Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov multumesc pentru urari si incurajari. Asa este, am o doctora atenta la detalii, este genul care se comporta foarte profesionist, nu sta la povesti cu tine, dar iti explica orice nelamurire ai si urmareste totii pasii normali la un control.
Imi pare tare rau ca te-ai ales cu amigdalita. Iti doresc multa sanatate, sa-ti trasca repede amigdalita asta urata. Ai grija de tine si de bebe si te asteptam pe aici sa-ti tinem de urat pana trece..

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata si de la noi !!!

mav, ma rog sa nu ai probleme si sa fie totul bine. Doamne....dar prin cate mai trecem si cate dintre noi avem probleme....

anes felicitari pentru baietel...pana la proba contrarie ramane baietel.

amalia vad ca esti hotarata sa faci amnio, iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa iasa bine. Cu ce dr faci amnio ?

va pup pe toate si va doresc un week-end minunat.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Maryb am decis sa merg sa fac amnio ca rezultat al sfaturilor doctorei la care sunt. In ce priveste sanatatea mea si a lui bebe ma las pe mainile ei, n-as vrea sa iau decizii de capul meu.
Voi merge la Medlife la dr. Silviu Predoi.

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes[/red felicitari entru baietel!

[red]Amaliamult curaj!

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, asteptam vesti bune de la tine. Sper doar sa fie o alarma falsa.
Of, nu cred ca este bine ce incercam noi sa facem, ca si eu am incercat de 2 ori sa imi evaluez colul , oricat de bine m-as spala parca nu este manusa chirurgicala de unica folosinta. Si am facut-o in momente de panica ca am dureri de spate si stiu ca am avut probleme cu colul iar pe mine nu m-a vazut nici un doctor ginecolog.
Amalia, esti o curajoasa, noi iti vom tine pumnii pentru amnio sa fie toptul bine si un rezultat foarte bun.
Anes, felicitari pentru baietelul sanatos. Te-ai hotarat unde vei face TT?
Elilov, sper sa isi revina repede amigdalele.
I_fotache, din pacate nu pot sa-ti recomand doctorita mea, ea lucreaza la Caritas si am inteles ca tu vrei sa nasti intr-un spital foarte bun. Vroiam insa sa-ti spun ca sunt foarte multe subiecte despre doctori pe forum, citeste si trage singurica anumite concluzii, mergi la 2-3 doctori si vezi cu care poti comunica mai usor si care este pe sufletul tau.
Doctorita de care spuneai se apropie cumva de doctorii din vest in conceptii. Nici aici ei nu dau nimic pana la 12-13 saptamani cand se merge prima data la ginecolog, eu am luat de la mine putere si doctorul de familie a aprobat ce iau. Doza zilnica de acid folic am inteles ca o poti asimila mancand o portocala zilnic, daca ai o alimentatie echilibrate teoretic nu ai avea nevoie de suplimente.
Cat despre prezenta tatalui depinde daca este interesat. Al meu sot nu a venit la nici o ecografie, ultimele doua le-a vazut inregistrate pentru ca m-am dus in timpul programului de munca. Nici la consulatii nu prea mergea cu mine, mai era si in deplasari. La nastere a fost prezent, m-a dus sa ma internez si dupa aceea a venit la 6 seara, intre timp m-a tot sunat si stia ca nu se apropie momentul. Vroiam sa spun ca el aproape a lesinat acolo, a urmarit operatia din usa si s-a panicat in ultimul hal cand a vazut cat sange se pierde, mereu imi spune ca umplusera un sac cu tampoane si comprese pline de sange, l-a marcat profund experienta, asistentele decat i-au aratat copilul nu i l-au dat sa-l tina in brate ca era fata palida. Ma mai gandesc daca sa-l mai iau acum cu mine inauntru.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Mav, asteptam vesti bune de la tine. Sper doar sa fie o alarma falsa.
Of, nu cred ca este bine ce incercam noi sa facem, ca si eu am incercat de 2 ori sa imi evaluez colul , oricat de bine m-as spala parca nu este manusa chirurgicala de unica folosinta. Si am facut-o in momente de panica ca am dureri de spate si stiu ca am avut probleme cu colul iar pe mine nu m-a vazut nici un doctor ginecolog.

Oti, pai mie mi-a zis dr. sa-mi pun seara doua Utrogestan acolo, deci e cam acelasi lucru.

Cat despre prezenta tatalui la nastere, eu sunt foarte vehementa: NU! E ok sa fie acolo in travaliu, sa ma sustina, dar nu are ce sa vada el detaliile alea. Eu am vazut data trecuta niste filmulete pe net cu nasteri naturale, filmat de aproape totul, si m-am orpilat! Nu e nimic de vazut, din punctul meu de vedere. A, la cezariana, mai e cum mai e, dar la naturala...Nu intru in detalii, dar va zic doar ca se pot intampla o gramada de chestii pe care nu ai vrea sa le vada sotul tau, de ex. sa mai faci si altceva odata cu copilasul , ca nu toate asistentele le fac clisma pacientelor inainte!

Si da, dr. asta se apropie de dr. din vest, ai dreptate, Oti.

Uite ce am gasit eu despre ea pe net, nu ii mai scriu numele sa nu se creada ca ii fac reclama "doctor in stiinte medicale, membru al Societatii Europene de Ginecologie Oncologica; Societatii Europene de Menopauza; Societatii Italiene de Medicina Materno-Fetala; SOFIGO; supraspecializare in oncoginecologie. Competente: chirugie laparoscopica, endoscopie ginecologica, ecografie ginecologica, colposcopie. "
In orice caz, eu ma bucur din suflet ca am gasit-o, parerea mea e ca a facut exact ce trebuia sa faca in cazul meu.

Mav, iti tin pumnii sa fie alarma falsa, desi, daca zici ca te doare spatele...si pe mine ma durea inainte de cerclaj, deci cred ca erau totusi contractii! Aseara m-a durut din nou si mi s-a si intarit burta de cateva ori, m-am cam speriat, dar acum vad ca sunt ok!

Anes, felcitari pr. baietel !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare burtici

Petro:chiar mi-ai facut o surpriza placuta.Merci mult de tot pentru urari si pupici dulci pentru Silvia frumusica

Amalia: si eu si bafta multa la amnio.Tinem pumnisorii sa fie totul bine.
Cu injectiile eu m-am obisnuit,ca am facut ffff.multe la fiv-uri,acum deja mi se par floare la ureche (n-as fi crezut vreodata ca o sa zic eu asta,ca de regula sunt o fricoasa)

Anes:felicitari pentru

Elilov:sanatate multa!

M-am trezit dimineata sa ma duc la baie si ma luasera iar greturile si starile de lesin nasol tare.M-am asezat inapoi in pat si culcata asa am mancat niste sticksuri si pot spune ca acum ma simt muuuuult mai bine.Imi mai e greata,dar macar nu ma mai ia cu lesin.

Flori 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by diana21

Oti, pai mie mi-a zis dr. sa-mi pun seara doua Utrogestan acolo, deci e cam acelasi lucru.

Chiar asta vroiam sa spun si eu,ca imi pun utrogestan cate 2/8ore.Spalat bine mainile cu sapun inainte si..sper ca totul e ok.

Mav te asteptam cu vesti bune! Sa dea Domnul sa fi fost doar o alarma falsa.

Flori 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gagiiiiiici.....am pus 2 poze cu burtica de 16 saptamani.....mie imi place de mor burtica....ca doar e a mea...na....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Flori76, eu am uitat sa-ti dau pupicul de bun-venit
Tu ai obtinut sarcina prin FIV?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput