Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
Alysh spune:
Simo, ii dau lapte Nan 1 de la Nestle si cu bibe Avent, am incercat si Nuck si Primii pasi si nu ne-am descurcat cu ele. drept care am investit in 6 biberoane avent si eu zic ca merita din plin investitia.
Mihaser, vergeturile sunt vinetii asa, nu sunt multe dar e socant sa-ti vezi sanii si usor lasati si cu dungi vinetii pe ei
Gabi, Kristinik, , sa va traiasca printesele!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
andora spune:
GD sa-ti fie sanatoasa
Mirunica dulcetzicaaa!

Felicitari GD, chiar ca si mie mi se pare destul 5 ore fata de prima mea nastere, bravo tie si sa fie o papacioasa si o frumoasa 
MissParker ai dreptate, azi tre sa sarbatorim,acum o luna cand mi-am pierdut aproape tot dopul zicea dr ca e minune daca ajung la 36, ma bucur ca am insa noroc si ca am ajuns si aici. Asta in ciuda faptului ca fi-miu e un miscaret si jumatate, si aseara m-apucasem sa-i cant de disperare ca ma misca cu totul cand se rotea.... oare cum o sta nene cordonul ala ombilical cum trebuie cu atatea suceli?
Sa ne mai povestesti ce faci si la ultimul curs prenatal, ca tare-mi e drag cum le istorisesti... ![]()
Pup ca a venit fii-mea sa ne jucam
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
mihaser spune:
Salut!
GD felicitari! Bun venit pe lume micutei tale Miruna! 
Alysh asa am avut si eu...acum tot e bine, dar sa vezi dupa ce se termina lapticul ce sani lasati si mici o sa ai...Stiu ca e socant! Cu Mustela antivergeturi pentru sani poti sa te dai si in timp ce alaptezi. Costa o caruta de bani, dar scapi de culoarea aia vinetie si se mai estopeaza...Din pacate sani frumosi...asa ca inainte de sarcina cred ca numai chirurgical mai poti obtine, insa tati te va iubi oricum! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Iulia......sa maseze locul cu sare mare....si......rabdare ca o sa treaca pana la urma! Dar nu cred ca e mai umflat si decat picioarele mele

nu cred!! i-am pus gheata,,,i se invineteste degetul..saracutul..eu n-am mai rezistat si am luat un furosemid iara ca sunt umflata ca un cimpoi de 2 zile...nu-mi trece nici cu dus nici cu bai reci la picioare si creme mentolate, nimic..ce sa mai nu mai rezist!!!!felicitari noilor mamici ca nu am apucat sa zic!!!

vad ca activitatea pe forum e din ce in ce mai scazuta..de vina cred ca e vremea frumoasa care nu ne lasa sa stam in casa..oare? eu una numai la orizontala stau pt ca in fund la calculator mai greu. dar va citesc. am avut niste stari nasoale acum 2 zile intepaturi, dureri ca la cm, burtica tare si am stat linistita sa nu fac vreo bravura...mai vreau sa stau macar saptamana asta sa-mi vina husband-ul acasa definitiv

va

Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena 

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca "mugurasii si mladitele".
Si eu am nascut tot in aprilie pe 22 (DPN- 03-05-2008), normal, MARIA ALEXANDRA a avut 2.900 kg si 48 cm. Acum avem aproximativ 3.600 kg si 50-51 cm. Singura problema este ca avem foarte multe gaze, si ne doare burtica rau, rau, dar in rest suntem bine, fericite, zambarete... si mai ales Vladut, fratiorul mai mare, ne iubeste foarte foarte mult.
Va pup fetele, sper sa fiti bine si am sa mai intru pe net cat de curand am sa pot. Botezul il facem pe 31 mai.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
mami de
Alexandra Maria si
Vlad Gabriel James
aelita spune:
KIRISITNIK-FELICITARI !!
sa creasca mare DIANA MARIA !! sanatoasa si frumoasa !
BABYNAME-FELICITARI !!
sa va traiasca Alexia Nicole !
GD-FELICITARI !
nu stiu daca ati scris,DARIA-IOANA a nascut si ea,DARIUS e bine,sanatos,grasunel . cezariana pe 14 mai.
eu am 40 de saptamani FIX FIX, azi e DPN si nu am nici un semn.
Sofía (2ian2007) 
39+s(DPN 18mai2008)
gabitzam spune:
Vine imediat capitol nou.
Capitolul 79
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
hai ca reusesc si eu sa scriu de cate ori il pun la san. in rest cat mai doarme mai rezolv din treburi si mai atipesc si eu langa el, ca altfel parca sunt de pe alta planeta. eu cred ca mi-a mai ramas niste substanta din anestezicul ala de nu reusesc sa-mi revin.
vroiam sa spun Alinei ca si pt noi primele zile dupa iesirea din spital au fost f grele in privinta alaptatului. el fusese obisnuit din spital sa bea biberon si dupa aia cu sanul a fost calvar. eu chiar vroiam sa renunt, noroc ca tati a fost perseverent, adica a gasit un truc: il baga cu gura in san si in acelasi timp punea cateva picaturi de lapte pe sfarc si tot asa perseverand l-am pacalit si acum e mort dupa san. incearca si tu metoda asta poate merge si bea galactogyl in continuare. bafta
Alina cu iubirea noastra, Vlad