Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
monik16 spune:
MissParker, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji; daca bebe misca asa energic e de bine. A mea misca putin si eu mereu mi-am facut griji si inca imi mai fac...Toate persoanele pe care le cunosc si care au nascut spuneau ca in ultimele luni li se plimba burta cu totul. Si medicul ma intreaba mereu daca misca bine...Eu ii spun ca e mai anemica in miscari... Sper ca e doar delicata si finuta cu mine
. Deci bucura-te ca ai un asa voinicel puternic.![]()
melly23 nu fi asa nerabdatoare, lasa sa mai creasca bb!!! O sa ai tot timpul din lume sa te bucuri de el. Ai grija de tine!
iulia83 habar nu am cu ce sa dai pt. muscatura de albina... Cauta pe google, poate gasesti ceva...
Fetelor voi ce faceti de e asa redusa activitatea pe forum?
Simona, ce face sis Laura? Cum se mai simte?

38+
Sara-Maria
Andree27 spune:
Neatza,
Miss Parker am uitat sa -ti scriu aseara ca si eu din cand in cand simt asa niste intepaturi si am intrebat o moasa de la spitalul unde voi naste si mi-a zis ca e normal ca se pregateste bebe si se fixeaza,dar trebuie sa stai linistita si sa nu te stresezi sau enervezi pt nici un motiv!!!!!
Poze
Andreea
37+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 3saptamani!!!
andora spune:
Eeei, BABYNAME SI KRISTINIK FELICITARI 
PUP FETELE MARI SI MICI SI SANATATE MULTA-MULTA!!!
Iulia imi pare rau de intepatura,asama oftica incidentele astea cu albine, eu frecam repede cu sare si nu tinea mult chiar daca ustura rau,stiam capatlagina zdrobita e buna plus gheata, hai sa ii treaca repede!
Doloress in mod special va pupscesc, bravo pentru rezistenta si mai ales pentru Patrick cel viteaz si papacios, va tin pumnii sa va lase acasa cat mai repede

Nu amcitit tot insa am vazut ca si MissParker se intreba cum e cu contractiile, eu la a doua nastere si tot nu m-am dumirit... Oricum,cele de deschidere a colului sigur sunt ca niste dureri menstruale neregulate, iar pe cele de nastere nu ai cum sale confunzi, te taie efectiv burtica... intrebati de fetele care iau No-Spa, pai si eu cica iau cand ma doare mai tare,tot lafel ca lacilcul, ca si cand te-ar durea ovarele, atunci simt ca e ceva in neregula si bag cate-o pastila, "1-2 la nevoie". Intepaturi si "junghiuri" am din cand in cand, astea apar la efort/aplecari, trecand la stat la orizontala. Lamine e si colul deschis si ma cam sperie, azi insa implinesc 36 sapt si sper sa nu fie probleme...
Va las acum, o duminica frumoasa, am iesit dimineata simuream de cald, asa-mi place....

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
mi_bebelina spune:
Iulia......sa maseze locul cu sare mare....si......rabdare ca o sa treaca pana la urma! Dar nu cred ca e mai umflat si decat picioarele mele
GD spune:
Salutare tuturor!
Iata-ne si pe noi cu vesti bune! Luni, 12 mai ora 16 si 22 minute a venit pe lume fetita mea Miruna Elena, 3000 g, 51 cm, Apgar 10. Am nascut foarte usor, dupa un travaliu de numai 5 ore. Miruna e o dulceata de copil, frumoasa si cuminte.
Toate cele bune!
Gabi
gabitzam spune:
Gabi, felicitari!
Sa-ti traiasca minunea mica Miruna, sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va aduca multe-multe bucurii!
Acum avem pe lista egalitate, 20 de fetite si 20 de baietei ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monik16 spune:
quote:
Originally posted by GD
Salutare tuturor!
Iata-ne si pe noi cu vesti bune! Luni, 12 mai ora 16 si 22 minute a venit pe lume fetita mea Miruna Elena, 3000 g, 51 cm, Apgar 10. Am nascut foarte usor, dupa un travaliu de numai 5 ore. Miruna e o dulceata de copil, frumoasa si cuminte.
Toate cele bune!
Gabi
GD felicitari, mamico!!!

Sa-ti traiasca Miruna! Multa sanatate si tot ce va doriti!Travaliu de "numai" 5 ore???!!! Nu mi se pare putin deloc!
Asteptam poze cu printesa ta!

38+
Sara-Maria
MissParker spune:
Gata, fetelor, m-ati linistit de tot 
andora, tu deja esti acum 100% in siguranta. Moasa chiar vineri ne spunea ca esential este sa rezistam pana cand se incheie 36 de saptamani, dupa aceea nimic nu mai este o problema... Eu am acum 34+4, deci mai am putin de asteptat ca sa intru si eu in the safe zone.
Maine trebuie sa ma duc la doctor sa-mi iau adeverinta cu data probabila a nasterii bebelului, apoi sa merg cu adeverinta respectiva la asigurarile medicale si sa depun cererea pt. alocatie, iar seara avem ultima sedinta la cursul prenatal. O sa fie iar o zi stresanta, dar asta e... bine macar ca nu mai e asa sufocant de cald afara, s-a mai racorit putin si sper sa ramana asa.
O duminica frumoasa tuturor 
Edit: Pana m-am cacait eu cu raspunsul a mai aparut o fifitsa:
GD -- 

sa-ti traiasca printesuca Miruna, multa sanatate si fericire impreuna!!!
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
quote:
Originally posted by monik16
Travaliu de "numai" 5 ore???!!! Nu mi se pare putin deloc!dar daca tu spui ca a fost usor ma bucur tare pt. tine!
Ai sa multumesti lui Dumnezeu daca scapam si noi asa ieftin, vei vedea! Pai noua moasa ne-a spus ca la prima nastere un travaliu "normal" este de vreo 10 ore (ora si centimetrul de dilatare), plus ca exista si femei care se chinuie cate 15-17 ore sau mai mult, asa ca 5 ore e ceva de vis, crede-ma!!!
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
GD spune:
Multumesc pentru felicitari!
Hai ca vin cu explicatii. Eu am fost la a doua nastere, a fost o nastere declansata. Pe la ora 11 jumate mi s-a facut un calciu, pe la 12 au inceput contractiile si timp de vreo ora au fost nedureroase, apoi au inceput contractiile dureroase (aveam dureri mai mari la menstruatie), iar la ora 14 mi s-a montat anestezia peridurala. la 16 si 22 minute am nascut. Am expulzat in a doua contractie pe care am avut-o in sala de nasteri. Mai tare m-a durut epiziotomia-rafia.
Plec ca ma striga Miruna!![]()