Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 15

flori76 spune:
Mary:ai o burtica frumusica foc Ma uitam la pozicile tale si am vazut ca la 14 sapt deja se vedea binisor.Abia astept sa ma pot mandri si eu cu burtica...
Diana si eu.Da,eu prin fiv am obtinut sarcina,mai exact prin ET cu embrioni congelati.Ultimii 3 embrionasi pe care-i mai aveam la congelator i-am transferat si unul a reusit sa se lipeasca de mami lui
Flori 7+

catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by flori76quote:
Originally posted by diana21
Oti, pai mie mi-a zis dr. sa-mi pun seara doua Utrogestan acolo, deci e cam acelasi lucru.
Chiar asta vroiam sa spun si eu,ca imi pun utrogestan cate 2/8ore.Spalat bine mainile cu sapun inainte si..sper ca totul e ok.
Mav te asteptam cu vesti bune!Sa dea Domnul sa fi fost doar o alarma falsa.
Oricat de bine va spalati pe mine tot nu este steril.Eu pe toata perioada utrogestan am folosit manusi chirurgicale sterile.Se gasesc la farmacii.
Flori7+

Va iubeste mama

diana21 spune:
Eu chiar nu m-am gandit la aspectul asta .
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Amalia spune:
Maryb ai o burtica foarte frumoasa. A mea e mult mai micuta, doar seara se vede ceva mai mare :)
Cat priveste manusile chirurgicale, si eu mi-am pus 3 saptamani Utrogestan dimineata si seara, dar mereu l-am pus dupa ce m-am spalat bine pe maini...manusi nu am folosit. Nici nu mi-a trecut prin cap.
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

diana21 spune:
Maryb, foarte frumoasa burtica!
_
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by catalina2307quote:
Originally posted by flori76quote:
Originally posted by diana21
Oti, pai mie mi-a zis dr. sa-mi pun seara doua Utrogestan acolo, deci e cam acelasi lucru.
Chiar asta vroiam sa spun si eu,ca imi pun utrogestan cate 2/8ore.Spalat bine mainile cu sapun inainte si..sper ca totul e ok.
Mav te asteptam cu vesti bune!Sa dea Domnul sa fi fost doar o alarma falsa.
Flori7+
Oricat de bine va spalati pe mine tot nu este steril.Eu pe toata perioada utrogestan am folosit manusi chirurgicale sterile.Se gasesc la farmacii.10+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Of, nici sa ma exprim bine nu mai pot. Noroc cu Catalina ca a inteles ce vreau sa spun. Ideea este ca la un col sensibil asta-i mai trebuie o infectie prin zona ca sa se slabeasca si mai tare. Plus ca din cate stiu micoplasma, ureaplasma slabesc si pot duce la ruperea membranelor.
Eu dupa prima masurare de col pe la 5 saptamani mi-au iesit analizele de urina ok, am scapat, sper si a doua sa fie fara urmari.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

catalina2307 spune:
Aveti gruja daca vreti sa cumparati manusi de la farmacie sa cereti sterile(sunt acelea care se vand sigilate la pereche).Ca intotdeauna au tendinta sa dea de alea varsate la cutie care nu sunt sterile. Eu am inceput sa le folosesc de cand am facut infectia urinara cu nu stiu ce rahat de virus pe care il iei de peste tot. Si mai ales ca figura cu spalatul pe maini nu functioneaza.Dupa ce te speli tot atingi un robinet ceva iar o gramada de virusi se pare ca traiesc in mediu umed. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

catalina2307 spune:
mav unde esti? ce ai facut la dr. Sa speram ca totul este ok. Ah, urasc cand apar probleme la o sarcina. Chiar nu inteleg de ce nu poate sa mearga totul bine? 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Otiliav spune:
Off, nici acum nu avem vesti de la Mav. Si cred ca nici Brie si Dandusa nu au scris ce au facut la control. Ne dau emotii constantencele noastre.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

diana21 spune:
Si eu ma gandesc la ele, sper sa fie totul ok!
_
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti