Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
monicabo felicitari pentru
sa fie sanatoasa si sa cresteti mari
bebecris week-end placut alaturi de sot si bb ...si aniversare placuta

14+
Miky-ea spune:
bebecris,iti urez la multi ani minunati alaturi de sotul tau, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
Si...sanatate maxima si un bebe sanatos si voios!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
BraveGirl spune:
Buna seara!
Am aparut si eu. nu am apucat sa citesc tot, dar vreau sa-ti fac o recomandare I Fotache: eu merg la dr. CATALIN HAIDUC. Mi se pare genul de dr pe care il cauti tu. Vreau sa-ti zic ca a avut rabdare nu numai sa ma asculte pe mine, dar si pe al meu sot care merge la fiecare control cu mine. are rabdare sa-ti raspunda la toate intrebarile si de la primul control iti da nr de tel si iti spune sa-l suni daca ai vreo problema. Cand i-am zis ca sunt mai crizata si am o groaza de intrebari mi-a spus ca e normal...si ca ma intelege. Cand i-a spus sotul ca citesc pe forum si imi vin idei, mi-a spus ca stie pt ca si sotia lui e insarcinata si la fel ii tot pune intrebari dupa ce citeste pe net diverse informatii.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Eu sunt rupta, dupa ce ca este vineri am fost sa cumpar mancare cu Ana adormita dupa mine, m-am chinuit cu ea la maxim sa o scot din masina sa o pun intr-un carucior si la plecare, acasa la fel, dar trebuia sa merg, maine si poimaine iar sunt magazinele toate inchise. Am citit ceva pe diagonala dar ma grabesc la nani.
Ce au facut constantencele noastre, nu am gasit nici un mesaj de la ele, sau sunt eu prea adormita?
Sa va spun ca au aparut si aici ciresele, 40 de euro pe kg
, erau in pungute sigilate dar nu stiu cum naiba una era printre casoletele cu zmeura, asa ca a mea a fost
, acum oare sa astept sa-i apara pe piele copilasului o cireasa
?
Monicabo, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca multa bucurie in casa. Scuza-ma ca nu mai intru acum sa pun caruciorul roz. Daca vrei poti face tu modificarile.
Flori, si pe tine te rog
, m-am obisnuit ca esti de-a noastra dar nu am verificat daca a facut altcineva modificari la listuta, eu doar carucioare am pus aseara si pe Ank. Ma bucur ca te-ai trecut singurica.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2
flori76 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Flori, si pe tine te rog, m-am obisnuit ca esti de-a noastra dar nu am verificat daca a facut altcineva modificari la listuta, eu doar carucioare am pus aseara si pe Ank. Ma bucur ca te-ai trecut singurica.
Stai linistita,Oti
,ca a fost neglijenta din partea mea.Sau poate nu chiar neglijenta...mi-am propus sa va citesc cateva zile ca sa ma familiarizez cu voi(fiind f.multe) si apoi sa cer cuiva parola.Acum sunt pe listuta

Si daca o sa mai apara ceva modificari de facut,de trecut ceva carucioare si o sa fiu pe faza...cu cea mai mare placere o sa o fac.
Pe mine ma zapaceste greata asta.Toata ziua ma tine.De cand ma trezesc pana ma culc.Eu credeam ca e greata de dimineata,dar nuuuu,frate....Sa dea Domnul sa fie bb bine,ca mami indura,nu-i problema
Flori
7+
pet.cost2005 spune:
flori - te-am "gasit" intamplator pe-aici si tin sa te felicit si la odisee ... sarcina usoara si numai bine !!! Cum te simti?
Si o mai felicit inca o data si pe ank83 (stie ea de ce
) ... sarcin usoara si tie!!!!!!
Tot mamica de nov-dec am fost si eu
. Ce dor imi e de burtica ... chiar ma uitam azi pe niste poze si m-a apucat nostalgia ..
Petronela si
Silvia
mav spune:
neatza! azi ma duc la dr, de urgenta... zilele trecute nu m-am simtit ok... si aseara, mi-am simtit colul f scurt (abia l-am putut atinge cu degetul! era foarte "sus") si moale si intredeschis.... sper sa ma insel si sa fie totul ok, dar imi e foarte frica...
....pup!
16+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
Neatza burtici!
La ora 6.30 mi-au dat trezirea niste vecini "draguti" care au hotarat ca e o ora minunata pentu mutat!

Si am o durere de cap cumplita.
Mav iti tin pumnii. Sper ca totul sa fie in regula.

ginye
14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
anes spune:
Fetelor, intru cam rar pt. ca plec mult de acasa, iar de la serviciu nu vreau sa intru. Nu am apucat sa citesc din urma, dar am cautat mesajul lui Maryb
pt. ca eram ingrijorata pentru ea, la fel ca si pt. Amalia
. Felicitari pt. rezultat! Ma bucur ca te-ai linistit. Amalia, tu cum stai?
Am vazut pe prima pagina carucioara noi. Felicitari fetelor care au aflat ce este bebelusul lor (fetita sau baiat).
Vin si eu cu o noutate: dr. crede, nu este suta la suta convinsa, ca voi avea BAIAT! Nici nu stiu daca sa va spun sa adaugati pe prima pagina caruciorul!!!
Se pare ca predomina baietii la odiseea noastra.
In rest sunt bine nu am mai sangerat, iar dr. mi-a marit doza de Utrogestan (dupa ce inainte mi-o micsorase). Acum trebuie sa iau doua dimineata si doua seara (oral).
Acum ne pregatim sa plecam cu niste prieteni in alt judet (ne intoarcem maine).
Va pup! 
15+
BraveGirl spune:
Anes- felicitari pt carucior!
Eu incerc sa citesc din urma.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu