Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 7
felix76 spune:
Ubi, faci pregnylul cand foliculii au crescut la valoare optima. Ce daca e z 16... Tu tre sa ovulezi, indiferent ca e z 16, poate asa ovulezi tu de obicei si nu nimeresti ziua cand tre sa prestezi, iar din lipsa de faza luteala buna, nu tii sarcina. Da nu-ti fa griji, te sustine cu utrogestan....Una din fetele de p-aiaci ovula in z 30 si nu stia, la un ciclu de vreo 40 de zile. A ramas gravi dar din pacate s-a oprit in evolutie...Si uita-te ce scrie Magdita, e de bine chiar daca e mai tarziu!!!
Pup fata sa nu isi mai faca griji!
Magdita, ma bucur ca ti-a placut filmul, acum sti de unde mi se trage mie optimismul si gandirea pozitiva. Cateodata mai scap si eu in butoi dar asta se intampla foarte rar!
Felix
georgia_c spune:
m'neata
ia uite ca se intreba sorela pe unde umblu ... ei ,a m fost la braul maicii domnului ,si vineri am zbughit-o mai repede de la munca ...
in rest nimic nou ... astept sa vad poate s-a prins luna asta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ubirica spune:
Fetele , multumesc mult de incurajari!!!
Felix, ca tot esti jinecologul nostru , care e dimensiunea minima la care trebuie sa ajunga un folicul?
Sunt dezamagita pentru ca la alte ecografii pe care le-am facut pana sa ajung la Tutu, am avut valori mai mari de 18.5, uneori aproape de 30 la foliculi si excludeam problema cu foliculii mici.
Mada, incerc sa ajung si eu pe la 13 la Tutu, mi-ar face placere sa te cunosc!
Pupici la toate fara exceptie !!
mada23 spune:
Ubi.. sunt cu ochelari cu rama neagra si am suvite blonde
Magdita...e probat filmul, functioneaza, pup fetitza dragalasa
Feli...Doamne ajuta, tie si tuturor va doresc la fel, sa fie cu ochisori
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
felix76 spune:
Ubi, un folicul ca sa aibe un ovul viabil este de peste 20 mm dar cei mai buni sunt in jur de 23-24 mm. Poate creste si mai mult dar, din cate stiu eu, cei peste 28 mm obtinuti la un ciclu natural au ovocita batrana. La un ciclu stimulat pot creste si mai mult, peste 30 mm, si sa aibe ovocite bune!
Pup,
Felix
rocsy2007 spune:
ubi nu fi dezamagita organismul rectioaneaza diferit in fiecare luna. iti spun din proprie experienta . si eu am avut o luna in care foliculul a crescut mai greu.
felix si eu astept luna viiotare sa fac inseminare. daca nu cumva scap si luna asta e cu ochisori. felix vreu filmul. plsssss
magdita si eu beau ceai toata ziua la munca asa ca pentru tine fac un ceai. de care preferi?
hai georgia cu sms-ul
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
aoleu mada un pupic si pentru tine ca uitasem
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
ce filmulet ????...sa vaza si ochisorul meu ... pls!!!!!!!!!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Sor,me,o, aparusi? Cum a fost la braul Maicii Domnului?
Sper sa se fi prins! Ia zi-mi, cand incep sa scot majoretili??
PUPICI
Felix
tamaryllis spune:
Buna fetelor!
Eu nu am mai intrat de cateva zile. Sunt cam negativista de cateva zile si nu am vrut sa va creez o stare naspa. Eu luna asta nu am mai facut monitorizare caci nu am avut cand. Nu prea am mari sperante luna asta. Sunt in ziua 22 din 30. Nu am nici un semn de bine.Am inceput sa ma isterizez in fata persoanelor care ma intreaba de copil, care au copii si se "lauda", care imi spun ca doar 2 persoane in casa ce mare dezordine fac? Ce nevoie ai sa gatesti daca sunteti doar voi 2....etc. Cred ca nu mai rezist mult si o sa sar la bataie si sa ma vedeti atunci....