDAKIA
astea sunt pentru voi: scuze...citeam printre randuri si ma mai ocup si de evenimentul meu de saptamana viitoare d ela servici ma mai ridic si ma masez pe dos...ca mor de durere....dar....
FELICITARI PENTRU ANALIZE13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

catalina2307 spune:
Gata nu mai stau suparata. Ma simt mai bine. Si rasfatata. Pup, pup, pup.A inceput sa imi placa si dr. Dianei dupa atata atentie.
Aoleu azi imi pleaca si sotul pana luni si o sa stau singura cuc la pat. Naspa. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama