Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
kllemi spune:
mai fetelor spuneti-mi si mie, pt mare la plaja, ce ar trebui sa port costum intreg sau pot si doua piese, cum este mai bine????
Si mai am o problema, dati-mi si mie un nume de crema care face minuni impotriva vergeturilor, ca eu am incercat o gramada si parca degeaba......va roooooog
18+
alinushca spune:
Vesti bune!!
"Dragutelor, bebe Antonia s-a hotarat ca trebuie sa mai stea putin in burtica, asa ca mami si dr. nu au ce sa-i faca printesei . Irda are iarasi perfuzii pana cand va vrea domnisoara sa se nasca."
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
17+
clau_geo spune:
Nushu super vesti sa dea bunul Dumnezeu sa le fie bine .
vroiam sa va zic ca am vorbit telefonic cu dr mea , trebuia sa raportez starea in care ma aflu dupa controlul de marti si mi-a zis sa intrerup nospa si scobutilul sa nu le mai iau decat la nevoie si a mai zis ca spera ca dupa 3d sa oprim si utrogestanul. Asta inseamna ca e de bine, nu? si vad ca si e foarte activ azi si mai mult il simt in zona imediat de sub buric , sper ca s-a mai ridicat placenta.
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
bitza2008 spune:
Salutare burtici!!
A_rose sanziana andy_galro bafta la eco!
Piolica, cum a fost???Sunt tare curioasa!Abia astept sa ne povestesti!!
Plec si eu la dr de familie sa vad ce zice si el de analizele ,mele!
Pupici tuturor!
Aici s-a stricat vremea, ploua si e urat-tipic olandez!
24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
clau_geo spune:
Diana felicitari pt junior, la mai mult
Andreea and, si mie mi-au aparut sau mai bine zis s-au accentuat vergeturile pe care le aveam, pe mijloc(la spate), fund si un pic pe coape, insa pe burtica vad ca nu sunt si sper sa nici nu apara.
Cat despre Elevit, mie mi l-a recomandat pana nasc si in perioada de alaptare. Poate sa ma ingrase dar nu-l las, ca eu am si asa probleme cu calciu si magneziu si nu vreau ca sa sufere in vreun fel ca nu are tot ce-i este necesar in dezvoltare. Daca ma ingras o sa slabesc dupa, asta este compromisul pt mine
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
ilia_99 spune:
vad ca vb de Elevit. nici eu nu iau, mie nu mi-a recomandat dr nici acum, nici la sarcina anterioara, asa ca..pas. si nici suplimentele pt lactatie n-o sa le iau. din experienta mea, complexele de vitamine n-au facut decit sa ma ingrase si gravida si negravida.
klemi eu mi-am luat costum intreg, dar am si din 2 piese. o sa le port pe amindoua, cum imi vine.
16+
andy_galro spune:
kllemi eu stiu ca cea mai buna crema contra vergeturilor este cea de la Mustella ...este un pic mai scumpa decat celelalte dar cred si per si eu sa aiba rezultate mai bune.
alinushca ne aduci vesti bune!!! Super!!!
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze
Muuh spune:
Asa cum va spunea si Boo masuratorile ecografice se fac in 2D. Cine nu stie sa masoare in 2D nu stie ecografie. 3D- da o imagine de ansamblu, cu reconstituirea diferitelor parti ale corpului iar 4D este 3D in timp real. Singurul lucru adevarat este ca aparatele de ultima generatie, care implicit au si 3-4D ofera o imagine mai buna. Daca insa nu stii ecografie poti sa ai si aparatul aparatelor ca tot nu stii la ce sa te uiti cu el. In plus toti medicii cu competenta in ecografie se presupune ca inainte de a-si lua competenta au facut 5000 de ecografii asistati de altcineva si sincer nu stiu eu cine ii lasa sa lucreze doar pe aparate din astea noi noute deci ar trebui sa vada foarte bine totul in 2D. De altfel daca sunteti atente cei mai buni dintre doctori sunt concentrati pe imaginile 2D iar apoi cand comuta pe 3-4D se relaxeaza si isi incep "prezentarea de marketing" aratand si conversand cu parintii.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
EvaF spune:
Mai, mai, cate fete si-au schimbat semnatura! pentru toate si la mai multe!!!
Eu nu stiu daca eco 4D sunt neaparat pentru spectacol. E adevarat ca este mai spectaculos sa ai fotografii si filmulete 4D si sa iti dai cu parerea cu cine seamana bebe, dar exista, totusi, situatii mult mai vizibile la 3D/4D: buza de iepure, orbite asimetrice, os nazal si aspect general al fetei, adica anumite semnalmente pentru unele probleme. Ele se vad si la 2D, doar ca sunt mai clare la 3D/4D. 4D, fiind in timp real, e adevarat ca e mai fitza, e practic aceeasi idee cu 3D doar ca e "live". Hihi! Dar pentru masuratori standard e perfect adevarat ca 4D e absolut inutil, 2D e de ajuns.
a_rose
Eu nu ma dau, inca cu nicio crema, dragelor, si vad ca nu tu urma de vergetura. Si am crescut in burta si bazin, dar...ma evita deocamdata. Sper sa nici nu apara.
Laureta, felicitari pentru bebelina ta grasuna si miscareata. Chiar avem de la doctor indicatii similare. Iar eu o sa o ascult, nu mai iau nici Elevit, nici Fier, am cumparat MagneB6, dar vad eu cand incep sa iau. Dureri nu am decat de bazin, simt cum parca osele bazinului mi se desfac in doua, efectiv. Mai ales cand merg mai mult. Dar am si eu ca tine hidronefroza grad 1 dreapta, insa bag de seama ca nu se manifesta nicicum. Nici nu stiam ca am daca nu o descopereau la echo acum cateva saptamani.
Dyanira, felicitari!!!
Eu nu ma mai gandesc la dureri, travaliu, epiziotomii, etc. Ma luase si pe mine frica, dar ma gandesc ca o sa iasa Luca asa ca un fulg de nea, delicat, ca nu o sa ma doara nimic. Daca ma doare...asta e...bine ca am dantura buna!!! Cheer up!!!
Andy_galro, iti doresc un baietel frumos si sanatos!!!Dar te consider f inteleapta in ce ai spus, adevarata mamica, important e sa fie sanatos!!!
Andreea_and, merci ca ma lasi sa iau avans! Vedem noi cine castiga competitia "Burtica de Aur!". Si mie a inceput sa imi iasa buricul, sotul meu ma tachineaza, nu pot spune cum
Clau, felicitari pentru vestile bune! In curand, iesi cu jumatatea ta la plimbarici in parc, vine si caldura!!!
Bitza, tinem pumnii, sa ne aduci vesti bune!
Alina, ai perfecta dreptate sa nu dramatizam in privinta Ancai, nu va luati dupa mine si tristetea mea de mai devreme. Gandeam cu voce tare. Anca e sigur bine acum, la spital. Sa speram ca da un semn azi, daca nu ii trimit SMS diseara, cand s-o mai linisti acolo.
Piolica, cum a fost la Kylie?
23+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
andy_galro spune:
Dragele mele va multumesc tuturor pentru galerie. Acum va las....ma duc sa ma pregatesc ca doar la ora 16 am intalnire cu bebe al meu . Nu stiu cand ajung sa va dau vestile pentru ca dupa aceea mergem si la un concert Chris Norman aici la noi in oras. Daca nu ajung prea tarziu....intru si va scriu ce si cum....daca nu atunci doar maine dimineata...oricum eu sunt optimista si sunt convinsa ca totul este bine. Pupici multi tuturor!!!
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze