Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
andy_galro spune:
andy.p...intr-adevar este un nume frumos( si asta nu pentru ca si pe mine ma cheama Andreea)...intotdeauna mi-a placut....si in plus de asta am simtit ca acest sfant m-a protejat.
Andreea
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
Andrei
BEBE al nostru
Poze
EvaF spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Eva[pup] sa stii ca m-am mai linistit.Ce face Luca??
Luca miscat toata noaptea, ca am dormit ca o purcica, vreo 12 ore, dar m-am trezit des sa beau apa. Si acum vad ca de cand m-am trezit se tot agita pe acolo! E un miscaretz. Daca e adevarat ca dupa nastere e la fel cum era in uter, sa vedeti voi nopti albe ce fac eu...Dar, important e ca acum misca asa mult, e un bebe activ!
Multumim de intrebare.

Bebelina ta ce face?
23+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
andy_galro spune:
Eva sa stii ca asa este...am ovulat mai tarziu...tot ce se poate ca ce spui tu sa fie adevarat...mie mi-ar placea sa fie Balanta....acum sunt conbinsa ca tot cand vrea el va veni
...asa ca nu avem decat sa-l asteptam cu cel mai mare drag.
Andreea
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
Andrei
BEBE al nostru
Poze
andy.p spune:
Eva bb-lina mea e ca o balerina -asa zice dr.-face miscari din astea mai finute.Misca si ea noaptea o simt cand ma trezesc,ziua cate o data asa ca sa nu uit de ea
.Andy misc non-stop ca Luca si de cand s-a nascut pana si acum n-are stare,dar sa stii ca noaptea dormea,rar cand faceam cate o noapte alba si asta doar in prima luna apoi somn.In schimb ziua era ca piperul.Asa ca si Luca va fi asa.
Andreea si eu am ovulat mai tarziu si de aici diferenta de varsta.
21+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Buna dimineata mamici si burtici.
am si eu o intrebare: nu a scapat nici una de urcatul pe masa la controlul de 20 de saptamani? Ca pana acum eu am scapat si as vrea sa ramana asa in continuare.
si mai o intrebare: voua vi se umfla picioarele?
21+ inca 
andy.p spune:
irina pe mine m-a urcat pe masa la 21s ,asa ca ma gandesc ca te va urca.Ti-a mai facut control pe masa ca mie nu si poate de aceea am fost pe masa sa vada colul.
Picioarele nu mi se umfla inca.
21+
bbelina
EvaF spune:
Irina, ai cumva probleme cu tensiunea?
Incearca sa elimini sarea din alimentattie, nu e normal sa ti se umfle picioarele de pe acum, e prea devreme, edemele apar cam in ultimele saptamani.
Ai grija de tine!
23+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
_irina_ spune:
Andy nu m-a catarat niciodata pe masa si ma gandeam ca poate scap numai cu eco. Tocmai m-am epilat si sunt plina de bubite... mi-e groaza. Sper sa treaca pana marti.
Eva eu stau destul de mult in picioare dar si jos, deci tot cu picioarele atarnate. Tensiunea o am mica, din pacate am probleme cu circulatia si varice de vre-o 15 ani. Deci s-ar putea sa fie asta.
andy_galro si eu tot la Andrei sau Andreea m-am decis. La mine a fost un pic ciudat cu numele, adica in acte am un nume si la biserica m-au botezat Andreea. Si imi place mult numele asta, asa ca macar copilul sa il poarte, daca nu l-am purtat eu.
21+ inca 
andy_galro spune:
Irina da asa era mai demult la unele biserici....daca nu aveai nume de sfant, atunci preotul te boteza si cu unu nume din acesta. Tu pe cand afli ce vei avea?...in legatura cu umflatul picioarelor sa stii ca trebuie sa elimini sarea din alimentatie.
Andreea
Andrei
BEBE al nostru
Poze
andy.p spune:
Irina bine ca reusesti sa stai la epilat,ca eu nu de cand sunt cu burtic.Au dreptate fetele daca mananci sarat mai elimina din sare.
21+
bbelina