Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Saru mana....Baneasa Mall scrie pe mine..sa vad cand oi avea timpMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
Chestia cu "nu am timp sa merg la sala" e doooooar o scuza. va zic io din experienta (eu merg de 5 zile, deci timp s-a gasit dak s-a vrut )
roxi, cu decalotarea exista 2 curente de opinie - unu' sa da, unu' sa nu. majoritatea au ales sa da, eu am ales sa nu dak nu e absolut necesar si pana acum n-a fost.
l-am saplat pe andrei pur si simplu si gata. face pisu in jet si bla-bla (ce spuse mihaeluta), infectii urinare n-a facut, eu nu-l decalotez. dar sunt cam singura de pe-aici care a ales sa nu o faca.
so... nu stiu cum se face, nu pot sa-ti dau vreun sfat.
poate ajung si eu la intalnire, daca nu vine gabi acasa devreme, ca de 2 saptamani vine la 2 noaptea si pleaca la 6 dimineata, asa ca pot sa zic ca nu m-am intalnit cu el
ma rog, e absurd sa cred ca azi o sa vina mai devreme, dar...
pupici, fug sa schimb un kk, sa fac o sina, sascot ghiveciul de la cuptor.
hHuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooo pampers
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
![](images/user_woman.png)
Mihaelutat spune:
Corap, intrebare: cum naiba se face ghiveciul la cuptor, de fapt si mai exact cum naiba se face ghiveciul? Banui ca e foarte simplu dar la vastele mele cunostinte culinare e de inteles nestiinta.
Mihaela
joy04 spune:
MIHAELUTAT, ROXI, eu am decis sa-i fac decalotarea dupa ce prietena mea si alte vecine din bloc/cunostinte au ajuns cu puii de 3-5 ani la decalotare de urgenta intrucat s-a strans mizerie care a dat in puroi. cel putin baietelul prietenei mele a fost rau de tot. i-a zis dr ca de naiba a stat cu copilul atat. dar, baiatul era mare si-si facea baie singur - avea 5 ani si cica era rusine sa-l vada ma'sa in putza goala - si nici nu i-a spus ca-l doare, ca s-a umflat. si deoarece am auzit cum a putut urla cand l-a curatat acolo...am zis pas.
DAR, Mihaela, vezi sa nu patesti la fel. plus ca sigur stii, decalotarea este una si circumcizia alta - adica il taie preputul la circumcizie.
la decalotare...oricum se va decalota odata cu inceperea vietii sexuale. practic l-am dezvirginat pe Vlad. pe Alex aproape de tot, dar mi-a zis dr sa nu-l mai trag prea mult ca o facem la 1 an.
la Vlad s-a lipit odata la loc si l-a mai decalotat. acum este iar putin lipit dar dr a zis sa-l las asa ca se poate face si mai incolo si poate uita de durere. ca nu a uitat, nu ma lasa sa-l trag, sa-l spal, cica-l doare. dar nu il mai doare.
la ANDA a venit pediatrul ei si i l-a decalotat la o luna. complet, deci nu ndoar i-a tras putin mai mult.
doar ca eu pe unde am citit, spune ca sa nu se faca cel putin pana la 5-6 luni.
al meu dr a zis 1 an, m-am conformat.
mi-am adus aminte CATUZA parca tu m-ai intrebat de Cristi. s-a rezolvat la dep marketing la el. acum trebuie sa invete adobe ca este la atelier si ei colanteaza masini, se ocupa de disstributia de maculatura publicitara, de ecusoanele si cartelele de intrare in firma....ese ok, i-a ramas acelasi salariu, ii place, program de 9 ore si sambata liber.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Mihaelutat spune:
Joy stiu ca sunt diferite, eu chiar preferam circumcizia nu intru in detalii de ce ca suntem pe un site de copii..... In ceea ce priveste decalotatul total asta am vrut si eu de la pediatra dar a zis sa ma duc la un coleg chirurg de la Gr. Alexandrescu, cred ca si ei ii era frica, barbata-miu s-a jurat ca nu mai merge la spital decat cu febra 40, eu singura nu ma duc, asa ca am lasat-o balta. Eu in ciuda protestelor il spal zilnic, il trag si ii dau cu rivanol, dar nu am reusit complet si e din ce in ce mai greu.
Mihaela
joy04 spune:
ma asezasem la calc sa-i spun Roxanei ca tu, Cora nu i-ai facut lui Andrei decalotare.
te-am vazut saptamana trecuta in Herastrau, mergeati spre iesire cu plozii in carca.
dar eram la nasu in masina, eram cu Alex in brate, Vlad era gramada pe scaun cu mine dormea si daca ma dadeam jos s-ar fi trezit.
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
dordia2000 spune:
Roxi scuze ca nu am vazut cand ai scris...ca iti spuneam. Tocmai am explicat mamicilor de la odisee. Pai...eu ii trag de preput in jos pana imi permite...fara sa il ranesc in caditza...apoi dupa ce il scot...iii trag inca odata pana vad o grimasa pe fata lui. Deci cu sange rece...incet, il trag chiar daca se raneste un pic. Si ii pun Tetraciclina....Dr mi-a zis sa ii pun pe la pranz tetraciclina ca sa inmoaie un pic si se trage mai bine. Eu uit de obicei. Dar i-am desfacut ceva. Imi e frica sa nu ajung la decalotare fortata la 1 an...ca e nasoala. Stefan a facut ca toate ale...l-a usturat...si apoi la fiecare decalotare...ii dadeam cu Kanamicina...si iar urla....si urla cand facea pipi...si e nasol...asa ca acuma intentionez sa incerc sa il decalotez mai bine. Sa vedem ce iese.
Daca vrei vin la tine si iti arat exact ce si cum. Sau poate iti arata dr.
Madutza...super ca ti-ai gasit oglinzile...si lasa-le ca cine stie cand ai nevoie de ele. pe Orlando sa se faca bine repejor.
Eu ma descurc f.bine cuc cei 2 dar am si ajutorul alor mei care il iau pe Stefan de cate ori am nevoie, stau cu copii daca tb sa plec undeva...etc. deci sunt o fericita. Dar majoritatea timpului...stau singurica cu ei, iesim impreuna afara iar Stefan impinge la carut si nu lasa pe nimeni altcineva.
Acuma am terminat de alaptat si jmecheria mica urla sa il iau in brate...ar sta cu tzatza in gura ca la suzeta...dar...l-am lasat sa urle si acuma vad ca s-a potolit si a adormit. Tb sa se dezvete de brate...ca nu voi sta cu el in brate mereu.
De dormit doarme super, adica de pe la 11.00-12.00 la 6.30-7.00 deci...e superok. E chiar mai cumintel decat era Stefan.
Gata ca ma duc sa pap ceva...ca imi e foame.
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Madutza10 spune:
I'm back!
Roxi ,eu nu prea l-am decalotat bine cand era micutz si am avut de tras ,am ajuns de 3 ori cu el la dr ,l-au decalotat acolo si a fost jale mare .Sfatul medicului a fost sa-l decalotez la fiecare baie pina iese caputzul de tot afara ,ca la adulti ,ei zic sa tragi ,,fara mila'' ca-i face bine copilului dar n-am avut inima sa fac asa ,acum e bine dar e lege decalotarea in fiecare seara ,apoi sters cu ceva steril ,fase ,tifon ...Al tau e inca mic si nu prea ai ce decalota dar macarcat merge s-o faci la fiecare baita ,ce zic eu de decalotat fara mila pina iese caputzu' etc tre' s-o faci mai tirziu ,nu acum
Dordia ,chiar esti o fericita cu asa ajutoare ,pe mine m-ar manca cainii cu doi ,abia gasesc o mama sau soacra sa stea cand tre' sa ies seara undeva ,la vreo petrecere ,nunti ,botezuri etc.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Anda, LA MULTI ANI!!!
Bic, da, vreau sa venim in vizita la voi la plaja, poate intr-o zi de vineri ca atunci nu lucrez. Mai vorbim.
Roxi
miri__b spune:
Anda
Eu l-am decalotat pe D la Budimex, imediat dupa Vicde Ilenutza.ce tragedie, ce mai suflam in putza, nici acum nu ma lasa sa-i pun mana, dar ii mai trag pana la jumatate cu forta.a venit pediatra odata si i-a tras aproape de tot.
nu stiu dc v-am povestit ca dupa decalotat tre sa-i tragi in fiec zi sa nu se lipeasca la loc.si a doua zi i-am tras de ea si nu se mai acoperea cu pielea inapoi, si dai si trage de piele, si copilul urla, si putza decalotata, si iar trageam, pana la urma l-am pus intr-un prosop si in fundul gol si l-am dus la Budimex sa-l "imbrace".
so, never decalotat la dr.