Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineata,
uite dau si eu o pentru BB si pentru mine, si cine mai pofteste!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
multumesc, multumesc!! e asa de bun!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
adinag spune:
eu cand i-am dat jasminei am cumparat iaurt cat mai natural, bio, si am amestecat cu fructe facute de mine.
mihuta spune:
Multumim de urari !
Adina, ce crema de protectie solara folosesti pentru Floris? Il dai zilnic ?
Noi suntem la pantalonasi de vara si bluzita cu maneca scurta. Uite ca la sosetele nu m-am gandit sa renunt !
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana_r
Miha,tu i-ai facut lui Robert radiografie?
Da,si elecrocardiograma si eco Dopler. Si avea doar 2 luni...tare l-am mai chinuit saracul...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
sanduta spune:
ancadragomanmultumesc de raspuns. O sa-i dau amestecat cu pireul. In prima zi un sfert, apoi jumatate, apoi 3 sferturi si apoi intreg. sper sa-i placa.
adinageu am povestit. Pai eu dormeam, pana sa-l cunosc pe sotul meu, cu sosete noaptea. Acest lucru nu vreau sa-l invete Cezar, ca e rau. Sotul meu spunea: " Cand ti se mai aerisesc picioarele daca le tii tot timpul acoperite' Intr-un fel are dreptate, dar e vorba de obisnuinta.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
si eu vreau sa o vad pe iasmi ... dar sper intr-o intalnire live!!! poate azi reusesc bb sa vin .
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
VA ASTEPTAM CU MARE DRAG!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Azi am avut prima iesire la restaurant!
Prima iesire la Restautant
La cat mai multe iesiri inainte! Pupam palarioasa!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by creem
Azi am avut prima iesire la restaurant!
Prima iesire la Restautant
La cat mai multe iesiri inainte! Pupam palarioasa!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
De aici incolo avem cateva poze in care puteti vedea cat de mult ii place Amirei diversificarea.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
De aici incolo avem cateva poze in care puteti vedea cat de mult ii place Amirei diversificarea.
Daaa, foarte mult!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!