Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 8
felix76 spune:
E vorba de filmul "The Secret" si spune despre gandirea pozitiva si cat ne poate ea influenta viata. E ca un documentar... Mie mi-a placut foarte mult!
Rocsy, o sa ti-l trimit da nu gasesc plic cu bule, sper sa fi bagat la posta ca deja incep sa ma isterizez! Daca mai sunt doritoare dati-mi PM cu adresa si vi-l trimit dar tot de bule tine, daca gasesc sau nu...
Pup fetili,
Felix
rocsy2007 spune:
tamarylis te inteleg perfect. trebuie sa treci peste asta. lasa ca ne va veni si noua vremea si le vom inchide gura celor care comenteaza. nu ai ce sa le ceri. sunt oameni fara scrupule.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ubirica spune:
Mada, eu am parul lung cret si roscat.
Felix, e clar ca foliculii mei nu sunt ok, nu am avut niciodata dimensiuni intre 20-26, ori 18.5 , ori 19 ori 30, asta fara nici un fel de stimulare. Merci mult pentru raspuns
ubirica spune:
rocsy, poate s-o regla de luna viitoare!
tamaryllis, incearca sa nu le dai satisfactie, arata-le indiferenta ta! Si eu ma lovesc frecvent de astfel de rautati, de un timp am incercat sa ma gandesc la anumite replici pe care sa le folosesc in astfel de situatii si pot spune ca am inceput sa trec mai usor. Am incercat sa ma antrenez pentru situatii de genul asta, chiar daca in sufletul meu ma doare, insa trec mai usor constientizand ca raspunsul meu nu le-a dat satisfactie.
felix76 spune:
Ubi, am uitat sa iti spun: suntem organisme diferite si nu se stie daca nu cumva exista si exceptii. S-au vazut sarcini obtinute cu foliculi sub 20 mm si cu endometre de 5 mm asa ca nu te nelinisti! Spera!
Pup,
Felix
rocsy2007 spune:
ubi....felix are mare dreptate.asa este. se intampla si minuni. spre exemplu eu am o prietena care are uter retrovers si a ramas gravida fara nici un fel de probleme. deci...daca Dumnezeu vrea totul este posibil.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
vally spune:
neata' !
nu am intrat in weekend pe net! asa ca nu am ajuns duminica la Dr.T
stie cineva daca il gasesc maine la spital???
multumesc
sa aveti o saptamana minunata si plina de realizari!
pupi
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
georgia_c spune:
aparusi , aparusi .... cum sa fie .. fain , micuta mea ... chiar misto a fost ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
ce bule mai sor'meo .... mai frate io's rau in urma cu informatiile ... aoleooo nu mai inteleg nimic .... o sa citesc rand cu rand din urma ...caci citisi pe diagonala si se vede ...
vreau si io filmuletul ..de unde pot sa-l descarc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tamaryllis spune:
Fetelor, recunosc ca eu nu m-am putut uita la acest film, The secret. Mi se pare ca este un fel de manipulare, de a te determina sa crezi ca tu esti cheia pt tot ceea ce ti se intampla in viata, atat bune, cat si rele; o modalitate de a ma simti si mai vinovata ca nu reusesc sa am ceea ce mi-am propus, ca nu sunt capabila.
Asta e doar parerea mea si o respect pe a voastra. Am prieteni care s-au uitat la film si au avut un fel de revelatie. Fiecare dupa cum simte....
Eu am descarcat filmul din retea, de pe strong dc.
Va pup!