Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 6
rocsy2007 spune:
neatza fetelor!
Sa aveti o saptamana minunata.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
va invit la o
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ubirica spune:
quote:
Originally posted by aaandreea78
Buna fetelor, va scriu din nou, nu am avut timp sa mai scriu s-au intamplat multe evenimente (placute si neplacute) in viata mea.
Le urez celor noi sa mearga cat mai repede la odisee si pentru toata lumea increderea ca vor reusi cat mai curand cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu-si piarda speranta.
Felicitari prospetelor gravidute, la cat mai multe ca doar s-a deschis sezonul..........
Am si eu o rugaminte, Dl Doctor Tutu este luni la cabinet?
Merge cineva?
Chiar daca am intrat doar un pic am increderea ca o sa primesc raspuns si imi cer scuze ca nu am intrat decat sa va intreb despre Dl doctor.
Andreea - mamica de - 04.04.2008 - RADUCU
Multumesc
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Eu in we n-am intrat pe net ca macar atunci sa ma dezlipesc de calculator...
Am vazut ca multe credeti ca voi face FIV, fetele mele, eu fac stimulare cu Gonal F pentru INSEMINARE, n-am ajuns inca asa departe, sa ma gandesc la FIV. Voi folosi Gonal pentru ca nu reactionez bine la clomifen... Deci nu iau anticonceptionale... A, si voi incepe de la ciclul urmator pentru ca acum nu mai pot sa ajung in Bucuresti si am zis sa las organismul sa isi revina un pic dupa cele doua luni de stimulare.
Pen si Stefania, succes la laparo, veti vedea, este o operatie foarte usoara. Sper sa gaseasca totul in ordine la voi in burtica!
Mada, ma bucur ca e putina indragosteala pe acolo! Sa fie cu ochisori iti urez!!!
Ubi, ce-ti mai fac nezdravanii? Sunt marisori???
Machus, ma bucur ca esti bine, ce frumos suna CARNET DE GRAVIDA, si eu vreeeeaaaaaauuuuuu!!!
Georgia, io sunt pisaloaga: ai trimis SMS-ul???
Andreea, bine ai revenit! Sper ca intamplarile mai putin bune sa nu fi lasat urme!
Madgita, Rocsy
Va pupacesc si sa auzim de vesti bune!
Felix
ubirica spune:
Andreea, sigur Tutu e la cabinet luni, am vorbit duminica cu cateva paciente pe care le-a chemat luni la cabinet
quote:
Originally posted by ubiricaquote:
Originally posted by aaandreea78
Buna fetelor, va scriu din nou, nu am avut timp sa mai scriu s-au intamplat multe evenimente (placute si neplacute) in viata mea.
Le urez celor noi sa mearga cat mai repede la odisee si pentru toata lumea increderea ca vor reusi cat mai curand cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu-si piarda speranta.
Felicitari prospetelor gravidute, la cat mai multe ca doar s-a deschis sezonul..........
Am si eu o rugaminte, Dl Doctor Tutu este luni la cabinet?
Merge cineva?
Chiar daca am intrat doar un pic am increderea ca o sa primesc raspuns si imi cer scuze ca nu am intrat decat sa va intreb despre Dl doctor.
Andreea - mamica de - 04.04.2008 - RADUCU
Multumesc
ubirica spune:
Neata fetele!! scuze de mesajul anterior!!
Felix sunt super dezamagita caci vineri Z12 crescuse foliculul la 17.4 fata de Z10 -16.1, insa duminica dimineata in Z14, la ecograful de la spital tot 17.4 era . Crezi ca are sanse sa se sparga la dimensiune asta?
De endometru nu stiu nimic doar ca in ziua 10 era de 7 in rest Tutu nu a mai vrut sa-mi spuna dimensiunea.
M-a chemat marti in Z16 la cabinet, mi-a zis ca vedem pe ecograful de acolo ce se intampla ca pe asta de la spital nu vede prea bine.
Imi pusesem mari sperante in luna asta ca ovulez pe dreptul, caci de stangul Tutu mi-a spus ca e aproape lipit de uter si de aici am dedus ca e defect cu siguranta.
felix76 spune:
Ubi, nu te demoraliza, poate asa creste el in salturi! Stai linistita, gandeste-te ca o sa creasca, fii fetita optimista si o sa fie bine! La 17 mm n-are rost sa se sparga, ovulul nu e matur dar eu zic ca va depasi 20 si vei face pregnyl sa fii sigura ca se sparge!
Pup fata!
Rocsy, buna cafeaua de la tine! Pe la 12, asa, mai vreau o juma de cana! Pup!
Felix
ubirica spune:
Felix, cand sa mai fac pregnyl ca deja marti e ziua 16, iar eu nu am avut numai CM de 28 de zile . In iunie nu pot veni la monitorizari ca plec in concediu chiar in perioada mea fertila si uite asa se amana bb!
mada23 spune:
'Neata
Rocsy...multam de cafea...e buna rau
Ubi..nu fi supi, mai are timp sa creasca, maine vin si eu in jur de 13.00 poate ne intalnim
Pen si Stefania...tinem pumnii
pentru toate dragutzele, o saptamana excelenta!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Neata fetele,
Nu prea inteleg ce se intampla cu pagina de e asa de ingusta. In fine, probabil cineva din greseala a ingustat-o, ca nu cred sa aiba legatura cu reclama aia "simpatica".
Feli, am reusit sa vad ieri documentarul "Secretul" si am avut o revelatie. Multumesc fff mult. Este incredibil ce poate face o gandire pozitiva si ce putere extraordinare exista in mintea noastra. Fetelor, vi-l recomand din toata inima.
Laparoscopiatele de duminica, asteptam vesti, bune sper, de la voi.
Arucs , bafta la FIV-ul care se apropie cu pasi repezi!
Ubi, relaxeaza-te, gandeste pozitiv si va fi bine. Foliculul va creste cu siguranta, iti spun asta din proprie experienta, eu ovuland luna trecuta in z21, in urma stimularii. Pana in z14 Tutu nu mi-a dat nici valori, zicand ca sunt prea mici foliculii mei, vazandu-se doar unul de 12mm. Insa au crescut incet, dar sigur pana in z21, cand am facut IA. Bafta multa !
Rocsy, multumim pentru invitatia la , insa eu beau ceai toata ziua la serviciu, cafea f putina dimineata acasa.
Andreea, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Ce face Radu mamii, creste? Asteptam pozici cu el
Pup toate fetele mele dragi
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze