Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
Magnetism79 spune:
fetelor NU MAI POT !!!!!!!!!!!!
Ma doare spatele de morrrrrrrrrrrrrrr, de 2 zile sunt in pat ma dau jos din pat in 15 min sau cu macaraua, , e de la coloana mea cea paradita, am si 2 vertebre tasate si una din ele face compresie pe nedrvul sciatic daca ma vedeti va cruciti........
Azi am fost la salon la epilat, de intins m-am intins dar cand sa ma dau jos nu mai puteam deloc, m-am paradit ce sa mai, m-a luat si plansul, cum sa nasc eu asa, nici nu stiu dac voi mai putea naste natural, iar a doua chestie ar fi chiar si cu ceza daca o fac cum imi face anestezia in coloana?
Poate pana la urma imi revin cine stie ..........
Va pup pe toate
Trebuie sa ma dau jos din pat ca imi vine viitorea finuta din Italia iar sapt viitoare la sf o botezam
Imi vine sa mor de durerile astea , nu am ce face ..........
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici
elenuca spune:
ai vazut Simonel ca e bine sis? super ca vine maine acasica, asta inseamna ca la Municipal se fac externari si in week-end, eu auzisem ca numai pana vineri, altfel te opreste pana luni. Foarte bine ca vine acasica, ne rugam sa-i vina si lapticul si sa isi revina cat mai repede. O pupam si o asteptam cu povestea nasterii.
Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!
elenuca spune:
MissParker, hai ca mi-ai facut pofta, ma duc sa mai bag vreo 3-4 episoade din fetele Gilmore, imi place de nu mai pot relatia mama-fiica, asa imi doresc sa construiesc si eu cu fiemea.
Magnetism, chiar ma intrebam ce mai faci? Of, ai grija cu coloana, nu e de gluma, incearca sa stai cat mai mulit in pat. Dr ce a spus? poti sa te dai cu ceva unguent? In rest, sunteti bine? si nu uita dupa fiecare ploaie apare invariabil soarele
Babyname tinem pumnii stransi maine si scoatem fetele la galerie
AMR 4 Saptamani !!!
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Lilly, esti mai tare ca mine!!! Felicitari, da mai poti nu gluma!!!
37+ Sara-Maria
Merci.Nici eu nu stiu cum de mai pot,parca m-a bagat cineva in priza.In sfarsit se vede prin geamurile de la balcoane (aici am trisat putin, pt ca pe cele de sus nu le-am spalat de pe scaun, doar din picioare si pana unde-am ajuns ) Acum fac o pauza scurta sa se mai odihneasca si burtoiul.E cam contractat saracul burtoi, dar nu ma doare.
Andree27 merci si spor si tie la spalat geamuri si curatenie.
simonacip deja ii dau drumul maine acasei Laurei? Eu stiam ca la cezariana se sta o saptamana.
Nastere usoara maine pt babyname
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile
iulia83 spune:
fetelor, aveti idee daca fac cezariana si sunt epilata cu ceara ma mai dau alea cu lama pe acolo????? in cazul in care imi mai creste vreun firicel intre timp ma refer...
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
YLARI spune:
quote:
Originally posted by elenuca
ai vazut Simonel ca e bine sis? super ca vine maine acasica, asta inseamna ca la Municipal se fac externari si in week-end, eu auzisem ca numai pana vineri, altfel te opreste pana luni. Foarte bine ca vine acasica, ne rugam sa-i vina si lapticul si sa isi revina cat mai repede. O pupam si o asteptam cu povestea nasterii.
AMR 4 Saptamani !!!
Simona, dar nu-i da drumul prea repede? eu am nascut duminica noapte (ceza) si mi-au dat drumul joi... intreb si eu...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
iulia83 spune:
am primit bancurile astea pe mess:
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora 5.00 ; si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00. Trezeste-te!".
Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
Un tip intra in farmacie... merge la fata de la ghiseu si ii spune: D-na am o problema cu "aparatul din sub-dotare" la femei merg cat incape... mai fac si munca de unul singur si tot nu vrea sa se culce... numai sculata sta... ce puteti sa imi dati? Femeia se uita la el... ii spune sa astepte 2 min si pleaca in spate, dupa 5-10 min iese si ii spune: Domnule... am vorbit cu colegele mele si nu va putem da decat: masa, casa si 300 euro pe luna... acceptati?
mi se par destul de haioase
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
simonacip spune:
Pai eu cind eram in spital, v-am spus ca am stat cu Adidana 13, venise cu o zi inaintea mea, adica miercuri. Ne-au externat vineri pe amandoua(ea fiind cu ceza)..Se fac repede externarile la municipal
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Simonacip si fetele care ati nascut la Municipal...tot uitandu-ma prin bagaj m-am gandit sa va intreb........cat de cald sau de frig este in salon? Am nevoie de paturica penytru bebe? Voi cum i-ati tinut imbracati? Body cu maneca scurta sau lunga? Caciulita?