Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by tuchita

"don't stop me now, i'm having such a good time.." pentru tine, Cristina!
Cred ca n-am mai ascultat Queen de o vesnicie!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Nici eu n-am ascultat demult tare! Ca mai nou numa MTv am la Tv, iar la comp numa hip-hop, dr. dre, parazitii, puya, ca la Vlad astia ii plac! ce ti-i si cu gusturile astea la copiii din ziua de azi

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty eu dak ma trece m-as duce la toaleta pt persoane cu handicap, pe bune, stiu ca e loc acolo sa bag si caruciorul! partea proasta ar fi sa nu ma treaca nr.2 si sa intoxic copilu'

simo ce spaima cred ca ai tras cu barosanelu' cu analizele! bine ca e totul ok!

noi am fost in parc, a fost bine dar destul de cald. am vazut si bbei cu caciuli de lana dar si bbei cu piciorusele goale si tare m-am amuzat!

astazi la 2 luni raportam 5,9 kg si 58 cm! si deasemeni putem sa spunem ca am invatat ca orice siropel poate fi folosit drept gel pt pletele noastre, precum si faptul ca tzitzi a lu' mami e pe post de suzeta si putem sa rotim capul la 180 de grade cu ea in gura! ciudat e ca mami cam scoate niste tzipete ciudate...oare nu i-o place???

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Faine si progresele voastre Roxana! La mai multe!

Prea ma hlizesc eu pe-aici! Cred ca ma asteapta o dupa-amiaza furtunoasa ca prea bine ma distrez acum, cand dorm teroristii

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, ce-mi place mie cum pove tu de alaptatul Rebecai!!! Si noi ne contopim privirile in timpul alaptatului! Ma topesc ca se uita permanent in ochii mei si daca-i vorbesc zambeste larg si se vede cum ii tremura limbutza de la supt....uneori scapa tzatica si se agita sa o prinda la loc! E dulce tare!!!

Mai randunici, mamici de baietei care vreti hainutze frumoase...noi am luat si am si primit multe f. frumoase de la ZARA! Sunt sigura ca o sa gasiti sa va placa! Si nu va temeti ca le sunt mari...Iannisse impaca bine cu hainutzele pt 6 luni!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am niste draci cum nu va puteti imagina!
hranesc copchilul si va povestesc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

am vazut niste poze f frumoasecu niste copii superbi: ilinca (imi place tare mult si numele), sebastian care seamana la guritza rau cu mami, si o Rebeccutza grasunica si bentitzata; motiv pt care ma declar f suparata pe Clau, pt ca nu imi zice si mie de unde i-a cumparat frumusetze de bentitza bebelinei!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si eu Barosanelului i-am luat hainute 6-9 luni si ii sunt bune!si aici in bv e un magazin fain,Sugar Baby-unde au hainute si de baietei frumoase,dar cele de fetite sunt splendide!
Clau,Roxana,Gudinde-mai bine ca m-a dat afara,ca plangeam si eu inauntru,eventual mi se facea rau

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana
... precum si faptul ca tzitzi a lu' mami e pe post de suzeta si putem sa rotim capul la 180 de grade cu ea in gura! ciudat e ca mami cam scoate niste tzipete ciudate...oare nu i-o place???

noi am ajuns "abia" la 90 de grade

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Gata, am vazut si pozele anuntate: mandretile de Simonette, dolofanica Rebecca, si fratiorii "gemeni" de Delphin.

Iar pentru haine de bebe haideti la Cluj ca va duc eu la un magazin cu haine de la Exit si Next la preturi super! Eu am luat in ianuarie o groaza de haine, ca aveau o reducere babana, 10 lei/bucata. Acuma deja ma gandesc ca poate nu apuc sa-i imbrac cu toate ce le-am luat.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

tuchi, de ce esti tu supa ca ai auzit ca imi opresc astia gazele si mie, pe perioada nedeterminata?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput