Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, asa e, sunt multe infectii care pot slabi colul. La mine cred ca de vina este o "rana" mai veche pe care am neglijat-o! Pt. ca mi-au iesit bine abosolut toate analizele, inclusiv micoplasma si ureaplasma.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragelor eu sunt f trista.
Am primit azi rezultatul la TT si mi-a iesit POZITIV. Am un risc crescut de trisonomie 18 de 1/2418 si normal era de 1/3000.
Voi suna luni doct sa vad ce-mi va spune. Cu siguranta imi va spune sa fac aminocenteza. Sunt f deprimata, mai ales ca e o sarcina f dorita, obtinuta dupa 2 ani de incercari.

15+ www.cadouriinedite.ro" target="_blank"> Profilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Buna dragelor eu sunt f trista.
Am primit azi rezultatul la TT si mi-a iesit POZITIV. Am un risc crescut de trisonomie 18 de 1/2418 si normal era de 1/3000.
Voi suna luni doct sa vad ce-mi va spune. Cu siguranta imi va spune sa fac aminocenteza. Sunt f deprimata, mai ales ca e o sarcina f dorita, optinuta dupa 2 ani de incercari.

15+ www.cadouriinedite.ro" target="_blank"> Profilul meu

Of Hera....stiu ca este greu dar incearca sa nu te agiti f mult pt ca nu-i faci bine bebeului. Daca te ajuta cu ceva in Grecia de ex. unde imi fac eu analizele au renuntat de mult la TT.Ei spun ca nu este relevant ca in peste 50% din cazuri dau rezultate fals pozitive.

Roaga-te la bunul Dumnezeu si fa amniocenteza care este mult mai sigura. By the way...la echografie s-a vazut ceva? Iar daca ai posibilitatea eu zic sa mergi sa o faci in alta parte. Chiar si in Budapesta ,este aproape si sunt ok, iar partea financiara nu cred ca difera f mult de cea de aici.
Pup si ma rog pt bebeul tau...

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hera, draga mea eu te inteleg cel mai bine....si eu am trecut printr-un stres imens cu rezultatul ala de la DT. Sunt alaturi de tine si ma rog Bunului Dumnezeu sa fie o alarma falsa si bebelusul tau sa fie sanatos. Trebuie sa gandesti pozitiv asa cum am facut si eu, chiar daca ma mai apuca si plansul de multe ori, dar am zis ca daca la ecografie toate masuratorile au fost ok si nu s-a vazut nici o problema, toate masuratorile au fost in parametrii nu are cum sa nu fie bine bebelusul meu. Iti spun sincer ca numai credinta in Dumnezeu m-a ajutat sa depasesc aceste clipe grele din viata mea. Roaga-te mult si ai sa vezi ca totul va fi bine. Te pup si te strang tare in brate.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Catalina in urma eco morfo fetala copilul este perfect normal si sanatos, cel putin asa mi-a spus dr Iosup.
Acum nu stiu ce sa mai zic si eu ca nu mai am nici o putere, desi se spune ca apar asemenea riscuri la varste de peste 35 ani ale mamei, iar eu am 27. Nu stiu....dc asa vrea Dumnezeu....

15+

Mergi la inceput

hera roaga-l pe Dumnezeu sa-ti lase acest copilas si mai ales sa fie sanatos. EL stie cat de mult ai luptat si cat de mult iti doresti acest bebelus si nu se poate sa nu te ajute si sa fie bine, eu te stiu pe tine foarte credincioasa si stii ca pe cei credinciosi ii mai pune la incercare, nu-ti pierde speranta si nadejdea ca va fi bine. Toata speranta sa ti-o pui in Bunul Dumnezeu ca toata puterea la EL este.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Maryb si simt imbratisarea ta. Stiu prin ce ai trecut si tu si am stat cu sufletul la gura pana ai venit cu rezultatul bun de la TT.
Si eu am zis la fel cum va dori Dumnezeu.....desi pt noi acest copil a fost o minune, l-am considerat ca fiid o minune de la Dumnezeu, caci tare greu l-am obtinut, iar cand am aflat ca sunt insarcinata nici nu ma asteptam, a fost pur si simplu o minune.Asa ca nu inteleg de ce Dumnezeu ni l-a dat, dc e sa fie bolnav....si sa nu-l pot tine.Stiu ca sunt prea suparata si ca nu gandesc prea clar....dar asta simt acum....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca la eco totul a iesit in regula (din cate am citit pe la fete acest dr. este destul de bun) eu zic sa incerci sa te linistesti. Sunt convinsa ca este unul din rezultatele fals pozitive. Un medic bun vede imediat la ecografie daca ceva este in neregula. (si eu si louloudakia)

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

hera eu in decembrie am pierdut o sarcina si era foarte dorita, am fost furioasa pe Dumnezeu in acea seara in care mi s-a dat verdictul, ma gandeam de ce nu a putut sa fie bine si la mine, dar a doua zi am inceput sa-i multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa si m-a ferit de o nenorocire si mai mare si mi-am recapatat increderea si speranta ca daca EL imi daduse acea sarcina, EL mi-a luat-o....tot EL o sa-mi dea din nou sansa de a ramane din nou gravi...si dupa primul CM de dupa pierderea sarcinii am ramas din nou, ca nici noi nu ne asteptam sa se intample chiar imediat. Ne doream enorm, dar nu speram sa primesc ajutor de la Dumnezeu atat de repede si totusi....Dumnezeu ne-a ajutat....acum am fost pusa din nou la incercare si nu am cedat, am crezut cu toata fiinta mea in Dumnezeu ca va fi bine si asa voi crede in continuare....si eu sunt foarte credincioasa si chiar nu cred ca am atatea pacate incat sa fiu pedepsita atat de aspru....deci, ce vreau sa-ti spun este faptul ca e bine sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu ca va fi bine si pentru tine. In plus, stii foarte bine ca aceste teste sunt statistici, ASTA NU INSEAMNA CA BEBELUSUL TAU ARE CEVA. Acum simti ca totul se naruie, asa am simtit si eu in acea seara, dar de a doua zi am simtit ca trebuie sa lupt pentru bebelusul meu si m-am mai intarit de la o zi la alta. Sper sa te ajute Domnul sa te intaresti si sa gandesti pozitiv in continuare, ai incredere in EL si in bebelusul tau.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:

Hera, si eu sunt alaturi de tine si vreau sa te rog sa nu te panichezi prea tare pana nu vb. cu dr. Mie, sincer, nu mi se pare un rezultat f. prost! Si eu zic sa ai inceredere in Dumnezeu si sa gandesti pozitiv! E doar un test de statistica, nu unul de diagnostic.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput