Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Andreea baietel sa fie daca asta vrei.Tinem pumnii!
Voua v-a mai crescut burtica ca a mea parac a inceput sa creasca din ce in ce mai tare!
Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
clau_geo spune:
eu am inteles de la dr mea ca incep luna 6 in saptama 23 implinita si o inchei in saptamana 27 implinita.
cat despre anestezie epidurala, e adevarat ca depinde de anestezist cum prinde dar eu tot sper sa fie bine.
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
dyanira spune:
Andreea sa vedem dca am inteles bine: adica cand implinesc 27 de saptamani atunci am 6 luni fix si intru apoi in luna a 7-a?
Diana
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Andreea sa vedem dca am inteles bine: adica cand implinesc 27 de saptamani atunci am 6 luni fix si intru apoi in luna a 7-a?
Diana
da Diana...asa este...cand ai 27 de sapt implinite deja este gata luna a 6 a....uite un link cu descrierea pe sapt. in care iti arata in dreapta la desen in ce luna esti in sapt. care te intereseaza
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze
kllemi spune:
Dar a-ti zumzait ceva de azi dimineata, greseala mea ca m-am trezit un pic mai tirziu, am avut ceva de citit, parca nu mai conteneam.
NUSHU cred ca tu spuneai ceva de ELEVIT ai cumva impresia ca te ingrasa???ca si eu am aceeasi impresie, cat ti-a recomanadat dr sa le ei? mie toata sarcina.
DYANIRA incearac sa nu te mai stresezi in legatura cu nasterea, pt. ca nu la toata lumea se manifesta la fel, te stresezi prea devreme pt. asta si nu iti face bine, eu cred ca toate suntem stresate in ce priveste nasterea
18+
dyanira spune:
Sunt deja MEMBRU JUNIOR!!!
Plec spre serviciu cu groaza ca aici e f cald.Cand ajung intru din nou sa vad ce mai faceti.
Daca se incalzeste asa tare cred ca o sa renunt sa mai merg la sc cu toate ca vroiam sa inchei anul scolar nu mai sunt decat 4 saptamani.
Diana
ilia_99 spune:
salutare, fetelor. ma bucur sa vad ca toate sunteti bine.
ancaaa, iti tin pumnii si-ti urez rabdare si putere. eu sunt convinsa ca o sa fie bine si carla o sa stea in burtica macar pina la 36 de saptamini. sfat: echo ar trebui sa fie facuta mai des la tine, pt a vedea daca nu apare un retard de crestere din cauza contractiilor. vezi cazul sinzianei. in rest, rabdare pt tine si gindire pozitiva, fff importanta, crede-ma!
sinziana, andreea, a_rose
diana si cum vrei sa iasa bb de acolo?
16+
Piersicutza spune:
Pentru ca vorbiti de Elevit, imi permit si eu sa-mi spun parerea. Si mie mi-a dat medicul sa iau toata sarcina. Eu cred ca daca nu luam noi vitamine pentru bebele din burtica, atunci el isi ia din organismul nostru ce are nevoie si ramanem noi fara. Parerea mea e ca nu Elevitul in sine ingrasa, ci mancarea ce o mancam. Eu am observat ca daca iau de dimineata o pastila intreaga imi e mai foame decat daca impart pastila in doua si iau jumatate dimineata si jumatate la pranz. Seara nu e bine sa se ia vitamine caci dau agitatie si nu putem adormi usor.
toate burticile
18+
Piersicutza
andreea_and spune:
Musette mie Iosup mi-a zis grad maturare 2 in saptamana 20+, de-aia ma mir ca acum in sapt 22 doctorita asta mi-a zis grad 0. Si la eco din trim 1 tot grad 2 mi-a zis, alt doctor. Weird..Placenta e posterioara, col 40mm.
a rose, sanziana, andy galro bafta la eco!
maria, boo, codruta .
Eva , ce draguta esti tu sa te interesezi de mine. Si eu iti duc dorul cand nu intri pe aici. Ce mai face burtica, hai ca o las sa ia avans, a mea parca a mai stagnat.
Diana asa cum au spus si fetele care deja au trecut prin asta, fiecare nastere e diferita, nu te mai stresa ca face rau la bebe. Si oricum din ce am auzit, majoritatea femeilor uita prin ce-au trecut dupa ce isi tin bebelusul in brate si vin cu el acasa.
Alina ma bucur ca Alexa e mai bine, draga de ea deja zburda, frumoasa.
Laureta felicitari pentru fetita dezinvolta.
Imi contemplam de dimineata burtica si vad ca deja buricul a inceput sa iasa in afara, nu mai e decat foarte putin infundat. La voi tot asa? Si desi ma dau cu crema la greu (Mustela) mi-au aparut vergeturi pe solduri ..sper sa nu apara si pe burta.
22+ cu Alexandra Mina
Poze
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Piersicutza
Pentru ca vorbiti de Elevit, imi permit si eu sa-mi spun parerea. Si mie mi-a dat medicul sa iau toata sarcina. Eu cred ca daca nu luam noi vitamine pentru bebele din burtica, atunci el isi ia din organismul nostru ce are nevoie si ramanem noi fara. Parerea mea e ca nu Elevitul in sine ingrasa, ci mancarea ce o mancam. Eu am observat ca daca iau de dimineata o pastila intreaga imi e mai foame decat daca impart pastila in doua si iau jumatate dimineata si jumatate la pranz. Seara nu e bine sa se ia vitamine caci dau agitatie si nu putem adormi usor.
toate burticile
18+
Piersicutza
E lucru stiut ca vitaminele, ca si alte medicamente dau pofta de mancare mai mare decat daca nu le-ai lua. Asta e si explicatia pentru ingrasat. Rontzai mai mult de-a lungul zilei. Eu una oricum am o pofta de mancare mult mai mare decat de obicei si fara sa iau vitamine. Asa ca bebe are destula mancare in plus din care sa isi ia vitaminele si nu din corpul meu.
andreea_and pe burta nici mie nu mi-au aparut in mod misterios. Dar in rest au aparaut in tot felul de alte locuri... spre exemplu pe interiorul genunchilor, pe mijlocul pulpei am vreo 2, catev pe muschii aia mai vizibili de la popnetz, si o tona pe sani... si nu inteleg de ce, ca doar burta si sanii au crescut.
dyanira pai asa sa faci! acum or sa vina la greu concediile medicale!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
17+