Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

lala - bonduelle e o firma italiana ... vezi ca aici a fost un mare scandal pt. ca mai multe lanturi de supermarket-uri au pus in vanzare prod. congelate expirate de 10 ani. Stergeau data expirarii si o modificau de fiecare data. Se facea in special referire la prod. de peste si fructe de mare congelate ... da' mai stii ca si la verdeturi a fost la fel ... Iti dai seama ... sunt 10 ani, nu o luna, doua. Asa ca eu as avea mai degraba incredere in produsele de pe piata, de la tarani ... sau daca gasesti bio, mai bine.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by oana_r

fetele din Iasi imi puteti spune unde se afla str.Toma Cozma-centrul medical MEDEX?

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

sincer te-as ajuta dar is plecata de ceva ani si habar n-am pe unde mai sunt strazile...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
nu am citit inca din urma dar am intrat sa va spun ca la noi minunea a durat doar 3 zile....m-am bucurat prea repede ca Iulia mananca bine...oooffff....nici ieri ,nici azi nu a mancat deloc nici fructe,nici legume,lapte mai putin....cand vede lingurita strange din gurita si nu o mai deschide nici cu slujbe....
dati-mi va rog o idee cum sa procedez cu ea ca eu una nu mai stiu....

am fost si la vaccin , a plans putin;avem 6600,67.5cm,42 perimetrul toracic si tot atat cel cranian. a zis si dr ei ca e putin sub limita dar avand in vedere ca nu sta locului nici doua secunde......si cand mananca e tot o agitatie....seara pica la 19( azi la 18.30), o sa o trezesc pe la 22.30 sa manance si doarme pana la 6 dim cand incepem activitatea( si nu mai adoarme la loc ca doar cine se mai agita....)

cred ca v-am facut capul calendar...
pupici la bebici si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna!
Fetelor ce sa ma mai fac cu buburuzul meu ca vrea sa stea in fundulet...in landou se ridica de umeri si de picioruse in acelasi timp??? O fi bine sa-l las sa stea in fundulet, eventual ajutat cu perne la spate, avand in vedere ca are 5 luni fara cateva zile???
De cateva zile se trezeste pe la 5-6 dim
Sunt o fericita...mai ales ca dimineata il ia mami in camera la ea si dorm pana la 9-10....dar pleaca maine
Pupici!!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by oana_r

fetele din Iasi imi puteti spune unde se afla str.Toma Cozma-centrul medical MEDEX?

Str Toma Cozma e strada pe care se afla Liceul Negruzzi,un pic mai jos de Universitate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

noi am ajuns la 180-200, iar din a doua zi a papat 100, in timp ce fructe manca 40-50.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

asa mult mancati voi? cum ai reusit? ce legume ii dai? nici in cele trei zile cand m-am bucurat ca mananca nu a depasit 50g.

Mergi la inceput

stau si ma gandesc cum sa ii prepar legumele....eu pana acum le fierbeam in supa si apoi le faceam la blender....sa-i fac altfel????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

lala - bonduelle e o firma italiana ... vezi ca aici a fost un mare scandal pt. ca mai multe lanturi de supermarket-uri au pus in vanzare prod. congelate expirate de 10 ani. Stergeau data expirarii si o modificau de fiecare data. Se facea in special referire la prod. de peste si fructe de mare congelate ... da' mai stii ca si la verdeturi a fost la fel ... Iti dai seama ... sunt 10 ani, nu o luna, doua. Asa ca eu as avea mai degraba incredere in produsele de pe piata, de la tarani ... sau daca gasesti bio, mai bine.

astia nu-s normali??? 10 ani??? Pai ar trebui bagati la inchisoare si hraniti numai cu congelatele lor de 10 ani..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor..io..is in ceata..chiar acu vreo 2 zile am citit undeva, intr-o carte de-asta despre diversificare despre broccoli si de aia v-am zis..d-pai vedeti ca sunt nspe mii de teorii..eu zic ca mai bine sa nu exageram cu niciun aliment, ca bine o fi.

eni, imi pare rau pt pitica..poate ii e prea foame de nu vrea papica? eu la masa de pranz am asa probleme..si ii dau ba san, ba legume..si tot asa.la fructe nu prea face figuri.
si al meu a picat lat la ora 19..si ca si tine..ma pregatesc sa ma fatai pe lg el sa se trezeasca..sa facem baie..

aa..fetelor..cd am zis ca ii dau afara 2 bluze, una din ele e bodyul.dar azi i-a fost cald..tot caut maiouri..da nu gasesc.in ideea sa ii dau maiou si bodyul pe deasupra..au pereche cu chilotel..pai ce sa fac cu chilotelul..si-asa la vara o sa se coaca bietii cu pampersii...
inca o data asa ma bucur ca stau in Cluj, vara trecuta am crezut ca si mor in bucuresti..Doamne cat a fost d ecald..

creem, acuma nu mai am vreme..da maine va pun poze cu fi-miu si palariutele..ca are mai multe..;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Hello!

Zic sa mai dau si eu un semn de viata, ca de citit v-am tot citit.

Noi bantuim toata ziua, facem parada modei cu rochite, bulanase goale si palariute, ne hlizim la oricine se uita spre carucior!
Azi am fost cu mami la salon,sa se tunda...iar pitica a trecut prin bratele a 10 coafeze, frizerite, cosmeticiana, manichiurista...deh, tre' sa incep sa o educ, nu?

Vad ca pe aici e diversificarea in toi...noi inca suntem pe tzitzi, dar avem un supliment de fructe, la 10 dimineata...de diversificat a zis nea doftoru' ca dupa 6 luni, ca suntem "bine crescute" (70 cm si 7 kile juma').
Noi ne-am luat creme de soare de la Mustela,inca nu ne-am dat cu ele, incepem de maine (daca nu uita mami). ne pregatim de mare, peste o luna plecam prima tura, o saptamana.

Cam atat, momentan, vroiam doar sa mai stiti despre noi...pupici multi pt. Roxxy80 (stiu io de ce!) si pt. Roxana RGE(tot asa)...si pt. voi toate si bebelusii vostri, pe care i-am vazut in poze si sunt niste scumpi!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput