Colectia de toamna-iarna 2005(196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda la multi ani! Deci asa, cadou de ziua ta un profil nou?

Fetelor, daca vreti un joc haios, care nu-ti mananca decat maxim 5 minute pe zi va recomand cu caldura regatele.com. Eu il joc de vreo 2 luni si e super. Pescuiesc, seman porumb, il vand, cu banii imi iau pantofi, rochii Si cel mi important, nu trebuie sa stai pe el, e de ajuns o comanda pe zi si gata!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Anda draga,
La multi ani ,sa fii sanatoasa ,fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Anda, la multi ani! fara belele!
eu am incercat sa ajung la intalnitrea din ior dar am facut 45 de minute pana la metrou cu plozii asa ca m-am lasat pagubasa. oricum erau deja plini de suc din cap pana-n sosete.
acum... reteta de ghiveci - am de fapt 2. una ultrarapida si buna si pt copii (adik nimic calit/prajit&co), dar nu asa stralucita
si una super yum-yum
sa incep cu rapida:
iei legume de prin frigider (dovlecel, ciuperci, conopida, fasole verde, vanata, cartofi, morcovi, albitura, ardei ... ma rog, ce mai are omu' prin frigider - leguminoasa - de-i prisoseste) le tai cubulete (eu dovlecelul si vanata le curat de coaja, vanata o pun si cu sare sa-si piarda gustul intepacios), le pui intr-o cratita cu capac, pui deasupra putin ulei, un pic de sare si ceva ierburi aromate daca ai, pui capacul, pui la cuptor la 200 de grade vo 40 de minute.
in minutul 37 iei cateva rosii, le tai felii rotunde
scoti cratita din cuptor (inchizi usa repede sa nu se piarda caldura), scoti capacul, intanzi rosiile, bagi inapoi la cuptor fara capac vreo 25 de minute sau pana cand s-au facut rosiile si ... gata

ghiveci
iei o vanata frumoasa, o cureti de coaja, o tai cubulete si o pui cu sare intr-o strecuratoare sa-i iasa gustul naspa.
iti pui un pahar de vin bun si e momentul sa iei o inghititura
acum esti pregatita sa tai 2 cepe solzi (dupa ce le cureti si le speli) si le pui la calit.
in timp ce invarti in cratita cu ceapa (!focul mic!) mai iei o inghititura de vin si te apuci sa cureti 1 morcov-2, un pastarnac, o radacina de patrunjel si o telina micuta (sau un sfert dintr-o telina uriasa).
mai amesteci la ceapa, mai tai rondele din radacinoasele de mai sus.
iei si vreo 2 cartofi, pe care ii cureti si ii tai cubulete.
tot ce-ai produs pana acum pui la calit alaturi de cepele aurii,
mai iei o inghititura de vin
cureti si 2 dovleceii si ii tai cubulete, precum si un ardei mai marisor si mai grasut.
ii adaugi in tigaie si lasi vreo 10 minute, amestecand din cand in cand
pui 2-3 linguri de bulion intr-un castronel, adaugi un pic de apa calduta (tot cteva linguri) si omogenizezi
mai iei o inghititura de vin
bagi bulionul in tigaie, amesteci bine si transferi intr-o cratita de cuptor
unde mai pui:
o mana de mazare, pastai de fasole verde rupte bucati, felii de rosii, 1 legatura de patrunjel si una de marar tocate marunt.
sare, piper, un pic de scortisoara (eventual)
mai pui un pahar de vin rosu, dar de data asta il torni peste tot ghiveciul (nu, draguta, gata cu beutul....)
fara capac! il pui vreo jumatate de ora la cuptor la 180 - 200 de grade
scoti
papi
mai poti sa mai bei vin
va las
noapte buna




c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Anda, la multi ani! fara belele!
eu am incercat sa ajung la intalnitrea din ior dar am facut 45 de minute pana la metrou cu plozii asa ca m-am lasat pagubasa. oricum erau deja plini de suc din cap pana-n sosete.
acum... reteta de ghiveci - am de fapt 2. una ultrarapida si buna si pt copii (adik nimic calit/prajit&co), dar nu asa stralucita
si una super yum-yum
sa incep cu rapida:
iei legume de prin frigider (dovlecel, ciuperci, conopida, fasole verde, vanata, cartofi, morcovi, albitura, ardei ... ma rog, ce mai are omu' prin frigider - leguminoasa - de-i prisoseste) le tai cubulete (eu dovlecelul si vanata le curat de coaja, vanata o pun si cu sare sa-si piarda gustul intepacios), le pui intr-o cratita cu capac, pui deasupra putin ulei, un pic de sare si ceva ierburi aromate daca ai, pui capacul, pui la cuptor la 200 de grade vo 40 de minute.
in minutul 37 iei cateva rosii, le tai felii rotunde
scoti cratita din cuptor (inchizi usa repede sa nu se piarda caldura), scoti capacul, intanzi rosiile, bagi inapoi la cuptor fara capac vreo 25 de minute sau pana cand s-au facut rosiile si ... gata

ghiveci
iei o vanata frumoasa, o cureti de coaja, o tai cubulete si o pui cu sare intr-o strecuratoare sa-i iasa gustul naspa.
iti pui un pahar de vin bun si e momentul sa iei o inghititura
acum esti pregatita sa tai 2 cepe solzi (dupa ce le cureti si le speli) si le pui la calit.
in timp ce invarti in cratita cu ceapa (!focul mic!) mai iei o inghititura de vin si te apuci sa cureti 1 morcov-2, un pastarnac, o radacina de patrunjel si o telina micuta (sau un sfert dintr-o telina uriasa).
mai amesteci la ceapa, mai tai rondele din radacinoasele de mai sus.
iei si vreo 2 cartofi, pe care ii cureti si ii tai cubulete.
tot ce-ai produs pana acum pui la calit alaturi de cepele aurii,
mai iei o inghititura de vin
cureti si 2 dovleceii si ii tai cubulete, precum si un ardei mai marisor si mai grasut.
ii adaugi in tigaie si lasi vreo 10 minute, amestecand din cand in cand
pui 2-3 linguri de bulion intr-un castronel, adaugi un pic de apa calduta (tot cteva linguri) si omogenizezi
mai iei o inghititura de vin
bagi bulionul in tigaie, amesteci bine si transferi intr-o cratita de cuptor
unde mai pui:
o mana de mazare, pastai de fasole verde rupte bucati, felii de rosii, 1 legatura de patrunjel si una de marar tocate marunt.
sare, piper, un pic de scortisoara (eventual)
mai pui un pahar de vin rosu, dar de data asta il torni peste tot ghiveciul (nu, draguta, gata cu beutul....)
fara capac! il pui vreo jumatate de ora la cuptor la 180 - 200 de grade
scoti
papi
mai poti sa mai bei vin
va las
noapte buna




c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor,
va multumesc pentru suportul moral, asa cum spuneti, important este ca sintem bine si am scapat doar cu atit, sigur avem niste ingerasi pazitori pe sus.
Imi cer scuze ca nu pot raspunde celor care mi-au scris, o sa revin in urmatoarele zile cind sper sa ma (mai) linistesc.

Am intrat sa-i urez cuscrei mele un calduros LA MULTI ANI!!! ( pentru ziua de nastere si cea onomastica) cu sanatate, bucurii si surprize placute, sa te bucuri de Nick si el de tine, sa-ti fie viata tihnita si senina de acum inainte si sa fii ocolita de probleme.

Cu imbratisari si pupicuri de la noi,


La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor cu ocazia zilei de nume, sa aveti o zi frumoasa si plina!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel


Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

a fost frumos la intanlire, dar cam scurt cam o ora. Miha , o draguta si o vorbareata, eu am stat putin de vorba cu ea ca trebuia sa fug dupa Bia, dar CristinaMH a vorbit mai mult ca ea are copii descurcareti nu trebuie umblat dupa fundul lor.






Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey, ziceam ca vin si eu cu o veste mare, c-ei drept la spartul tirgului, da' uite ca a aflat lumea ca e ziua Andei. Eu abia acum m-am prins si eu, ca am vazut prin alte parti..
ASa ca sa ne traiesti si sa te bucuri de puiul tau. Esti un pilon aici pe forum si sint sigura ca asa esti si cu prietenii ne-virtuali.


Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Tot io...
Cred ca v-am citit gindurile, ca eu azi am facut lasagna

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!!

LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Corap, super retetele de ghiveci si foarte frumos relatate! Tot cam asa fac si eu; eventual mai pun si carnita ...


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza fetele,
La multi ani tuturor celor cu numele Elena si Constantin!

Eu sunt intr-o stare cam nasoala..cred ca am luat de pe la Andreea virusul...sunt ragusita,tusesc ..ieri mi-am luat liber sa merg la doctor...Andreea a trecut destul de usor..fara febra doar cu mucisori si tuse in schimb eu si maica-mea suntem varza.Sper sa nu purtam virusul tot de la unul la altul ca-i destul de urat.
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris ,dar sper sa recuperez.
Numai bine!


www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput