Gravidute & Mamici de IASI (51)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Copii fac repede rosu in gat, care din pacate nu trece fara antibiotic!
Ba trece daca nu e infectie!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by alynta27
Copii fac repede rosu in gat, care din pacate nu trece fara antibiotic!
Ba trece daca nu e infectie!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Danelutza spune:
La multi ani, Elena si Constantin !
La multi ani, Bogdan-Constantin !
La multi ani, Victor !
La multi ani, Bianca-Elena !
Sanatate multa la puiutii bolnaviori 

ralnied1 spune:
Multumesc!
la toata lumea!
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ghinetz spune:
Multumim de felicitari. Spre seara va servim cu o tarta cu capsuni (acum e la frigider).
Spunem si noi La multi ani sarbatoritilor de azi, in special IEDULUI CEL MIC de Gabi. Ca nu-i de ici de colo un anisor, nu? Pai parca ieri eram la Corso si Gabi ne anunta ca se interneaza a doua zi... Sa cresti mare, Bogdanel. Sa ne vedem in Corso la majoratul tau.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
La multi anisori Bogdanel de Gaby! Ai grija ce iti alegi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Cristina, multumim. La Alessia s-ar putea sa fie un inceput de raceala. Cam asa se manifesta la Stefy, cum ai descris tu. Ar fi bine s-o duci la control. Multa sanatate.
Alina, bine ar fi, dar e si pe talpi si... peste tot si de la caldura, nu e chiar asa. Si se cam aseamana cu simptomele de la roseola, din ce am citit. Apropo, care pitici au avut roseola infantum, imi puteti spune cum s-a manifestat boala asta la ei?
La multi anisori Bogdanel de Gaby! 
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
nushulica spune:
salutare fetele!!
kris multa sanatate alessiei!!!nu cred ca e o pb 37.1 dar la cat ma pricep eu la copii nu ma apuc sa-mi dau cu parerea
mariussiminiuc cand zic ca e intalneala aia cu degustare??
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
voi cum faceti fata caldurii??pe mine ma doboara daca ies in strada si merg 10-15 min ma ia cu lesin, cred ca sunt cu calciul la pamant ca si gingiile imi sangereaza rau la spalatul pe dinti
si la dr abia in 10iunie mai merg , nu ma apuc eu acum sa iau altceva in afara de afurisitul ala de elevit care e scarbos rau ![]()
in rest totul e ok
bebe inca nu misca si ma enerveaza dar am citit ca la prima sarcina abia pe la 20s misca bine asa ca il astept la cotitura
de fapt el falfaie mititelul un pic asa il simt dimineata da nu tot timpul...
ieri am rupt mall-ul in 2
m-am umplut de rochitele si bluzite de vara din astea largute de sub sani sa-mi incapa burtoiul![]()
pupici si multa sanatate puiutilor
18+
DAVID
Simo78 spune:
nushulica ce bine imi pare ca mai scrii...stai pe forum, deci ti-e bine!
Cu caldura....
suporta mai greu caldura....pentru ca organismul tau munceste pentru 2, deci metabolizeaza mai intens. Eu mi-am revenit dupa vreo 2 saptamani de la nastere...am facut niste bufeuri urate intr-o noapte si a doua zi nu mai sufeream asa tare de cald (adica in limita normalului)
Si cu gingiile...o sa treaca la o luna dupa ce termini cu alaptatul
...cam asta e media cad organismul tau este in sfarsit numai al tau, se regleaza toate mecanismele si iti revii.
De miscat, siiigur misca dragul de el
, dar o sa-l simti acusi acusi...si pregateste de niste trairi si emotii cum n-ai avut in viata ta! Eu la inceput cel mai bine il simteam seara cand ma bagam in pat si ma linisteam (si, ca arma secreta, papa o bucatica de cioco sa-l agiti
)
Sanatate la copilasii bolnavii, eu din fericire nush ce sfaturi sa va dau. Mucii si un pic de raguseala ii tratez cu oscilo si nesimtire mare.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei