Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Simo asa e la prima ceza...si io eram foarte vesela, intr-un fel fericita ca am scapat de durerile de la nasterea naturala...si dupa cezariana ma cam ofticam ca nu am nascut natural...Ma gandeam ca poate aveam noroc si ma dilatam si scapam mai usor...Adevarul e ca ambele forme sunt grele si pot avea complicatii
Eu totusi am ramas uimita ca la 2 sapt de la cezariana mi-am revenit super! Sunt curioasa acum cum o sa fie!
La cezariana esti cam dependent de toti cand stai ca bou la orizontala, insa dupa...nu mai e asa nasol...O sa se inveseleasca sis!
Ea s-a speriat rau cand ai nascut tu! Mai bine nu venea la spital! Ii transmit pupici sa-i treaca depresia!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Alysh spune:
Cleo, ma chinui sa nu adoarma mai ales la masa de seara dupa baitza. Ziua uneori mi-e asa drag de el cum adoarme la san....stiu ca-i place enorm la san si de-asta imi si pare rau ca nu-i ajunge....ma tot gandesc, poate daca l-as lasa cate doua ore la san s-ar satura. DAr dr a spus ca nu mai mult de o ora.
In fine....oricum la san face cele mai frumoas fetze cand incepe el sa se simta cat de cat satul: zambeste cu gura pana la urechi, isi da ochii peste cap si face o fatza de boieras d-ala plin de el......l-as manca, nu alta! eu il pup de-l albesc saracu', i-am si zis intr-o zi: " te pup acum sa ma satur ca mai incolo n=o sa ma mai lasi!"
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Alysh spune:
HAi ca acum apuc sa scriu 5 min inainte de programul artistic cu muzica si dansul de seara. Si ma mai mir de ce dorm ca buturuga noaptea. Pai ma termina o ora de cantat si dansat in acelasi timp. MAi ales ca ma chinui sa-mi fac si eu putina voce sa nu sperii copilul' ca sunt bata rau la capitolul muzica. Deci un efort in plus!
Referitor la alimentatie, a-propos de ce spunea Dordia. Din ce-am vazut/ auzit in jur, incep sa cred ca daca e sa faca colici ii face: am prietene care au mancat numai gratar si supe si au avut bebeii colici la greu. Si invers. Si eu mananc cam de toate (cand apuc sau cand am chef) si Vladutz inca nu are colici si ma rog la Dumnezeu sa nu apara. Deci, nu cred ca exista reguli asa stricte, depinde de la bebe l;a bebe.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
melly23 spune:
buna seara si de la noi!!!vad ca pe aici numai mamicute mai povestesc!!!o strigare si pentru gravidute!!! pe unde umblati ca noi cele cu burtica ar trebui sa avem mai mult timp sa scriem decat mamicile!!!
vede-am ca povesteati de colici!!!dupa mine orice ai manca copilul tot va face colici cu sau fara ca vrem!!!
37s+ 4z Amelia Gabriela
simonacip spune:
Mihaser da, s-a speriat de cind a fost cu mine la nastere si m-a auzit tipand dupa anestezie... mi-e o ciuda pe drii astia ca in loc sa se aleaga cea mai simpla si nedureroasa varianta (cea de nastere nat cu peridurala) te lasa fie sa te chinui la nasterea naturala... (si ma gindesc ca eu am avut noroc ca am avut travaliu scurt, dar eu am vazut in sala de travaliu niste fete care s-ai chinuit ingrozitor)....fie sa suporti durerile dupa ceza..
Spunea Alra la un moment dat ca nu-s sanatosi la cap...intr-adevar asa e...
Dar vorba ta, asa o fi la prima ceza...
Dordia, Alysh, eu vreau macar inca o luna doua sa tin regim, mi-e teama sa testez alimentele...Macar sa-si formeze si el stomacelul, si apoi desigur voi minca orice. Perioada asta de inceput e dificila pt ei..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna seara, fetelor? Ce faceti??? Noi suntem tare tare bucuroase ptr ca tati a venit la noi!!!!
Va puuup!!!
Toata ziua am stat cu okii pe voi sa stiti!!!
Simona, vreau sa spun ca si eu daca ma intrebai saptamana trecuta nici nu vroiam sa mai aud de un al 2 lea bebe, dar deja saptamana asta ma simt grozav si vad cu ochii de dinainte chestia asta. E nasol cu cezariana, eu stiam la ce sa ma astept ptr ca mai fusesem operata si stiam ca o sa imi revin greu. Totusi fata de operatie, cezariana a fost floare la ureke. Pai la operatie nici sticla de apa nu o ridicam dupa 3 zile. Acum ridicam fata de 4 kile. Poate bebe te motiveaza mai tare, nu stiu... Lasa ca isi revine si sorella, sunt sigura. Doar are nevoie de mult ajutor si oameni dragi in jurul ei si sunt sigura ca are parte de asa ceva. Sa o pupi din partea noastra, ii urez recuperare cat mai rapida!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
YLARI spune:
quote:
Originally posted by melly23
buna seara si de la noi!!!vad ca pe aici numai mamicute mai povestesc!!!o strigare si pentru gravidute!!! pe unde umblati ca noi cele cu burtica ar trebui sa avem mai mult timp sa scriem decat mamicile!!!
37s+ 4z Amelia Gabriela
Asa e, asa e!!!! iulia, iar ai fugit sa vezi vreun film????
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Felicitari Laura, chinabulina si ralu_t Sa va bucurati de bebelusi si sa va refaceti rapid! Va pup
Eu am un moment de respiro...Am adus-o pe printesa in sufragerie, doarme pe canapea. Am reusit azi sa o alptez! A mancat o masa exclusiv de la san! Dar a doua oara, la masa de acum 2 ore, a supt vreo 15 min la un san si dupa aceea a inceput sa p[langa...si n-am mai linistit-o decat cu biberonul...Cred ca inca nu am inceput sa produc asa mult lapte si micutei ii era foame..
Sincer, nu credeam ca este asa greu cu un bebe mic acasa.....
Nici nu am ajutor..Sotul meu a lucrat in fiecare zi pana dupa-amiaza, singura care a mai stat cu mine a fost sora mea care nu are experienta si nu prea stie cum sa ma ajute cu Sara...
Fetita mea are tranzitul lenes si trebuie stimulata sa faca kk.. Si nu-i place deloc, nici mie.. Dar reusim pana la urma..
Cand incepe sa planga ma apuca o stare ciudata: ma trec toate caldurile, nu mai aud si nu mai vad nimic decat pe ea cum plange...nu ma pot concentra, ma enerveaza oricine e in preajma mea si ma pun pe plans ... Sper sa-mi treaca repede aceasta stare si sa ma adaptez mai repede la noul statut de mamica.
BabynameSucces maine!
Va pup pe toate. Profitati de timpul in care mai sunteti inca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
gabitzam spune:
Alina, nici cu stimulatul de kk nu e prea bine, ca atunci chiar va fi tranzitul lenes. Bebelusii alaptati fac ceva mai putin kk, pentru ca lapticul de mama se digera mai complet. Imi amintesc ca-mi zicea pediatra ca poate sa nici nu faca in fiecare zi, daca tunci cand face este normal ca si consistnta si nu se chinuie sa iasa atunci nu se cheama ca e constipat. Si eu ma speriam la inceput, pe urma m-am obisnuit ca facea la 1-2 zile.
Nu-mi amintesc cum facea in primele saptamani cand l-am adus acasa...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Buna fetelor,
Va pup pe toate. Mi-a fost dor de voi. Eu nu mai am net acasa de 1 1/2 saptamani si mi-a fost tare greu.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puisorii si sa creasca mari si puternici.
Eu ma simt din ce in ce mai greoaie.
Trebuia sa fie ultima saptamana de lucru, insa cei de la serviciu au nevoie de mine si am zis ca ma mai duc si sapt viitoare cate 5-6 ore pe zi. Simt ca nu mai pot...
O sa citesc ceva din urma si revin
Au inceput si la mine dureri la osul dintre picioare. Oare se apropie momentul ?
La voi cum a fost ?
Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David