Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 13
anes spune:
madutza_bra Mie mi-a controlat colul in saptamana a 4-a si a 12-a. Vroia sa mi-l controleze si ieri dar am spus ca nu sunt pregatita pt. control pe masa (veneam direct de la serviciu si nu avusesem cum sa imi fac igiena intima).
15+
anes spune:
Ginye,
Tot medicul trebuie sa iti raspunda la intrebare in colaborare cu un dr. ortoped. Mai tarziu durerile de spate se vor inteti. Si eu am pb. cu coloana (scolioza) si a inceput deja sa ma doara cand ma ridic din pat.
Eco morfofetala de trim II se face in sapt. 21-23.
15+
Amalia spune:
Anes multumesc de intrebare!
. Am fost la ecografie miercuri si bebe era foarte bine dupa spusele doctorei. M-a tinut mult, cam 35 de minute sa verifice cu atentie toti parametrii, dar dupa parerea dansei, cu sau fara rezutat bun la TT, tot mi-ar recomanda si amniocenteza pentru a nu sta cu un stres pana in luna a noua, avand in vedere a mi-a iesit prost DT...mai ales ca la amnio se descopera mult mai multe.
Eu m-am pregatit inca de acum o saptamana psihic pentru aceasta analiza si merg cu incredere. Mi-am facut programare la Medlife, dar este abia pe 5 iunie ca mai repede nu s-a putut. Ma incadrez insa in numarul de saptamani in care se face.
Saptamana de dupa, adica pe 17 iunie, am programare si la dr. Iosub la morfologie fetala, la 20 de saptamani. Atunci speram sa vedem si ce este, pentru ca miercuri s-a cuibarit cu piciorusele stranse in fundul uterului si s-a chinuit doctora degeaba 15 minute sa vada ce este ca n-a reusit
Si eu sunt cam in urma cu ce s-a scris
, dar mers sa recuperez.
Va pup dulce!
P.S. ..uitasem sa-mi schimb semnatura
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
16+
anes spune:
mav neaparat la urgenta sa mergi si sa nu faci efort sau sa ridici. Am o prietena care are probleme cu colul (are sarcina de 34 de sapt), adica nu mai are col, in sensul ca doar orificiul asteapta sa se deschida. Deci, nasterea prematura o asteapta. La tine, daca este asa cum descrii situatia, sa va impune cerclaj.
Tin pumnii !!
15+
anes spune:
Amalia este mai bine sa faci amnio. Doctorii isi iau masuri de precautie. Mie de exemplu, chiar daca mi-a iesit DT ok, mi-a recomandat sa fac si TT
. Si eu care spuneam ca nu il mai fac...
Poate ca este mai bine sa il fac, voi fi mai linistita dupa aceea.
15+
marguta spune:
Buna! Am lipsit cateva zile si acum a trebuit sa citesc sa recuperez. Ati avut activitate bogata, nu prea tin pasul cu voi.
Felicitari celor care au simtit miscarile lui bb si celor carara le-au iesit bine analizele! Ma bucur pentru voi! Pot sa spun si eu ca sunt multumita de dr. mea Ispas Cornelia, de la Maternitatea Caritas. Eu merg la ea la cabinetul particular, pe strada Lncsoarei, pe langa Obor.E amabila si rabdatoare,are si exprienta, deocamdata eu sunt multumita de ea si sper sa nu ma dezamageasca pe viitor.E greu cu medicii astia, mai ales cand e vorba de bb.
Am vazut ca discutati despre verificarea colului, mie imi face tuseu de fiecare data( eu am doar 9+) si mi-a spus ca e totul ok ( colul inchis)
Va doresc numai bine !
Ps O sa intru si in bucatarie putin ca am ramas restanta si la treburile casnice, somnul si lenea ma omoara!
Marguta
9+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
mamiseli_11 spune:
Mav iti tin pumnii sa fie totul bine. Ma gandesc la tine. Te pup.
Mihaela
12+
Gargarita lui mami
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Anes felicitari pt baietel. Ei si daca nu e 100% sigur ca e baiat, daca e fata, te mai felicitam o data.![]()

Mihaela
12+
Gargarita lui mami
Pozele mele
elilov3 spune:
neata buna fetele
amalia ma bucur ca doctorita ta isi da atata interes pentru tine, mai rar asa oameni...sadea D-zeu sa ne aduci vesti bune si de la amnio
Mav off iti tinem pumnii stransi stransi..sa speram ca totul va fi bine
eu fetele m-am procopsit cu o amigdalita acuda, in genul ca numai am voce, nu am voie sa vb si iau si ampicilina din 6 in 6 ore..offf
. Ma rog lui D-zeu sa ne ierte daca i-am gresit cu ceva si sa ne dea sanatate
un week-end placut tuturor si numai bine
14 
Amalia spune:
i_fotache sper sa-ti gasesti pana la urma un doctor bun cu care sa te intelegi si care sa respunda la asteptarile tale. Ai mare grija la problemele de coloana ca nu sunt deloc de neglijat!
Flori76 lasa ca trec ele si greturile alea.. Oricum la tine bebe si-a gasit un moment tare frumos sa vina pe lume
catalina2307 ma bucur ca ti-au iesit analizele bine. Cred ca esti satula de stat in pat, imi pare rau ca nu pot intra decat seara si in weekend sa-ti mai tin de urat. O sa merite fiecare efort pe care il faci acum
Diana21 ma bucur mult ca ai trecut cu bine peste cerclaj si acum ti-e bine. Momentan stiu ca-i tii de urat Catalinei, dar in curand iti vei relua activitatile si va fi ok.
Nature Ce surpriza frumoasa ti-a facut dr. Badiu la nasterea Ilincai. Eu stiu numai lucruri bune despre el.
pentru rezultatele bune de la ecografie!
Bebecris cum mai esti cu noada? Tot te mai doare? Pup dulce si pe tine si pe Flori76 sa nu va doara cand va faceti injectiile
.
Bebecris felicitari pentru cei 5 ani impreuna cu sotul tau! Sa aveti o aniversare frumoasa.
Hera felicitari pentru bebelina. Sa fiti sanatoasa amandoua si sa ai o sarcina usoara, fara probleme!
Alexa 1983 felicitari pentru bebe cu putzica si spor la pregatiri pentru nunta. CASA DE PIATRA , multa fericire, intelegere si sanatate alaturi de sotul tau si de bebic!
Abia astept poze si impresii. Sa va bucurati din plin de eveniment!
Maryb/red] felicitari pentru miscarile lui bebe 
Si eu am inceput sa-l simt de vreo 3 zile, intai seara in jur de 22, apoi si mai devreme, cand ma relaxam in masina in drum spre casa de la servici. La a doua sarcina oricum se simte mai repede. Eu la David l-am simtit abia pe la 19 saptamani.
Monicabo felicitari pentru fetita. Sunt sigura ca Andreea va fi o surioara minunata pentru ea. Multa bafta la TT!
Mav ce ai facut astazi la doctor? Este ok colul? Te rog sa nu ne uiti si sa intrii sa ne spui cum esti....astept cuminte sa-mi spui ca esti bine si tu si bebe!
[red]Anes felicitari pentru baietel...daca va ramane asa ;)
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
16+