Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
MissParker spune:
Magnetism, si eu mai am impulsuri dureroase la nervul sciatic, se lasa bebe in jos spre bazin, asta e explicatia. Nu prea avem ce face, decat sa ne menajam la maximum.
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
mi_bebelina, e cald...eu l-am tinut cu body cu mineca scurta si bluzita cu mineca lunga...fara caciulita...decit dupa baitza
ii pusesem la un moment dat si Dr Culcer a spus fara caciulita, sub 3 kg cu, peste 3 kg fara...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
Magnetism stai linistita pui acolo in patuc! Poate se mai amelioreaza; la mine am observat ca de mers/activitate in picioare apasa pe nervul ala! Ca si eu am probleme de sciatica; ia
Simo tot cautand sa-l mai vad pe bebe Matei, l-am vazut pe David bebe, vai ce duuulce...sa papi nu alta! Multa sanatate lu' sis!
Miss super linkul; multam
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
Lilly79 spune:
Gata, mi-a ajuns pt astazi cu agitatia.
Maine mai vad eu daca mai am chef de trebaluit prin casa.
Erika la Stanca nu te lasa cu hainute pt bebe. Asa ca eu in bagajul de maternitate nu am pus hainute pt bebe. Cand vom pleca acasa vine sotul cu hainute.Eu am dpn-ul apropiat de-al tau si poate ne intalnim la maternitate.
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile
leeloo2004 spune:
Simo - ma bucur ca sis e mai bine - poate sunt si emotiile, daca nu prea a fost prin spitale e si putin traumatizant...dar totul trece cind te intorci acasa! Deci ii da drumul miine - inseamna ca pe mine daca ma opereaza miercuri, vineri imi da drumul acasa, ceea ce e super - sper din suflet sa fim ok si eu si bebe! Ai idee, a nimerit si ea ca tine in salon de 3?
Monik - stai linistita, sigur ca ma poti suna - daca nu iti raspund, te sun eu cind pot!
Mihaser - gata, luni te opereaza? Mie mi se pare devreme... Multa bafta!!!
Mi_bebelina - buna intrebare, si eu am facut bagajul pentru bebe pe care sa mi-l aduca sotul a doua zi si ma intrebam ce sa-i iau - cam asta am pus si eu - body-uri cu mineca lunga; i-am pus si un fesulet, dar mai mult pentru cind plecam acasa!
Fetele, gata pentru azi - vreau doar sa o asigur pe babyname (si pe cine s-o mai nimeri sa fie...) ca am pregatita pentru miine - nastere usoara iti doresc!
In rest weekend placut si sa ne auzim cu bine luni!
Gabriela 38+ cu AMR 6 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Magnetism stai linistita pui acolo in patuc! Poate se mai amelioreaza; la mine am observat ca de mers/activitate in picioare apasa pe nervul ala! Ca si eu am probleme de sciatica; ia
Simo tot cautand sa-l mai vad pe bebe Matei, l-am vazut pe David bebe, vai ce duuulce...sa papi nu alta! Multa sanatate lu' sis!
Miss super linkul; multam
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
Merci frumos ce bine ma simt!!!
Era tare scump intr-adevar, un bb de poza...nu ca-i al meu, dar asa imi spunea toata lumea si asa-l vedeam si eu....Pe la un an era cret cret, muream dupa cirliontii lui
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
mihaser spune:
Salut!
Leeloo nu e prea devreme...o sa am 38 si 3 zile luni...tot asa s-a aratat si mandrulinul la fata...V-am luat-o inainte ...Azi la eco se vedea ca placenta deja era un pic maturata si cred ca mare branza nu se mai intampla...Dr mea a zis ca mai bine sa nu mi se declanseze contractii, travaliu...si ce s-o mai intampla de obicei pe la nasteri...ca io n-am de unde sa stiu...Eu decat partea post partum o cunosc!
Miss Parker nu mai stim nici noi de Mara nimic...nu a mai postat si mi-a fost jena sa o abordez pe mail...Ne-a promis ca ne pune ceva poze de la botez, despre care a spus ca a fost super, insa nu a mai pus...
Te pupam si noi inapoi si te felicit ca ai reusit sa depasesti problemele si sa faci si pe bebe Sunteti niste invingatori!
Simo ma bucur ca sis e bine si maine ajunge acasica! Ce o sa va mai plimbati voi 2 cu flacaii!
Si eu l-am tinut pe Cristi in marsupiu la orizontala de la 2 sapt de la operatie pana la 3 luni aproape...Tot cartierul m-a remarcat...ca ma plimbam cu bebelinu peste tot...Toate babele la piata picau pe spate ...cu din alea...vai e nebotezat Pai nebotezat l-am adus si cu trenul pana la Bucuresti...si in afara de o mare pasiune ptr trenulete nu a dobandit nimic altceva.
Va pupam!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Simo - ma bucur ca sis e mai bine - poate sunt si emotiile, daca nu prea a fost prin spitale e si putin traumatizant...dar totul trece cind te intorci acasa! Deci ii da drumul miine - inseamna ca pe mine daca ma opereaza miercuri, vineri imi da drumul acasa, ceea ce e super - sper din suflet sa fim ok si eu si bebe! Ai idee, a nimerit si ea ca tine in salon de 3?
Monik - stai linistita, sigur ca ma poti suna - daca nu iti raspund, te sun eu cind pot!
Mihaser - gata, luni te opereaza? Mie mi se pare devreme... Multa bafta!!!
Mi_bebelina - buna intrebare, si eu am facut bagajul pentru bebe pe care sa mi-l aduca sotul a doua zi si ma intrebam ce sa-i iau - cam asta am pus si eu - body-uri cu mineca lunga; i-am pus si un fesulet, dar mai mult pentru cind plecam acasa!
Fetele, gata pentru azi - vreau doar sa o asigur pe babyname (si pe cine s-o mai nimeri sa fie...) ca am pregatita pentru miine - nastere usoara iti doresc!
In rest weekend placut si sa ne auzim cu bine luni!
Gabriela 38+ cu AMR 6 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
In acelasi salon chiar ...Ma fetelor, chestia e ca din ce-am vorbit n-ar mai face o cezariana...Cred ca e acum proaspat totul pentru ea si e si un pic deprimata (o fi depresia postnatala)...Lasa ca da ea e soare si de parcuri...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Alysh spune:
quote:
Originally posted by socrate
Neata fetelor.
Ce de trafic pe forum ce vremuri cand nu faceam altceva decat dadeam refresh.
Acum mi-as da mie refresh daca ar functiona.
Al meu baiat a petrecut o noapte bunicica. Ca tot se discuta despre program, am creat si noi unul cat de cat. La 7 seara se trezeste, ii dau tzitzi vreo o ora asa, dupa care facem baita si dupa baita bem suplimentul . Astfel imi asigur o cina linistita cu sotul meu.
La 12 ne trezim din nou, bine cu variatiuni pe tema, 11:45, 11:50 etc., si bagam un biberon de lapte de la mami muls. Dupa care la 3 ne trezim din nou si mai bagam un biberon de 100-120 ml de lapte tot de la mami. La 6 suntem motz sus, desi nu ne e neaparat foame. Stam ne jucam mai caraim,maraim si mancam pe la 7 tzitzi si supliment. Dupa care adormim mai greu, mai ne plangem mai ne jucam, dar neaparat tb sa dormim in brate la mami. Si teoretic ar tb sa manance la 9 si la 12. Eiii uite ca nu. Acum e 12 si inca nu s-a trezit . Zau daca stiu ce sa fac. Eu nu il trezesc, dar se tot agita sa se trezeasca de o ora.
Apropo de supliment, parca ylari intreba. Deci mie mi-a zis asa pediatrul : 40-45 de minute maxim la san dupa care supliment cat vrea. Eeee al meu vrea. Mananca cel putin 80 de ml, dar in principiu mananca 100 de ml. Si din laptele meu la fel mananca noaptea cate 100-120 de ml.
Acuma dilema mea e asa: toata lumea zice ca nu exista sa nu ai laptele bun, poate doar insuficient. Fetelor eu cantitate am. Adica mulg lejer din fiecare san 125-140 de ml.
Dar, el nu se satura daca suge. Si in 40-45 de minute suge, adica nu sta si doarme. Acuma teoria mea ar zice cam asa: ori nu poate sa suga eficient (am un mamelon prea mare pt gurita lui, altul prea mic), ori suge dar nu e consistent pt burtica lui. Pe de alta parte cand ii dau lapte muls de la biberon se satura peste noapte.
Mai ramane sa incerc sa ii dau lapte muls de la biberon si ziua, sa vad daca asa se satura. Adica in loc de formula sa ii bag tot lapte de la mine.
In alta ordine de idei nu a luat decat 200 de grame in 9 zile. Medicul zice ca bilantul il facem la final de luna. Azi implinim 3 saptamani.
De scos eu il scot de o saptamana. La inceput 15 minute pe balcon, am crescut pana la 30 de minute. Dupa care de 3 zile iesim afara. Ieri am facut o plimbare cu carutul deja de 40 de minute (plus inca 20 dormite in masina, atat mi-a trebuit sa imi dau seama cum se strange carutul).
Azi iesim din nou daca nu e vant. Momentan cam e.
Ii place de nu mai poate. Doarme instant cum da cu nasul de aer.
Iulia parca tu te plangeai de paraituri si dureri. E absolut normal, se reaseaza oasele pt nastere, iar paraiturile nu mai stiu de la ce erau dar sunt normale.
Hai ca inchei aici ca asta micu parca totusi ar vrea sa se trezeasca.
sau nu....nu se stie la el.
Noemi, mami de Edvin Sebastian
Socrate, vad ca situatiile noastre sunt cat de cat asemanatoare. eu m-am straduit cateva zile sa-i dau exclusiv san dar mi-am dat seama ca-l chinuiam. El vroia mai mult. Sta intre 45 min si o ora la san si culmea lapte tot mai curge dupa ce termina, dar nu-mi dau seama de ce nu se satura. totusi sunt seri cand adoarme la san si nu-i mai dau supliment si doarme tot pana la 5-6. si uite asa intru eu in ceatza ca ma gandesc ca daca nu s-ar satura s-ar trezi noaptea mai des. dar in timpul zilei caraie uneori dupa san si atunci ii dau supliment si bea chiar si 100 ml. ce sa mai inteleg?
m-am speriat mai mult cand am vazut ca nici el n-a luat cine stie ce in greutate, dar dr mi-a spus ca mai are putin icter si asta ar fi cauza...
despre plimbari si noua ne plac la nebunie si dormim tun la aer curat
Alina cu iubirea noastra, Vlad
dordia2000 spune:
Fetelor....eu sunt socata!~!! Cum adica aveti voie sa mancati doar Supe, gratare si iaurt??? Eu mananc cam de toate....inclusiv ciocolata(1-2 patratele de pofta) si bb nu are nik, doarme bine si nu are colici. Am mancat si sarmale...iar ciorbe cu bors mananc zilnic...cand de vita, cand de pui, cand de porc...etc. Eu zilnic mananc branza si lapte batut, ciorbitza (nu supa neaparat) acrita cu bors facut de mama, si mancarica gatita (acum mi-am facut tocanita de ficatei cu muuulta ceapa calita si cu usturoi). Mananc si salata verde cu rosii, ceapa verde si muuulte altele. prajituri...chiar si cu cacao dar ponderat.
Deci...eu zic ca asa cum obisnuiesti bbul din nastere...asa il ai. eu de ex....am papat de la inceput asa la ambii...si nu am avut probleme cu nici unul.
Alysh...acelasi program l-am avut si noi azinoapte...trezit la 5, supt dormit lemn de la 5.30 pana la 8.30-9.00 cand supt iar si iar somn de la 9.30 la 13.30...supt...si somn de la 14.00-14.30 pana in prezent.
Nu neglija hrana ca e importanta pt productia de laptic la ha. Fulga nu produce daca nu e bine hranita....asa ca....da-i bataie si papa bine.
Simona...super ca e bine sis si...abia astepti sa vezi comoara mica...nu?
Despre marsupii...habar nu am ca la Stefan care e nascut in Nov o singura data am fol marsupiu...si aveam 2...asa ca acuma intentionez sa il folosesc...desi..cu caldurile astea...parca mai usor e in carutza.
Iulia...supertari bancurile...mai ales primul...m-am terminat de ras!
Despre plimbari...noi deja avem o saptamana (de luni) de cand iesim cate 2-3 ore in parc unde Stefan se joaca de zor...iar Tudor doarme de rupe. L-am si alaptat in parc...si se uitau foarte curioase unele mamici si se mirau ce mic e...
Gata...ca am treaba...si vreau sa urez acum Nastere usoara fetelor care sunt programate maine si poimaine..... ca noi maine ii facem parastasul bunicii de 40 zile...si nu mai pot intra.
Va poop si revin peste vreo 2 zile!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai