Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 9
magdita spune:
Rocsy, mersi pentru ceiut.Eu beau un amestec de ceaiuri:papadie,coada soricelului,turita mare,urzica vie,galbenele,coada calului,sunatoare,napraznic si cretisoara. Imi fac de acasa si imi iau la serviciu sticla de 1.5l si "tzuicuiesc" toata ziua.
Mada si Ubi, tinem pumnii pentru maine la eco, sa primiti cele mai bune vesti !
Tamaryllis, incearca sa te calmezi, sa nu mai iei in seama si sa pui la suflet ce spune unul si altul.Fii optimista si increzatoare ca vei reusi, acum sau mai tarziu! Asta trebuie sa fie gandul care sa existe in orice clipa in mintea ta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Georgia, e vorba de bulele de protectie de la plicul in care pun CD-ul sa-l trimit prin posta...Asta ca sa ajunga CD-ul intreg, nu bucatele. De descarcat nu stiu de unde ca io l-am primit direct pe CD...
Tamy, mie mi-a placut foarte mult ideea in sine, realizarea filmului lasa mult de dorit. Si mie mi-a lasat impresia de spalare de creier dar daca esti selectiva poti sa il vezi pana la capat! Oricum, deviza mea, dupa ce am vazut filmul, este: decat sa vad jumatatea goala a paharului mai bine o vad p-aia plina! Si fonctioneaza, sa sti! E pe incercate-lea...
A, si am mai citit inca o maxima importanta pentru mine, pe aici pe site: decat sa fiu pesimista si sa am dreptate mai bine sa fiu optimista si sa ma mai insel din cand in cand.
Pupici la fetici,
Felix
magdita spune:
Feli, este maxima de la semnatura lui Amely. Mie mi-a placut filmul extraordinar de mult si iti multumesc ca mi l-ai trimis.
Doamne ajuta tuturor
magdita
felix76 spune:
Magdita, ma bucur foarte mult ca ti-a placut! Sa zic asa, mie mi-a deschis ochii si incerc sa aplic ideea insuflata de film.
Tamy, de ce sa ma simt vinovata? Ca nu reusesc deocamdata sa gandesc pozitiv si sa vizualizez ceea ce vreau cu adevarat sa mi se intample? Odata si-odata, voi reusi iar atunci o sa va anunt ca sunt sanatoasa, gravi si am o caruta de bani. Si-o sa va dau si voua finante ca gravi n-am cum sa ajut sa fiti! Sau poate o sa trimit toate gandurile mele bune catre voi si asta va ajuta, dar asta deja o fac!
Va imbratisez pe toate si sa auzim numa vesti bune!
Felix
rocsy2007 spune:
sunt tare curioasa de filmul ala. nu cred ca un film ne poate influenta chiar asa de tare. nu are cum. e parerea mea.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
magdita spune:
Feli, vad ca ai deja 400 mesaje. Poti sa iti folosesti punctele, sa iti adaugi efectul glow la nume. De-abia astept sa ne dai vestea cea mare, si cred ca luna viitoare, dupa gonal f. Am mare, mare incredere ca vei reusi !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
georgia_c spune:
aoleoooo .. din ce ceata m-ai scos felix taica ... traiam cu impresia ca sunt mai proasta decat limba rusa , e o gluma , sa nu se ofenseze vorbitoarele ... ca nu pricepeam neam despre ce e vorba ....
m-ar interesa si pe mine filmuletul ..cand ai matale bule , si chef si timp ... platesc je ...
mei fetelor (Tamy) , nu mai puneti la suflet , tot ce spun fel de fel se "specimene" rare .. pe bune , io cred ca oamenii astia care arunca cu vorbe , ii roade pe undeva pe la ficat invidia ,din te miri ce ... pe bune .. si isi gasesc "bucuria" sa-ti aminteasca ca desi ai vrea , nu-ti merg toate chiar pe roz ... are tata o vorba ... sa nu invidiezi pe nimeni , ca-i iei si greutatile nu numai reusitele ... asa si cu astia de vorbeste gura fara ei ... sunt invidiosi , de cate unii se schimonosesc numai cand aud ceva de bine .... am mai zis io .. sufletele mici.. un flit mic .. asa subtirel , marunt din buze , ca nici nu merita sa va consumati ....
o sa povestesc in alt post , cum ma intreba pe mine toata lumea , cand ma marit ..dar acum am altceva mai important de intrebat
fetele , vreau sa va intreb... poate vreti , sau poate nu ... io am atins ceva panglica la braul maicii domnului ,care se zice , ca este facator de minuni ...daca sunt interesate sa primeasca , va ajut cu mare placere ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Am adaugat putina stralucire! Se vede????!!!!
Georgia, marca adresa pe PM sa-ti trimit si tie CD-ul...
Pup fetele,
Felix
ubirica spune:
felix, si felicitari pentru constiinciozitate !!!
fetele, nici eu nu am vazut filmul,am auzit despre el, as vrea sa -l vad si am certitudinea o stare de spirit pozitiva e esentiala intr-o reusita, asa ca daca acest film reuseste sa-ti castigi increderea in tine si te invata cum sa iti educi subconstientul sa gandesti numai pozitiv,...de ce nu?
georgia_c spune:
si vedi , si vedi .. f frumos strluciti dna ...... parca e altceva
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein