Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Cristina.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu nu-nteleg de ce s-o fi trezit copchilul meu ca sa manance daca tot vomita jumate?
Simo sper ca voi sunteti mai bine cu vomatul! Cat despre sot....bravo lui ca te-a ajutat!
Adriutza asa e si cu ardeleanul meu! Cand vrea poate sa fie barbatul perfect! Din pacate nu vrea prea des, si definitorie e vorba astacu"ce atata graba!"
Ar fi bine sa pot ragai copilul si inainte de masa, dar daca e ora mesei urla asa de tare...ca nu mai stiu cum sa-i bag biberonul in gura!
Ariel bine ca mi-ai zis ca e naspa berea aia, ca vroiam de mult sa o incerc!
Varuna, sanii flescaiti sunt un mare semn ca numai ai lapte! Nu stiu daca isi mai revin, eu personal nu m-am luptat pentru asta, cu ceaiuri si buline!
Sa-ti traiasca ieduta si sa fie sanatoasa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Tuchita mercic pentru urare.Despre sani nu mai vreau sa stiu cel putin azi, ca am baut ceai si am bagat si galagtogil degeaba. M-am apucat sa caut ceva exercitii, macar sa ii mai ridic ca arata oribil.
poate intereseaza pe careva
http://www.ele.ro/articol_3534.html

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyy, a dormit fie-mea de aseara de la 8 dupa baita pana azi dimineata la 7. Bineinteles cu treziri pentru masa din 3 in 3 ore, dar se culca instant dupa mesele de noapte!

Luny, ce noroc ca Muffy se culca singurel, la mine nu se intampla asa ceva niciodata, mereu trebuie sa o adorm eu...

Elara, ce bine ca mi-ai zis de bentite, abia asteapta si Amira sa afle. Deci, Piciul...

Fug sa-mi fac si eu cafeluta fara gust si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, super faza cu babele in parc!!
clau, asa e, am un copil super cuminte, dak nu-l doare burtica si nu e mazgait din varii motive de el stiute, e ceva sa nu-l deochi!..adevarul e, lasand gluma de-o parte, ca-i multumesc lui Dumnezeu pt bebele care mi l-a dat, eu nu l-am auzit sa planga noaptea NICIODATA, colicii n-au fost dezastruosi, doar maraiti, si oricum ar fi, cand se hlizeste, rade si vorbeste cu mine, ma topesc pe loc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by gudinde

elara,

Simo cred ca doarme la ora asta. Numai noi suntem pe aici ... fara somn.
Daca te ajuta la ceva:
http://www. chic bebe .ro/products/205-cadouri_personalizate/3300-babyart_mulaj_magic_box.mbs
(fara spatii)

'Neatza, ramurica!

Gudinde, multumesc frumos. Am incercat, fara spatii..dar nu am reusit... Sau poate nu vad eu toate spatiile? Eu am gasit unul inainte de "chic" si altul dupa "bebe".

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by elara

quote:
Originally posted by gudinde

elara,

Simo cred ca doarme la ora asta. Numai noi suntem pe aici ... fara somn.
Daca te ajuta la ceva:
http://www. chic bebe .ro/products/205-cadouri_personalizate/3300-babyart_mulaj_magic_box.mbs
(fara spatii)

'Neatza, ramurica!

Gudinde, multumesc frumos. Am incercat, fara spatii..dar nu am reusit... Sau poate nu vad eu toate spatiile? Eu am gasit unul inainte de "chic" si altul dupa "bebe".

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

e si inainte de chic..scrie legat asta www. chic bebe. ro si restul de dupa /.....

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu!!! m-am culcat si azi noapte la ora 3 , dupa ce am asteptat in zadar sa se scoale "fomila" si ia ghiciti voi cine urla ca si cum nu ar fi mancat niciodata la 3 juma??? l-am alimentat cu combustibil si ne-am culcat la loc fericiti...la 5 juma cine urla iar??? si la 6 juma si la 7 juma....are ceas, bai frate!!! asa ca am dormit cam 4 ore per total! oricum e dublu (asa cum vad eu acum) fata de noaptea trecuta!!!
acum l-am pus in leganush, i-am pus edvin marton si doarme:))

simo, luny si alte fete cu bebei vomitaciosi, am aplicat sfatul acela cu pusul bebeului pe pieptul meu dupa masa, apoi ridicat finut (ca doar e din portelan) pe umar...si nu a mai vomitat!!!

vreau si eu cafeaaaaaaa!!!! o cana intreaga!!! d-aia adevarata, nu pseudo cafea!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

elara, eu am vazut 3 spatii:unul inainte, unul intre si unul dupa :))
editez: ihi, asa e, ca la mine merge
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

frate, dar ce scoruri au aia!!! e doar ipsos de modelaj!!!! cine a zugravit stie despre ce e vorba:))...cred ca mi-a mai ramas ceva de la zugraveala, mai am si niste lavabil, hahahhaha, fac "urme colorate!!!

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput