Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Bravo Eva pt lipsa vergeturilor, nici sa nu ai parte de ele ca nu mai dispar cu nimic fi-rar sa fie.

Pupici si sa dea Bunul Dumnezeu sa imi revin in totalitate si sa mai ies si eu din casa. De abia astept pe 23 eco 3d ca sa afam ca bb e bine si poate si sexul intr-un final

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Danucuuuuuuuuuuuuuu, unde esti de vreo saptamana incoace?

Moni, esti plecata pe undeva?

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mult succes ANDY sper sa ai o intalnire super frumoasa, numai sa imi spui si mie de unde iau crema asta
Sper sa nu fie vreo problema daca port costum de baie din doua piese, ca ala intreg nu-l suport(ma refer pt. burtica)

18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kllemi

mult succes ANDY sper sa ai o intalnire super frumoasa, numai sa imi spui si mie de unde iau crema asta

Mustela o gasesti la farmacie, toate farmaciile mai mari o au expusa.
Vezi ca firma are si un site, da si tu un search pe Google, sa le vezi produsele. Au o gama speciala pentru sarcina, aparent firma e nr1 in lume pe produse cosmetice in sarcina. Eu, una, nu le-am incercat deloc.
M-am bagat ca musca in lapte?

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

klemi, nu e nicio pb cu costumul din 2 piese pt burtica. trebuie doar sa te simti tu bine. vezi ce zicea Eva de buric, de ex, care si la mine a iesit putin deja.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Burtici,pana acum m-am jucat cu bebeul colocatar (nepotul), abia astept sa vina si mikul meu , sa gangureasca si el asa, sa ne jucam, sa tipam la jucarii
Pentru cele interesate, am vazut ieri o ofeta la Mustela, 2 creme impotriva vergeturilor la circa 1 mil, de obicei este in jur de 700 mii un tub

Mergi la inceput

Mesaj de la Anca:
"Sunt in spital dar e mai bine. Colul are 40mm si e inchis. Astept sa inceapa tratamentul. Pup toate fetele si astept sa revin!"
A vb si cu Alina

Draga de ea, e bineeeeeeeeeeeeee!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

CD da-mi si mie un pm cu locatia unde ai gasit oferta, te rog.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo eva, asa e, am vb si eu cu anca. v-am zis ca e ok, v-am zis ca e pe miini bune

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

merci mult EVA am sa caut ideea este sa fie si buna.....ca am mai incercatsi altele si....
ILIA chiar asa o sa fac( adica doua piese) ma-ti mai linistit, daca nu este nici o problema atunci este super bine
Acum eu am sa va las trebuie sa plec la serv

toate burticile

18+

Mergi la inceput