Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

De aici incolo avem cateva poze in care puteti vedea cat de mult ii place Amirei diversificarea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

cool...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Tare Miha... si te mai laudai ca gatesti bine .. copii nu mint niciodata

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

mariussimiuceu cred ca mai mult ii place bavetica

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Faine poze, Miha! Dar cred ca mai multemirata de nou, nu? ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Tare Miha... si te mai laudai ca gatesti bine .. copii nu mint niciodata

Eu perseverez...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

mariussimiuceu cred ca mai mult ii place bavetica

Nici macar aia,cum o vede stie ca a venit ora de masa si isi strange...gingiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Faine poze, Miha! Dar cred ca mai multemirata de nou, nu? ;-)

Mirata si indignata in acelasi timp...Face cateodata niste fetze de parca ar vrea sa zica."hai mey mama mai lasa-ma in pace cu prostiile tale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, eu i-am luat o marca ieftina, dar buna. De la DM (aveti si voi magazinul?) Babylove - marca proprie, crema SPF 50+ fara parfumuri, parabeni, produse din petrol si alte alea. Si, foarte important la bb, sa fie pe baza minerala. Adica nu intra asa bine in piele (lasa un strat alb usor pe ea), insa are efect imediat, celelalte trebuie sa fie aplicate cu min. 30 min. inainte de a iesi afara ca sa-si faca efectul de protectie.
Il dau cand stam in soare, cateodata in fiecare zi, daca e o zi urata clar ca nu-l dau. Vara insa, cand soarele arde tare, cred ca trebuie dati si cand e mai innourat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Iuliana daca e vorba de ciorapei... nici eu nu ii mai dau.II dadeam doar cand era f rece pe sub pantaloni ..in rest pantalon mai grosut si acum pantalonasi subtiri ca vineeee varaaaa

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput