Gravidute & Mamici de IASI (51)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Fetelor cum va mai petreceti voi? Ca pe mine m-a cam molesit caldura! Fiumiu isi cauta de treaba prin casa! Acum se joaca cu perdeaua. Adineauri statea in leganut asa de cumintel de ma miram ce baiat linistit am. Cand colo el a faurit un mare kk!
Nushulica cam greu cu burtica vara, dar emotiile si bucuriile te fac sa treci mai usor peste caldura si greu! Vad ca deja stii ca va fi baietel! Felicitari!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Multumesc fetelor ca va ganditi la noi. Eu ii iau temp numai rectal. Aseara pe la 22.00 avea 38.8 si i-am pus un supozitor cu paracetamol+ tratam de la doctor. Pe la 3 dim avea 39.2, i-am facut baita cu apa lalaie. Abia dim. pe la 8 i-a scazut temp dupa ce i-am pus sup cu novocalmin. De atunci nu a mai facut febra, sper sa fie bine in noaptea asta, ca sunt si eu terminata, n-am mai dormit de doua nopti.
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by danyelle005
Avem in continuare febra......nu stiu ce sa-i mai fac
cat are? axial sau rectal? la cate ore face febra si administrezi antitermic? ai 2 zile de antibiotic? daca retin bine
era bine de facut analize
despre novocalmin, 2 medici(pediatra si med. de fam.) mi-au spus: sa-l folosesc doar daca febra > 39 si nu scade cu alt antitermic administrat anterior + dus/impachetari cu apa simpla. Este bine sa se evite a se administra. La 6 luni imi recomandase un varf de supozitor(se calculeaza doza dupa kg si varsta copilului).
Sigur ca puteti iesi afara dar evitati aglomeratia(imunitate scazuta + posibilitate transmitere). Stati in casa doar la rec. medicului(in general la bolile copilariei).
Multa sanatate fetitei.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi

NUSHULICA si eu am fost terminata de caldura in timpul sarcinii; incearca sa nu iesi afara in mijlocul zilei. sarcina usoara in continuare.
Multa sanatate Stefaniei.
aeperju spune:
Ce enervanta e reclama asta....
Dar sa revenim:
Salut!
Si noi facem astazi 8 lunitze. Suntem baieti mari de acum. In rest praf praf si iar praf. Cred ca v-am zis ca suntem nevoiti sa ne punem centrala (pe coloana nu mai e nimeni fara si ioc apa calda si caldura)si am intrat in niste datorii mai mari decat capul nostru. Dar iesim noi din asta.
Voi ce mai faceti?
emma si andrei
Darria spune:
Nushulica: pe vremea mea
imi faceam lunar analizele de rutina iar spre sf. sarcinii fiindca nu asimilam Ca am luat ulei de peste cu vit. d(la rec. ginecologului). Pe 10 ar fi bine pt. tine si bb sa ai rezultatul la aceste analize - sper sa nu deranjeze mesajul.
Sa fiti sanatosi si sarcina usoara.
Daniela: febra nu e mare si nici nu face des. O poti tine sub control doar cu paracetamol sau nurofen, fara sa folosesti novocalmin.
As fi procedat altfel dar nu mai spun nimic fiindca nu vreau sa deranjez.
Kriss: poate ca era incalzita un pic de la somn. Sanatate fetitei.
daca tot vb. despre rosu in gat: avea la aproape fiecare control. Era lasata im pace atata timp cat nu se manifesta.
Subscriu: antibiotic doar la infectii - dupa analize.
Sanatate bolnaviorilor.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
eu din fericire nush ce sfaturi sa va dau.
Nici macar daca te stradui putin putin?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Hai ca asta chiar n-am inteles-o...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
nushulica spune:
simo78
merci ca m-ai pus in tema eu speram sa-mi revin cu gingiile inainte sa nasc sau hai, la nastere
dar daca zici ca dureaza si cu alaptatul atunci e clar cred ca raman fara dinti
si n-aveam nicio pb inainte sa raman
asta e....induram merita din plin
alynta am vazut ca pe baietelul tau tot david il cheama
si am intrat un pic pe paginuta lui e un scumpel
abia astept sa-l vad si pe al meu (chiar is curioasa cu cine o semana
)
darria
in primul rand pupici micutei andreia
cu analizele eu acum la 20s trebuie sa repet toxoplasmoza ca nu am imunitate si trebe repetata acum la 20s si la 28 si am sa cer sa-mi faca si analizele astea uzuale ca, fier si ce-o mai fi ca simt ca ma ramolesc
si acu nu mi-e chiar de mine da macar bebe sa aiba ce-i trebuie sa creasca mare si sanatos
miha nu ma ocoli
zi-mi de degustare!!!

18+
DAVID
danyelle005 spune:
Pai nici eu n-am inteles. Tu cum ai fi procedat? Poti sa-mi spui ca nu ma supar; e prima data cand ma confrunt cu situatia asta si de aia sunt putin stresata
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Darria
Hai ca asta chiar n-am inteles-o...
Darria spune:
Mihaela: explic acum
Prefer sa primesc sfaturi intotdeauna, mai ales cand gresesc si apreciez buna intentie. Stii bine ca nu toti suntem la fel. Ar fi fost o informatie nesolicitata privind administrarea antitermicului. Intru si scriu rar la subiect, nu o cunosc pe Daniela si nu stiu cum ar reactiona, nu vreau sa o supar.