Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Alice eu am ajuns sa urasc rozul! Sunt prea multe haine roz pentru fete!Vanzatoarele se uita ciudat cand cer ceva si specific sa nu fie roz!
Cristina eu in iulie ajung sigur la cluj, ca vin sa-mi las mandra la soacra pentru o luna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, pai si cum sa fac? O las in carucior in magazin si eu intru in cabina de proba?
Si apropo de asta, fetelor, nu radeti de mine: m-am intrebat azi pt prima oara ce faci daca esti cu bebeul in oras pt mai multa vreme, indiferent unde, si te apuca mersul la toaleta? Chiar presupunand ca ai unde (uite, sa zicem ca merg numai eu cu Iulia in Plaza, na!)-ce fac? o las in fata WC-ului public???

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Da, o iei cu tine in cabina! sau, ma rog, in dreptul cabinelor! cat despre pipi si eu am avut o problema ieri! dar am intrat in spatiul amenajat pentru schimbat bebeii si am constatat ca aveau si un wc! Ce-i drept uitasera sa puna si o chiuveta...
Cu Ilinca ma duceam frecvent pe jos pana in Orhideea!
Acuma de cand lucreaza astia la pasaj mi-e greu la traversat si nu ma mai duc cu Seb!
nici pana in plaza n-as face mai mult de juma' de ora pe jos, dar sunt niste trotuare atat de proaste si ata de multe masini, incat mi-e mila de bietul copil!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - Poti incepe prin a exersa acasa sa te descurci cu o singura mana la WC. Eu m-am invatat de pe vremea lui Vlad Colicosul, ca nu puteam sa-l pun jos cu orele si crede-ma nici nu-ti imaginezi cate le poti face cu o mana . Ieri, de exemplu, uite cate actiuni faceam eu simultan - tineam pe Daria la ragait, mancam, forumeam si messengeruiam si cred ca as mai fi putut face cateva lucruri in acel timp Nevoia te invata

Tuchita, Naty si alte doritoare - va astept la Cluj cu mare drag,ca eu nu mai ies de-aici in urmatorul secol, in ritmul in care fac eu copii

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Ia priviti cum ne-am plimbat noi azi!
nu m-am abtinut sa nu pun si doua poze cu Ilinca!

poze

Mergi la inceput

Mey Tuchi, ai niste copii de ti-i mai mare dragul sa te uiti la ei! Si atata par de cuminti!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Cristina, n-ai de gand sa te opresti? Macar pentru vreo 2 ani?!
Seb s-a indragostit de mine! Are nevoie de conversatie permanenta, dar macar imi zambeste frumos!

poze

Mergi la inceput

Aparentele inseala!
Glumesc, chiar sunt cuminti! Cu Ilinca ma mai lupt eu, dar am vazut ca se poate mult mai rau!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchita

Cristina, n-ai de gand sa te opresti? Macar pentru vreo 2 ani?!

poze

Eu m-as fi oprit dupa primul, dar vezi tu cum ii, de ce ti-i frica de aia nu scapi

quote:
Seb s-a indragostit de mine! Are nevoie de conversatie permanenta, dar macar imi zambeste frumos!

Se vede ca-mi dorm pruncii, da imediat se trezesc, si cred ca iar o fac de-odata.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

"don't stop me now, i'm having such a good time.." pentru tine, Cristina!
Cred ca n-am mai ascultat Queen de o vesnicie!

poze

Mergi la inceput