Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
tzitziri spune:
Buna burtici,
nu am mai scris demult..si de cand cu pataniile Ancai m-a luat asa un sentiment aiurea si nu am mai avut nici o tragere de inima...
Anca
ma bucur mult ca incepe sa fie mai bine si chiar daca suna urat si eu ma bucur ca ai ajuns la spital ca sa te ajute doctorii sa treci cu bine si de perioada asta.....si o sa vezi ca asa o sa ajungi cat mai aproape de termen si o sa fie bine totul si cu tine si cu Carla
Noi am fost ieri la eco.Suntem bine in grafic (mereu iesim cu 3-4 zile mai maricei)...avem 340 de grame si doctorita a zis asa privind lung la ecran...."se anunta a fi marisor"...singura chestie mai cu semne de inrebare e vezica mica....dar banuiala e ca facuse pishu recent (ca si mine dealtfel, ceea ce nu prea a ajutat in masurarea colului, dar data viitoare o sa stiu) si de aia vezica fiind goala era mai greu de vizionat.Oricum pe eco anterioare scria vezica urinara vizibila sau cam asa ceva , deci cred ca asta era explicatia.In rest colul a ajuns de la 27 mm la vreo 32mm .Si dr a zis ca se poate sa fie si putin mai lung, dar din cauza ca de-abia golisem vezica sa nu se vada asa bine...Oricum totul e bine ...Si peste 2 sapt facem morfofetala...Bebe ieri facea yoga si statea cand cu piciorusele la urechi, cand le incolacea pe burta, cand le intindea..dar de aratat iar ce e intre picioruse nu vrut....asa ca mai asteptam putin ,desi data trecuta parea baietel.
Apropo de magazine cu haine de gravidute.Am fost azi la magazinul Victoria si la etajul 5 e un magazin deschis recent (asa mi s-a zis) -Serena.Mi-am luat un sarafan de blugi si doua bluzite.Ma saturasem de probat asa ca doar atat deocamdata.Mie mi s-au paruti dragute hainele.Erau multe cu pantalon si bluza din aceea ajustabila si erau haioase. Eu totusi la kilele mele aveam probleme si inainte cu gasitul masurii, asa ca problema se mentine.Dar am reusit sa gasesc lucruri care chiar sa imi placa.
Am schimbat si noi semnatura...si prefixul![]()
Cam atat....ca ma intind cam mult.Sa aveti toate un weekend cu soare si bebei miscareti 
20+
dyanira spune:
Buna dragele mele!
Acum m-am intors de la un concurs de fizica unde am participat cu elevii mei si acum ma pregatesc sa ma apuc de treaba prin casa adica de gatit ca de restu se ocupa tati curatenie, spalat ca sa nu fac eu prea mare efort.Idei de gatit pe azi?
Andreea felicitari pentru BB boy frumos si sanatos!!!se pare ca vom fi amandoua mamici de BB Andrei
.La ce nume te-ai mai gandit?
Andy.pma bucur ca ai primit numai vesti bune la medic in Timisoara.Ai fost tot la dr. Cioata?Ma gandeam sa intru in concediu medical macar o saptamana sa ma mai odihnesc.Tu cum te-ai gandit mergi pana la sf anului scolar?Stiu deja elevii tai ca esti garvidutza?
Irinaeu cand am fost data trecuta la 21 sapt m-a urcat pe masa pentru control dar doar din cauza ca la eco a vazut ca BB sta cam jos si sa verifice colul.Iar cu umflatul picioarelor ce pot sa iti spun eu sunt campioana am picioare umflate d ela 19 sapt.acum am unele zile cand nu mai gasesc cu ce sa ma incalt.
E un weekend frmos sper sa va simtiti bine si sa puteti merge la plimbare, iarba verde , gratare etc...
Diana
24+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
andy.p spune:
Hey Dyada la el am fost,a fost tare dragut si mi-a spus ca nu mai trebuie sa vin,asa ca gat cu Timisoara.o saptamana de concediu medical cred ca imi iau si eu pe la sf lu mai,ca nu prea mai dau randament la scoala.Apoi ultimele 2 sapt sunt asa de pregatire de vacanta![]()
Nu m-au intrebat inca nimic,decat cei de la gradi,dar banuiesc ca stiu ca se vede destul de tare si indiferent cu ce ma imbrac.Dar ai tai?Ce zic?
21+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Noi in seara asta o sa mancam italieneste, adica fac niste penne rigate, (nu mai pot de pofta)!!! Iar maine trantesc o ciorbita de curcan, neaos romaneasca, cu op fripturica ceva... numai diminutive, par ca au mai putine calorii, nu?20+
Vlad
Bebe mic
vreau si eu reteta de penne rigate , te rog, ca mi-ai facut pofta
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by 300
Buna tuturor, stiu ca inca nu ma puteti citi in timp real. Vad ca ati mai scris cateva capuitole de cand nu v-am mai vizitat. Din pacate a fost cam mult de lucru saptamana asta la mine. Trebuie in primul rand sa citesc cam tot ce ati scris, si ince nu am terminat.
Vreau sa va intreb si eu cam la ce interval il simtiti voi pe bebe, al meu mi se pare cam lenes, pana sambata am avut senzatia ca il simt constant, si de cateva ori pe zi, cam incepand cu 4 luni. Dar de-atunci e foarte lenes, am deja dubii, ce simteam eu nu era nicidecum bebelusul meu :( Incep sa ma ingrijorez. Noi am intrat azi in 19 saptamani.
Cum v-ati dat voi seama ca e bebe?
Va imbratisez cu drag.
18+
bine ai revenit 300
,la mine l-am simtit pe
la 18 s si 1 z si a fost ca un pumn sau sut in burtica, destul de puternic ca sa nu-l confund cu gaze sau altceva. Sper sa reusesti sa-l deosebesti de alte miscari.Bafta si nu te ingrijora.
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by piolica
salutare,
pina acum nu am reusit sa intru, pt ca am avut de mult de lucru, plus m-am dus la doctorul meu. si mi-a luat nici mai mult, nici mai putin, drumul de aici pina la el si intors cam 3 ore jumate! am zis ca mor in masina, vroiam sa o parchez si sa merg pe jos. a fost un trafic oribil, nu stiu de la ce!
doctorul meu mi-a zis sa nu-mi fac griji in privinta BPD mic al bebelinei, ca daca ar fi fost un retard de cretere intrauterin toate celelalte masuratori ar fi trebuit sa arate acelasi lucru. am vorbit cu el si de vomitatul asta imbecil, mi-a zis sa maninc mai devreme, mai putin, mai des si tot asa, plus ce trebuie sa maninc. in afara de asta m-a trimis si la un doctor generalist sa ma vada asa pe ansamblu.
bineinteles ca m-a urcat pe masa, mama ce poezie, cert e ca totul e bine, a masurat si bataile inimii bebelinei, mai ca mi-au dat lacrimile cind am auzit... insa, vestea proasta e ca iar am mici ciupercute, asa ca iar mi-a dat tratament, insa de data asta numai pt 3 zile, cica nu e cine stie ce, dar e bine sa luam din pripa.
sa va spun si de concert. a fost BESTIAL! femeia asta e de o vitalitate incredibila, eu nu sint fan, insa a avut niste lumini si o scenografie de mureai acolo. a avut foarte multe teme, de la chestii japoneze pina la majorete pentru meciuri de fotbal sau handbal, de la cap de mort - asta a fost bestial, tipa a aparut pe un imens cap de mort suspendat de culoare argintie, pina la soldatii de pe vremea lui Napoleon... in fine, nu mai spun ca stiu ca sint fete care merg la Bucuresti. iar la box VIP pot sa va spun ca e me-se-ri-e! aveam un chelner numai al nostru, boxul era super mare, aveam o parte ca un salon cu masa si scaune si parte din fata cu canapele, ca sa stai si sa vezi concertul. Cu toate ca acele canapele erau super confortabile, spre sfirsit eu cam obosisem, aviz fetelor care merg la concerte! a durat cam 2 ore si 15 minute.
am citit asa pe fugutza si am vazut ca Anca e la spital. Anca, ne gindim la tine si ne rugam sa fie bine. tinem pumnii strinsi pentru Carla.23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
Piolica ma bucur tare mult ca esti bine si tu si
si sper sa fie ok si la generalist.Cat despre concert cred ca a fost super, si noi vroiam sa mergem aici insa cu starea mea nu a fost chip.
22+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Salut!!
Intru si eu tarziu sa va spun ca dr de familie a zis ca este ceva la ficat, nu e grav, dar trebuie urmarit; dar moasa e cea care se ocupa de tot ce are legatura cu sarcina mea si a fost dragut si a vb el cu moasa si a ramas sa merg la moasa miercuri cand aveam programarea.
Pupici tuturor!24+
LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
Nu te ingrijora inaa ar fi bine sa ti sub observatie ficatul sa nu iti faca probleme. Si eu am ficatul usor marit si ma inteapa din cand in cand dar stau mai mult pe partea stanga si am grija la ce mananc si vad ca e ok.
Bafta multa.
22+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by felicic76
neata burtici!
in primul rand un set de fete galgioase pentru:anca
carla
eu sunt treaza de la 6 si m-am culcat pe la 2. Am fost deja la piata
monique: bine ca sotul tau nu a patit nimik. Da-l incolo pe nas, auzi, parca suntem pe vremea lui Pazvante, cum sa hotarasca el numele? Ce, este copilul lui?
clau_geo. Da" emilia stefania este chiar frumos.Pe mine era sa ma cheme Filofteia Reluta, daca nu era maica-mea cu picioarele pe pamant si nedepresiva dupa nashtere.Aseara am facut fasole verde cu pui si piftie de curcan. La mine in casa tati este cu poftele(el a vrut piftie)iar azi prestez o ciorbita de miel numai cu ceapa verde, stevie si loboda(si muuult bors acru, acru)Apropo, cine stie o reteta de supa de fasole alba acrita cu verzituri? Bunica-mea facea si mama nu mai stie exact.
dyanira: pe mine nu m-ai speriat.Sunt constienta ca orice varianta as alege, tot va fi dureroasa. Ca doar nu voi fi eu prima persoana care naste in jumatate de ora sau in somnDar nu-i nimik, bebe sa fie bine ca durerile nasterii sau postoperatorii nu vor dura o vesnicie. Mie mi-e frica dupa, mi se pare ca viata mea nu va mai fi niciodata la fel si ca nu-mi voi mai apartine. Ca sa nu mai spun ca ce ma inspaimanta cel mai tare este responsabilitatea, faptul ca poate nu voi fi o mama buna sau ca instinctul de mama nu se va trezi.
piolica: ma bucur pentru tine, bebelina este bine si tu te-ai simtit minunat la concert.
kid2003:sa nu obosesti bebelina prea tare! Distractie maxima!
![]()
andy_p: ecografistii astia mai gresesc masuratorile. Felicitari pentru bebelia in grafice!
laureta:
alexa si mami: ce face Alexa? este bine?
bitza:![]()
Vasile
16 sau 18+
bibinika
foto
Yummi buna rau piftia de curcan, nu stiu cum va descurcati voi cu statul asa de mult in picioare ca eu daca nu am voie incerc sa gatesc ceva rapid ca sa nu fac efort, desi as manca o groaza din cele gatite de voi.
22+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
Neata fetelor!!!! Ne scuzati ca noi ne-am trezit mai tarziu dar sper sa ma intelegeti ca aseara am fost sa sarbatorim. In primul rand vreau sa multumesc tuturor care mi-au facut galerie: musettepink, clau, piersicutza, codruta, a-rose, laureta, eva, mami de alexa, dyanira, ilia, andreea_and, bitza, kllemi, felicic. Va pup pe toate fetelor si va doresc si voua cei mai sanatosi bebei de pe lume!!!!!!
Si acum sa va povestesc....am intrat la dr. si prima data desigur a fost controlul pe masa pentru verificarea colului, care este lung si inchis (nu stiu masuratori) si dr. a spus ca este foarte bine si uterul este perfect pentru aceasta perioada a sarcinii. Apoi am trecut la eco, l-a chemat si pe tati inauntru si a inceput cu masuratorile. Bebe era cu fata in jos, nu stiu de ce, i-a masurat BDP(nu ma intrebati cat e ca nu mai stiu) dar corespunde exat varstei de 22 de saptamani....dr a zis ca e perfect, i-a mai masurat coloana care la fel e bine si apoi pe cand sa-i masoare femurul bebe ....hop....pe spate
si da-i tumbe, si facea bicicleta si parca se bucura ca ne uitam la el si vroia sa ne capteze atentia.....si asa a fost pt. ca stia ca vrem sa vedem ce este si cum tot facea acolo
....la un moment dat a fost foarte dezinhibat si ce credeti ca ne-a aratat? EXACT CE SIMTEAM EU CA ESTE :
BAIETEL!!!!!!!!!
deci fetelor iata ca la mine s-a adeverit vorba ca aia este ce simte mama!!!!!!! Si sunt foarte mandra si incantata. Si mi-a zis dr. ca are un cuculetz de 7mm.....tare ne-am mai distrat. Va dati seama ca
pe loc de el, si tati ce sa mai zic era in al 9 lea cer!!!!!
I-a continuat masuratorile si baietelul nostru este bine, sanatos si corespunde perfect varstei sarcinii. Asa ca va rog sa imi puneti si mie in lista unsi sa schimati DPN cu 25.09.2008. Mutumesc!!!!!
Hai ca m-am intins cam mult!!!! Pup toate gravidutzele!!!!
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
BEBE al nostru
Poze
cat ma bucur pt tine
sa va traiasca baietelul sa fie sanatos si sa ajungeti cu bine la 40 de s.Felicitari!!!!!!!!!!
22+
clau_geo spune:
Bine ai venit printre noi Printzesa si sa ai o sarcina usoara
Tzitziri ma bucur tare pt tine si
ca sunteti bine, si bb al meu e mai mare decat in grafic dar pp ca e mai bine asa.
Cred ca o sa dau si eu o fuga pe la Victoria daca cumva ce am comandat pe laredoute nu imi place sau nu imi vine. Pupici si ai grija de tine si 
Eu aseara am riscat sa ies din casa, ca deja mi se luase de stat in pat, si am fost la cumparaturi la Real. Va spun ca eram un pic speriata deoarece acolo in prima jumatate de ora de sta in picioare si mers printre rafturi mi se intarise burta cu totul si sus si jos si aveam asa o stare de greutate in partea de jos insa fara dureri, doar ca ma tinea. Ulterior a fost mai bine. Voi ati patit asa? e posibil sa fie din cauza faptului ca nu am mai sta in picioare asa mult de vreo 2 luni de cand stau la pat? ca va ca azi este ok, misca si nu ma doare, doar un pic de intepaturi din cand in cand jos in dreapta.
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

si da-i tumbe, si facea bicicleta si parca se bucura ca ne uitam la el si vroia sa ne capteze atentia.....si asa a fost pt. ca stia ca vrem sa vedem ce este si cum tot facea acolo
....la un moment dat a fost foarte dezinhibat si ce credeti ca ne-a aratat? EXACT CE SIMTEAM EU CA ESTE :

pe loc de el, si tati ce sa mai zic era in al 9 lea cer!!!!!