Gravidute & Mamici de IASI (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

avem si ... www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=205069" target="_blank">continuare la ce va ziceam ieri sa cititi

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata
un ceiut de cirese sau verde, daca doreste cineva

La multi ani! de Sf. Imparati Constantin si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

Avem in continuare febra......nu stiu ce sa-i mai fac

cat are? axial sau rectal? la cate ore face febra si administrezi antitermic? ai 2 zile de antibiotic? daca retin bine
era bine de facut analize
despre novocalmin, 2 medici(pediatra si med. de fam.) mi-au spus: sa-l folosesc doar daca febra > 39 si nu scade cu alt antitermic administrat anterior + dus/impachetari cu apa simpla. Este bine sa se evite a se administra. La 6 luni imi recomandase un varf de supozitor(se calculeaza doza dupa kg si varsta copilului).
Sigur ca puteti iesi afara dar evitati aglomeratia(imunitate scazuta + posibilitate transmitere). Stati in casa doar la rec. medicului(in general la bolile copilariei).
Multa sanatate fetitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! de Sf. Imparati Constantin si Elena

Ralu, mi-au placut mult raspunsurile primite de persoana... m-am distrat....

Daniela, subscriu si eu la mesajul Dariei. Mai mult nu cred ca mai e de spus. Conteaza mult ce temperatura are si la ce interval de timp creste. Multa sanatate si sa treaca repede la fetita mititica.

Eu dau o , ca-s rupta de oboseala. Stefy a urlat toata noaptea si a "arat" prin pat. O dor gingiile de nu stie ce-i cu ea. E mofturoasa, nu manaca, nu-i intra nimeni in voie. Si colac peste pupaza e plina de bubite rosii, inclusiv pe talpi. Doar pe fata nu are, dar de la gat pina-n talpi e plina. Inca nu s-a confirmat diagnosticul, dar se pare ca e o roseola infantum.. sau asa ceva. Ar trebui sa avem un rezultat la analize pe la 10. M-am saturat de belele. Vreau li-ni-ste....................

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bogdanel de Gabi!

Elene si Constantini!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI DE SF. CONSTANTIN SI ELENA!!!
La Multi Ani Bogdan Constantin!!! Sa cresti mare si sanatos!!
Sanatate multa Amaliei, Daniela!
ce sa zic acum..cred ca a racit si Alessia putin..aseara era fierbincioara..dar avea 37,1..stranuta, ii curge nasucul si mai tuseste cand si cand..de asta ieri cred ca a fost asa de maraita..am iesit prin centru la plimbare pe la 6 si a plans aproape tot drumul..maraiala de fapt..si aproape de casa la intoarcere a adormit suspinand..
La Mai Multe Lunite Darius si Vanessa!!!
Lacrramioara, sanatate Stefaniei!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
La multi ani, Elena si C-tin!
Any, spre rusinea mea, eu inca nu am ajuns sa va dau informatiile promise!
Iulia si al meu e agitat noaptea si plange! Ma epuizeaza! Sa ne spui ce e cu bubitele! Poate e o simpla iritatie de la caldura!
Danielle si la noi scadea febra cu novocalmin, dar nu mai mult de 1 la 24 de ore. David a facut febra si la primele 2 doze de antibiotic. Daca se mentine febra, ar fi bine sa mergi la medicul care ti-a prescris antibioticul si sa ti-l schimbe, poate nu reactioneza bine la asta pe care i-l dai! Multa sanatate! Fii increzatoare ca fetita se va face bine!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss la copii 37.5 e o temperatura buna! Nu strica sa mergeti la un control sa preveniti raceala. Copii fac repede rosu in gat, care din pacate nu trece fara antibiotic!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alina, avea 37,1, dar i-am luat-o pe frunte, cu termometrul electronic..poate treb. rectal..
vom face azi o vizita la medic sa se uite putin in gat..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI BOGDANEL!

LA MULTI ANI VICTORAS!

LA MULTI ANI BIANCA de Katthy!

LA MULTI ANI RALUCA!

Sa ne traiti si sa fiti sanatosi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput