Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Randunoii mei ( mic si mare ) au plecat la pescuit de la 5 dimineata si eu sunt cu Rebecutz mic si pufos acasa. Abia astept sa iesim si noi in parc peste vreo ora ca trebuie sa pape.
Astazi imi vin pozele si filmele de la botez de la party, abia astept sa le vad. Piticuta sta langa mine in scoica si misca din toate cele, ca un gandacel.

Luny, pup bebele vesel si zambaret! Sunt asa de dulci cand sunt asa ranjiti!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eheeei, sa vedeti ce frumos e sa intre reclama de kkt CONTINUU cand ai de mesterit capitol nou si umbli din pagina in pagina cu link-uri si copy si ea intra peste pagina DE FIECARE DATA!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Randunoii mei ( mic si mare ) au plecat la pescuit de la 5 dimineata si eu sunt cu Rebecutz mic si pufos acasa. Abia astept sa iesim si noi in parc peste vreo ora ca trebuie sa pape.
Astazi imi vin pozele si filmele de la botez de la party, abia astept sa le vad. Piticuta sta langa mine in scoica si misca din toate cele, ca un gandacel.

Luny, pup bebele vesel si zambaret! Sunt asa de dulci cand sunt asa ranjiti!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

ghici ce? si Liviu e la peste, a plecat la 3!!! si abia asteapta sa creasca bebe sa mearga cu el!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput