Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Am intrat si eu fetelor dupa o absenta de o saptamana.
Nu am citit inca din urma dar vreau sa o fac.
Eu am fost sapt asta tot pe la spital... a nascut nasa mea marti 13 mai o fetita.Am ramas cu traume dupa vizitele de la maternitate.Am vazut acolo atata suferinta si femei care aveau dureri atat de mari incat va spun clar:EU NU MAI VREAU SA NASC!!!!Vreau sa il tin pe BB in burtica cat mai mult.Sa nu radeti de mine dar sunt traumatizata de nastere...In fiecare noapte am avut cosmaruri si ma trezesc din somn lac de apa.Poate ca o sa credeti ca sunt lasa dar e groaznic sa vezi atat durere pe viu si maiales sa vezi pe cineva drag cum sufera atat de mult cum am vazut-o eu pe nasa mea...
Scuze daca v-am indispus dar am simtit nevoia sa impartasesc cuiva tot ce simt.
Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
clau_geo spune:
Diana nu cred ca are rost sa te stresezi asa rau ca nu iti face bine, cred ca ar fi bine sa discuti si cu dr ta sa iti faca anestezie peridurala ca sa nu ai dureri daca vei naste natural si sa mai stai de vorba si cu alte mamici care au nascut in acest fel ca sunt sigura ca te vor linisti. si stai linistita ca sigur va fi bine.
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
dyanira spune:
Sa stiti ca si nasei mele i s-a facut anestezie epidurala dar nu a prins deloc ....ghinion poate ca era 13 de aia i s-a intamplat asta.Ba acum la 2 zile dupa nastere mai are si niste dureri groaznice de coloana acolo unde i-au facut anestezia....
Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
laureta spune:
Fetelor multumesc mult pentru sfaturi.
Nu sunt constipata nici nu am suferit pina acum. Eu tot zic ca este rinichiul ca am o hidronefroza mica pe acolo. No spa am acasa asa ca stau deocamdata asa.
dyanira, sa traiasca bebelina . In legatura cu nasterea majoritatea femeilor zic ca nu mai nasc si tot acolo ajung :).
Gandeste ca orice femeie e diferita tu poate ai sa nasti foarte usor nu poti sa sti
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
dyanira spune:
Eu probabil ca din cauza tensiuni mele mari voi naste prin cezariana dar....dragele m-am ingrozit si ce dureri au femeile dupa operatia cezariana...e groaznic si asa .
Inca nu am discutat cu medicul despre nastere dar sapt viitoare cand am programare o sa discut mai in amanunt toate detaliile.
Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
alexa si mami spune:
'neata gagici!
toate, azi suntem mai bine, sper sa nu vb aiurea. a mincat putin, bea ceai si... alearga ca o nebunica. deci e bine.
sanziana sa ne aduci vesti bune!
laureta, felicitari pt bblina fotbalista! si de la mine o nota buna pt polizu
andreea_and sa treaca supararea dupa incidentul de ieri. ce de nebuni circula pe strazile noastre . si bblina suparici.
a_rose si pt tine. sa ne aduci filmul de oscar. sa aveti drum bun!
maria2004, tu cu cine ai nascut-o pe maria? multa sanatate!
clau, asa sper si eu, sa avem numai vesti bune. i-am trimis un sms mai devreme ancai, astept sa vedem ce zice.
andreea, multa bafta si tie la eco roz sau bleu?
boo, de acord cu tine
eva, hai sa nu facem o tragedie, asa cum spunea laureta "ne bucuram" ca anca e la spital, e pe miini bune, ca la cluj sunt profesionisti.
diana, stai linistita, fiecare nastere e diferita. nu are rost sa te stresezi de acum, las-o pe mai tirziu. sa treaca frica.
hai ca m-am intins cit o zi de post , sa aveti o zi minunata plina de vesti bune!
tot
alexa simami
dyanira spune:
Am schimbat si semnatura : am implinit 24 de sapatamani deci am intrat in a a25-a.Cine stie sa imi spuna cand am 6 luni implinite la cate saptamani?Ca m-am incurcat deja in numaratoare...
Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
andy_galro spune:
mami de alexa...cred ca lasam pe DD sa decida pentru noi...ne rugam doar sa fie bine( eu am asa un feeling ca e baietel....acum sa vedem daca se adevereste vorba ca ce simte mama aia este)...pupici pentru tine si alexa!!!!
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze
andy_galro spune:
diana pana in saptamana 27 esti tot in luna a 6 a...iar din sapt.28 intri in luna a 7 a
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze