Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
mada slava domnului ca ai ajuns cu bine. ce vrei sa cumperi din ikea?
inuta, vroiam sa iti spun ca te imbratisez cu drag sa aveti grija de voi si nu uita ca cineva acolo sus te iubeste .
ce mai face rachel?
adina, nu te supara doamna ca fii-tu nu face la olita, uite ca nici fii-mea nu se indura si nu e un capat de tara. intra mai des pe aici esti foarte funny in exprimare.Succes pe mai departe in ale NBC-ului.
meems, mare realizare cu somnicul. Super!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
ROXI sorrrryyyyyy, nu am vazut cand ai zis de decalotare, dar imi aduc aminte de ? cu sterilizatorul si nu stiu daca ti-am raspuns.
so, cu decalotarea....dr care l-a decalotat pe Vlad mi-a zis ca nu se face mai devreme de 1 an decalotarea completa.
DAR, dupa fiecare baita eu trag un pic de preput in jios si clatesc cu apa. acum. cand erau mici, trageam dupa baita - adica dupa ce-l scoteam din apa - si stergeam cu comprese sterile cu ser fiziologic. si de fiecare data cate un picut picut mai tare trageam. dar nu prea mult. dar cu cat va creste poti trage mai tare daca vrei sa-i face decalotare completa. altfel, trage numai putin, cat sa iasa un picut capu' sa-l clatesti.
cu sterilizatorul este mana cereasca. eu la Vlad nu am avut, dar acum la Alex mi l-a dat nasa pe al ei. avea unul de la primii pasi pt 8 biberoane. cam ron a dat pe al acum vreo 2 ani uite aici: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=703. super bun.
apropo de alaptat, sa stii ca si eu am patit la fel. acum ca numai alaptez, am inceput sa slabesc. bine, numai mananc noaptea, renunt la dulce si cam atat....dar am slabit 4 kg.
problema e ca slabesc si fac vergeturi
in rest....te cred si te inteleg perfect. si eu INCA sunt epuizata psihic. dar...crede-ma ca vor veni si vremuri mai bune. crede-ma.
eu tot nu prea pot face treaba cum trebuie, dar macar acum de cand a plecat de-a busilea si Alex este mai usor. bine, e cam naspa ca deja da sa ridice in picioare si cade.
si alta problema este Vlad care nu-i lasa/da nicio jucarie. pana si jacarelele ce ile-am luat special lui Alex ajung tot la Vlad. si cica-s ale lui. sau cum ar spune el "a ta" pt ca asa zice cand se refera la persoana lui.
vroiam sa mai rapsund cuiva dar am uitat. revin.
PS: de GANDACEL mai stie cineva ceva????
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Mihaelutat spune:
Roxi cu decalotatul eu nu am zis nimic ca eu cred ca am gresit undeva, dar in principiu iti repet ce mi s-a spus mie. Deci fimoza este daca nu face pipi in jet, daca nu face jet continuu si daca nu se vede cat de cat gaurica prin care iese pipi.
So, eu am vrut sa ii fac lui Titi circumcizie in spital nu din motive religioase, suntem ortodocsi get beget, dar mai toate mamele de baieti mi-au spus ca in fibnal au ajuns la decalotare mecanica, la doctor, cu sau fara taietura da r traumatizanta. Intru-cat familia s-a opus cu vehementa iar eu aveam depresi, nu am facut-o.
De cand l-m adus acasa l-am spalat in fiecare seara la puta cu betrisoare de urechi inmuiate in rivnol, am tras rpeputul cat mi-a permis pielea, nu am fortat cu nimic a nu m-a lasat inima. Au fost perioade cand sub piele i se strange mizerie alba, smegma se cheama, aia iese prin apasare. Adica se face ca o galmuta sub piele, o vezi si daca o apesi incet cu betisorul sau mana incepe s aiasa o pasta alba si se si desface pielea sa iasa. Asa am reusit eu sa ii mai desfac [pielicica cadn ii scoteam pasta asta alba. Pana la un an nu a protestat deloc, dupa un an a inceput sa protesteze si de la 2 ani deja vocifereaza. Acum este fesfacuta pielicica cam pe jumatate din diametrul putei, dar nu ma mai lasa sa il ating decat in apa. de jumatate de an nu s-a mai desfacut deloc, deci de asta zic eu ca am gresit. Poate trebuia sa il duc la un doctor sa faca el decalotarea si eu doar sa intretin prin tragere si curatare zilnica sau sa fi avut curajul sa trag mai tare cand era mic si ma lasa. La noi inca e bine ca face cu jet si ii trag de piele cand face pipi si ii eliberez de tot canalul casa nu ramana pipi acolo pana la baie. Unii medici spun ca e bine s ail lasi asa, doar spalat atat cat iti permite piela, altii zic sa il duci sa ii desfaca de tot si gata, sa ai doar grija sa tragi zilnic sau o data la 2 zile sa nu se lipeasca la loc. daca locul se inroseste cea mai buna solutie e spalatul cu rivanol si apoi uns cu Unguent oftalmic cu Kanamicina. daca imi aduc bine aminte Anda l-a decalotata pe Nic la spital. Sper sa nu ma insel. daca da poate sa te mai lamureasca ea ce si cum. Eu daca as mai putea da timpul inapoi as rezolva la medic treaba asta cat e mic si oricum plange din te miri ce si uita. acum la 2 ani jumatate imie mila rau.
Am scris km la o problema la care nu prea m-am priceput, dar am vorbit mai mult din carti decat din experienta.
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
joy, multumesc mult pentru raspuns
gandacica este f ocupata, a urmat un curs, e cu serviciul foarte ocupata..piticii sunt raciti, am vorbit cu ea in weekend.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Asaaaa....plodul doarme si profit de ocazie sa mai forumizez si eu nitel
Noki si Miruna e tot intr-o cura de cartofi prajiti, si varza calita...m-a zapacit fetelor, de o sapt gatesc numai varza calita, a zis Marius ca a mancat la varza cat pt 2 ani. Ieri am facut o lasagna, sa-mi mai spal pacatele
Roxi , curaj si optimism cat cuprinde
Intalneala de la Titan as veni cu mare drag, astept sa vad ce zice soatza din dotare, daca mai avem de plecat pe undeva. Daca nu...apar si eu
Am fost azi pana la Mall sa-mi iau o pereche de pantaloni albi, jeans, ceva, ca nu mai am nimic de imbracat de cand am devenit "biscuite", bineinteles ca n-am gasit nimic, cea mai mica masura, 36, imi e mare. Apropos..a fost careva la BANEASA MALL..merita drumul pana acolo?
Mitza ce-ti mai face posteriorul? Scuze daca ai mai zis, n-am vazut
De maine incepem si noi opreatiunea "dezpemparsarea", m-am blindat cu o tona de chiloti, sa vedem ce-o iesi. Si tot maine ma duc sa inscriu maimutza la gradi..tineti-mi pumnii
Cu vacanta de vara si turul Europei, am dezbatut indelung aseara si ne-am decis, plecam la Paris Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Roxi sper ca ai inteles ceva ca am mii de greseli dar sunt pe fuga ca sa mai corectez.
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Ma calca pe nervi reclama asta la Pampers...stie cineva cum sa fac sa n-o mai vad?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Vecina Mitza, inclinam capul cu respect si va atribuim bine-meritata titulatuta de "experta in ...."
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Am decis sa nu muncasc, deci stau aici pe forum. Madau posteriorul este inca dureros dar deja acceptabil fata de acum 2-3 zile. La Baneasa am fost eu, merita drumul. Eu am fost chiar cand s-a deschis si cateva magazine inca se amenajau, acum cred ca s-au deschis toate asa ca eu zic sa mergi. Sunt firme noi, care nu au mai fost pe la noi, este mare si aerisit si mai tragi si o fuga la vecinul Carrfour deci e ok. Ai vazut ca eu mi-am gasit oglinzile poate iti gasesti si tu stergatorul...... Ca si asa ne-au furat in acceeasi zi.
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Si io vreau s afac lasagne...da' buba e ca bufnitza nu serveste asemenea delicatese. Si ma enerveaza cumplit sa gatesc ca pe vremea bebeluseniei, adica pentru noi separat d epentru ea.
Madaule, dap..Baneasa Mall rulz!Vreau si io sa ma fac biscuite. Nu vrei vreo 10 kile de la mine?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!