Puiuti de Randunici 2008!! (13)
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
elara, uite si aici:
http://www.okazii.ro/catalog/5441147/lumea-copiilor/altele/Rama-foto-amprenta.html
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
ariel Mufa e mai ciudat cred..el varsa la un interval mai mare de timp dupa ce papa..uite, acum s-a trezit micutzul pt ca varsase, si a mancat acum o ora si ceva..era saracul intr-o balta, avea si in par, ca vomase pe manuta si si-a dat peste tot..si fusese ragait inainte de a-l pune in pat, si apoi tinut adormit asa pe umarul meu inca vreo 20 min, si tot a varsat
..una rece, alta calda, ca apoi m-am chinuit sa-i dau Debridatul si nu puteam pe motiv de rasete si gangureli d-alea rele, si delicioase!!:)) eu ii picuram cu seringa, el radea cu gura deschisa si ii curgea din gurita, si tot asa!:))
apropo, tu ce leagan de bebe ai?...cred ca mi-ar trtebui si mie, cica ajuta la varsaturi sa-l tii putin ridicat..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
elara spune:
Ariel, merci frumos . A mers dar m-am speriat si eu de pret
Ce m-ai distrat cu povestea din parc....cu babele
Iar Ringo e bestial....mor dupa cainii lup. Nu mai traieste? Sau de ce nu il mai ai cu tine?
Eu nu prea va inteleg cum e cu "tinut bebe asa...sau asa..." Adica pe piept dupa masa si apoi usor pe umar...ca gaza mea are pozitii preferate.... de fapt una sg : pe umar (acum va scriu doar cu o mana si ma doare umarul de mor....) si una pe care o accepta uneori doar...adica in brate cu spatele la mine. La alte pozitii se caraie sau chiar plange...
Nu pun la socoteala pozitia de la papica... De fapt, daca ma gandesc bine, cred ca asta e preferata ei...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
luny spune:
Doamne, ce buna e!!! mi-am facut una mica,adevarata, ca nu mai puteam!!
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Ar fi bine sa pot ragai copilul si inainte de masa, dar daca e ora mesei urla asa de tare...ca nu mai stiu cum sa-i bag biberonul in gura!
exact, Tuchi! Eu uit si sa fac pipi, chiar daca mor, pana nu-i inchid gura nu mai fac nimic!
Ariel, . Sa stii ca am trimis email ca ma intereseaza rochita aia, e splendida si e cam exact ce as fi vazut eu pe mine, atat model cat si colorit si design. Iar cu babele...nu ma mai stresa, ca asta ma asteapta si pe mine avand in vedere ca Iulia face kk numai in parc! A, si ti-am citit postarea la subiectul despre reclama de kkt (la propriu si la figurat). Am facutr ieri EXACT la fel, am luat un bax de Huggies!
Raportez ca fata mea, dupa ce a mancat 190 ml (si, normal, daca am laudat-o aici am deochiat-o) a varsat inainte de baita (deci cam la 2 ore dupa acea masa, cum zice si Luny, dar era lapte nedigerat-in mod evident, era surplusul care nu incapea in stomacel!)iar dupa baita a dormit continuu 5 ore si jumatate! Eu m-am trezit, ca vad ca-s setata si eu acum sa ma scol la 4 ore , m-am speriat ca nu mancase de aproape 8 ore, am semi-trezit-o, a mancat cu pofta prin somn (dar din prudenta i-am facut doar 90) dupa care a readormit bustean inca 4 ore! Si s-a trezit fix la 4 ore in racnete indignate de foame. Asa ca, Luny, cred ca tot din lacomie a varsat si Mufa, o fi halit prea mult. Papa mult si apoi varsa...Or fi bulimici???
Varuna, sa-ti traiasca iedul, ce frumos a crescut!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi!
Si eu sunt ingrijorata de Gecko, dar din pacate ea nu a lasat nici un nr de tel, din cate stiu nici o adresa de mail, nimic!...Daca ma insel si a lasat cuiva, rog frumos trimiteti-i un mesaj ca nu-mi place deloc absenta asta, la o randunica atat de "constiincioasa"!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Luny,eu leagan din asta am http://www.best kids/pc-359-61-ocean-wonders-aquarium-craddle-swing.aspx si...cam degeaba,ca nu-i place in el ci..in brate,normal.e luat de bunici
in fine,vad ca e reclama ilegala,te descurci tu ,daca vrei sa vezi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
bai, s-a intamplat ceva...am mai mult lapte!!!..mi s-au umflat sanii si dupa ce papa Mufa ramane destul lapte..nu erau chiar asa.Iar stangul, in interior spre axila, ma cam doare daca pun mana...o fi de la mulsul de ieri si alaltaieri?..
luny spune:
am uitat sa spun ca l-am luat de la san acum, si imi tzashnea laptic ca lumea!!!...
luny spune:
Asa ca, Luny, cred ca tot din lacomie a varsat si Mufa, o fi halit prea mult. Papa mult si apoi varsa...Or fi bulimici??? ..le place sa hapaie, dar tin la silueta, clar!
simo vezi ca nu a intrat linkul..
chiar asa, mai, au trecut zile de cand nu a intrat gecko..si pe mine ma ingrijoreaza absenta ei!!
elara spune:
Luny, e posibil sa fie de la muls. Eu stiu ca si mulsul stimuleaza.
Eu m-am muls o sg data ca era un san prea plin fiindca sarise fata mea peste masa de noapte. Asa ca dupa ce i-am dat papa de la el am mai scos 55 ml. Insa din fericire dupa aceea nu am avut probleme. Poate te-ai muls prea des?
Naty, si mie imi place rau rochita aia. Dupa ce o primesti imi spui si mei ce material e? Parca as vrea si eu numai ca eu ma cam tem sa iau ceva fara sa probez ca nu o data mi s-a intampat sa-mi placa rau ceva in vitrina si pe mine sa vina ca naiba. Chiar ieri am patit... Vazusem o bluzita dragutza foc si am zis ca sa o iau ca nu-mi mai vine nimic din ce am in casa dar la proba si nu din vina ei..ci din vina mea... ca sunt o grasaaaaaaa Noroc ca ma probat altceva si mi-a placut, asa ca tot m-am ales cu o bluza.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca