Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by a-rose
dragele mele !!! nu am putut sa va multumesc mai rpd, sefa mea si-a baut cafeaua la mine la birou...
va mult piersicutza, onutzu, boo, musettepink, codrutza, clau_geo, alinishca si pe toate mamicile din zona...sunteti de mare ajutor si nadejde, niste dragutze !
clau, pentru tine special laptic mult si bun si proaspat si cafeluta avem si fara cofeina, cum preferi!
yumm, ce buna e cafeluta cu laptic dulce.
alinushca, eu ma tem mai mult acum pentru ca stiu ca ecografia 4D iti arata in detaliu starea copilului, eventuale malformatii...Doamne fereste! oricum, voi afla mai multe decat de la medicul meu din deva care, practic, nu zice nimic. cateodata ma intreb daca nu zice ca sa nu ma ingrijoreze sau chiar nu este nimic de zis. Ana imparte uterul si cu 2 fibroame care cresc si ele, asa ca este posibil ca ea sa fie mai micutza. vin eu cu detalii maine.
ma ingrijorez si pentru anca, cred ca eu sunt genul de om care trebuie sa aiba o grija, altfel nu se simte bine.
andy_galro, sanziana, le trimit pe preferatele mele
bafta multa la eco
va pupa
rose
22+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
musettepink spune:
quote:
Originally posted by Boo
A-rose eu iti spun parerea mea despre 4D. Daca adevarul e altul va rog mult sa ma contraziceti. Eu cred ca si 3D si 4D sunt facute mai mult pentru noi. Toate masuratorile, sau majoritatea se fac in 2D. Cel putin eu asa am vazut de fiecare data. Si daca tu te-ai programat la 4D el tot in 2D iti va masura copilul pe toate partile si va trece doar putin in 4D ca sa iti arate tie sau sa faca o poza mai buna.
Nu stiu, asta e parerea mea, poate gresesc. Muuh sigur stie mai bine si poate ne lamureste ea.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Asa este cum zici tu! 4 d este spectaculoasa pt noi mamicile ca sa-l vedem pe bebe bine!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
a-rose spune:
quote:
Originally posted by Boo
A-rose eu iti spun parerea mea despre 4D. Daca adevarul e altul va rog mult sa ma contraziceti. Eu cred ca si 3D si 4D sunt facute mai mult pentru noi. Toate masuratorile, sau majoritatea se fac in 2D. Cel putin eu asa am vazut de fiecare data. Si daca tu te-ai programat la 4D el tot in 2D iti va masura copilul pe toate partile si va trece doar putin in 4D ca sa iti arate tie sau sa faca o poza mai buna.
Nu stiu, asta e parerea mea, poate gresesc. Muuh sigur stie mai bine si poate ne lamureste ea.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
adevarul este, boo, ca nu stiu mai nimik de tipul asta de eco, dar urmand spiritul de turma si poate si din teama ca nu am facut TT-ul, am zis sa fac ceva in plus, si o cheltuiala in plus, desigur, pentru a mai alunga sentimentul de vina. medicul de aici s-a burzulit cand i-am zis de triplu test si nu m-a trimis sa-l fac. insa am deasupra mea la bloc o fetita nou nascuta care a trecut intr-o luna de zile prin vreo 3 diagnostice ciudate, SD, hipotiroidism si acum hernie. m-a cam ingrjorat putin...
rose
EvaF spune:
Buna dimineata, dragelor!
Ce trist poate fi! Ma obisnuisem ca la ora aceasta la care intru eu sa vad postarile Ancai, asa de tare ma obisnuisem, abia asteptam sa zica ceva! Asa trist e cand una din fete nu mai intra la ora obisnuita, mai ales in cazul fetelor care si-au creat o oarecare rutina, intra la anumite ore! Unele fete intra sporadic, dar Anca era mereu prezenta cu un zambet si o vorba buna! Offf! Ce egoism! Stiu ca aveti dreptatet ca ii e mai bine in spital, dar eu vreau sa vina mai repede acasa si printre noi!!
Ne gandim la tine, Ancaaaaaaa!!!
Citesc din urma si revin, am intrat repede sa vad ce face Andreea_and, mereu caut repede repede ceva vesti de la ea, ca stiu ca si ea a avut ceva probleme. Ce m-am bucurat ca ai intrat si ca totul e bine, Andreea!
Pup fetele si revin dupa ce am citit tot!!!
23+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
alinushca spune:
Boo eu stiu totusi ca in saptamanile mai mari 3D este relvant nu pentru masuratori ci pentru vizualizarea efectiva a organelor. Poate ma insel. Felicitari pentru semnaturica si tie si lui andy
Musette ai zis ca 4D e spectaculoasa. mie mi se pare oribila. ca imagine efectiv. daca incepi sa iti imaginez ca aproximativ asa arata bebe si alte alea.... e ok, dar mie tot bleachs mi se pare
Avem un bebe foarte activ in dimineata asta. Cred ca ii place laptele pe care i l-am dat (grassss). S-a mutat pe centrul burtii si e tare jucaus!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
17+
musettepink spune:
Alinush la 4d mie imi place ca-i vad f bine fata lui bebe.Mai ales daca dr are chef si rabdare sa o aranjeze.Cred ca si bebe trebuie sa fie mai maricel,ca si eu imi aduc aminte ca daca e bebe mai micut nu prea se vede frumos.Ai sa vezi la urmatoarea eco morfofetala ca fata lui bebe i se va vedea f bine,repet daca dr are chef sa stea sa-l prinda si sa o bibileasca.Eu oricum cand e in 2d nu intelg mare lucru asa ca atunci cand in vad fata in 4d ....mi se pare chiar spectaculos!
23+LUCA
POZE
laureta spune:
Buna fetelor. Azi o durere in dreapta da continua si nu cred ca este de la bebe. O fii de la rinichii. Eva tu ai dureri din spate in fata?
Maria eu am luat 3 sticlute de Stodal si tusea pinaa la urma si a facut de cap cat a vrut ea. Incearca ceai din cojii de ceapa.
La Polizu nasc cu dr Sai Claudia e o doctorita tinerica dar are experienta. Am fost foarte multumita la prima nastere de ea. Am ajuns la ea la 32 de sapt dupa ce am fugit de Niculescu de la Giulesti.
a-rose andy_galro , bafta la echo
A-rose si eu zic ca Boo , tot cea 2D arata masuratorile.4D e doar artistica
musette eu personal am incercat mai multe marci si tot la Pampers m am intors.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
musettepink spune:
Laureta durerea e jos?nu poate fi de la ligamente?sau de la constipatie eu mai patesc asa,imi da niste junghiuri in parti.Ia un no-spa ca rau nu are ce sa faca.
23+LUCA
POZE
andy_galro spune:
eva ai dreptate....si eu ma obisnuisem cu ea...dar trebuie sa ne gandim la binele ei
lauretadurerea poate fi si de la constipatie
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze
clau_geo spune:
Laureta daca doare in zona apendicelui poate fi de la colon (constipatie sau doar iritat) sau de la ligamente. Si eu patesc la fel, insa daca stau intinsa si iau nospa trece.
Incearca si tu.
22+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita