Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Sophia si Andrei!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si eu vreau sa o vad pe iasmi ... dar sper intr-o intalnire live!!! poate azi reusesc bb sa vin .
Sa va zic cum a fost trezirea de azi de dimineata... tipa al meu din patut... "pa-pa-pa-pa ma-m pa-pa-pa ma-m" ... si m-am trezit si am executat ordinul

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Ank83

si eu vreau sa o vad pe iasmi ... dar sper intr-o intalnire live!!! poate azi reusesc bb sa vin .
Sa va zic cum a fost trezirea de azi de dimineata... tipa al meu din patut... "pa-pa-pa-pa ma-m pa-pa-pa ma-m" ... si m-am trezit si am executat ordinul

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Super!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Eu afara il duc numai in trening mai grosut un pic, cel de primavara. Nici pe la noi nu e chiar asa de cald, dar e vreo 17 grade sigur. Ciorapei saracutul nu a avut inca. Eu iarna il imbracam peste hainele de casa cu un costumas tricotat si apoi salopeta de iarna.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Am o intrebare pentru cele care au dat deja galbenus de ou. Se da amestecat cu pireul de legume??? Si cum se da, adica in prima zi cat?

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

buna fetele
eu ii dau Mariei galbenus amestecat in legume,acum unul intre,dar cand am inceput ii dadeam un sfert

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

uite dau si eu o pentru BB si pentru mine, si cine mai pofteste!

Nu mai stiu cine povestea de copii fara sosete, dar aici e ceva normal. Depinde detemperatura, ieri a fost cald, 25° si a fost si al meu cu pantalonasi subtiri de vara si i-am scos sosetutele (l-am dat si pe picioare cu crema) si asa de fericit se uita la degetutelelui! E normal, serios, nici nu stiam ca nu se face peste tot!
(Ah, mi-am amintit, Sanduta povestea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Acum ma bag si eu ca musca-n lapte, Ank, dar zic sa scriu poate ii e altcuiva de folos. Metoda asta cand are barbatul grija din pacate este cea mai nesigura din toate posibile, dar banuiesc ca stii ;-) In timpu actului sexual sau excitarii barbatul tot produce un lichid care lubrifiaza, care si el contine si poti ramane foarte bine chiar daca el a fost atent si a iesit la timp. Deci nu va bazati pe asta, fetelor!
Bine, la voi oricum era binevenit bb2, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Fetelr, voi ce iaurt le dati la bebei? Eu i-am dat acum tnuva si se scutura si se stramba rau...am renuntat ca incepuse sa planga

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by creem

Fetelr, voi ce iaurt le dati la bebei? Eu i-am dat acum tnuva si se scutura si se stramba rau...am renuntat ca incepuse sa planga

Poze Maria Sofia

tnuva simplu si amestecat cu fructe sau legume

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput