Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eva ma bucur tare mult pt Anca, sunt sigura ca e pe maini bune insa v-a mai dura un pic pana ii trec contractiile daca ii pune perfuzii doar cu nospa. Speram sa ii puna si scobutil si diazepam, insa e bine ca o tin acolo sub supraveghere.
Pupici si din partea mea si ei si Carlei.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Aaaa mi-am adus aminte, ma tin de ceva timp sa va intreb daca stiti magazine cu materiale si o croitoreasa buna, ca am o nunta pe 13 iulie si sper sa fiu bine sa merg, asa ca am nevoie de o rochita pe care sa o pot modifica ulterior nasteri :)

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau, ca tot ti-am zis de Victoria.La etajul 5 am vazut si materiale,exact in dreapta magazinului de gravidute. Acum sper sa fi fost materiale si nu perdele sau alte treburi, dar daca treci pe acolo arunca o privire.Eu stiu ca si la Obor sunt o gramada de standuri cu materiale.

La magazinul Victoria se poate urca pe scara rulanta doar pana la etajul 3...de la 3 pana la 5 trebuie sa urci pe scari.Asa ca mai ales daca trebuie sa stai in repaus, sa te pregatesti sa o iei incetisor doua etaje pe scari.

20+

Mergi la inceput

Mersi rumos Tzitziri
sper sa ajung in curand, si vezi daca mai mergi prin Victoria ca se poate lua liftul pana la ultimul etaj

22+

Mergi la inceput

Pt toate cele interesate!

Am pus pe siteul comun de yahoo, baza legala si modul de calcul oficial dat de casa de asigurari pt indemnizatia de maternitate.

Sper sa va fie de folos.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy.pma bucur tare mult ca esti bine.Sa stii ca nici eu nu mai dau randament la scoala ca inainte dar la mine e si din cauza picioarelor care mi se umfla destul de tare.La mine nu stiu daca au observat copii cert e ca nu m-au intrebat nimic.La mine nu se vede foarte tare eu fiind inalta 1,76 si eu port de obicei haine mai largute.Si nu am fost tare slaba nici inainte aveam putina burta.

Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty pe ziua de azi!
andy_g, felicitari pt baietel! sa fiti sanatosi! zici ca e cu presimtiri, eu presimt ca e fetitza, de fapt imi doresc f mult , asa sa fie?
noi suntem supi, dupa citeva reprize de ale alexei, am ajuns la urgenta. consult si cica nu e nik, doar raceala care o are si mucisorii care-i inghite si apoi ii vomita.nici macar tratament nu a primit, doar antitermice si metoclopramid impotriva varsaturilor, la nevoie.
toate, sper sa revin cu alta stare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

dyanira, am gasit in farmacie o crema pentru picioare, sper sa aiba ceva efact. Cica e special pentru gravidute. O testez si iti spun daca are ceva efect.

Azi am fost prin mall si am descoperit cu bucurie ca mai multe magazine au pantaloni din in pentru gravidute. Din pacate eu nu am reusit sa trec peste faza cu partea aia de ar trebui sa stea pe burtica. Pantalonii erau ok, din in subtire si croiti destul de bine, dar partea elastica era asa de graoasa si luuunnnngggaaaaaaa. Inca nu am burta de ei asa ca nici nu am probat.

21+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dya la mine se vede eu am 1.70 si am fost slaba si acuma numai burta e de mine asa ca imposibil sa nu se observe.
alina imi pare rau ptr ce-ati patit .Va doresc sanatate.Ce ii dai sa manance?La regim?Si fetita prietnei mele a patit exact la fel ieri.E azice ca poate s-a stricat de la stomac cu cirese.Va si multa sanatate.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
azi am fost si eu la cumparaturi si am luat patut pt bebe. sunt f incantata!! maine il montam asha de proba, sa vedem cum e si sa-l analizam mai bine, desi l-am analizat si in magazin.
am luat pliant, de la Hauck, cu saltelutza(dar cred ca voi mai cumpara inca o saltea, ca aioa mi se pare cam subtzire), masa de infasat, jucarii...
gasisem si un carucior,m tot de la hauck, cu scoica, foarte dragutz si practic, convenabil ca pretz, insa avea decat rosu cu negru...nu stiu ce sa fac...desi sotzul, care iubeste roshul si chiar ii sta f bine in culoarea asta, zice ca e ok si pt baietel...ma mai gandesc...

felicitari pt rez la eco! si vad ca se inmultesc baieteii:))

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+ Florin Razvan

Mergi la inceput